jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Devojcice jel umes ti da citas![]()
neumem,ja citam napamet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojcice jel umes ti da citas![]()

Ja stvarno ne znam kada ce se ova afera o Tini zavrsiti.Vi me mozete do sutra pitato da li sam Tina a ja cu vam odgovarati da nisam postoNISAM TINA!!!
.
.Ma sta je to bilo, o cemu se ovde radi?!Ni meni nije jasno kad će se završiti. Stvarno nemam više volje da posećujem temu dok je ovakva atmosfera, sasvim dovoljno teorija zavere imam i na NPiM.
Nema smisla, nekadašnja topla atmosfera F odeljenja se pretvorila u FBI atmosferu.
Baš mi je krivo.

el moz se ovo sredi, bwe? Mislim, el mozes da preuzmes ti to u svoje ruke? 

E, sad tako da ti i telo dobije boju i moz da ides na sportske terene da navijas.ljudi,ja sam sarena,mislim kosa,pola nove boje tamnije,pola stare svetlije
![]()

Ma sta je to bilo, o cemu se ovde radi?!
Ybt, otkad sam poceo da odsustvujem sa teme, stvari izmakle kontroli.
Val, aj ti si ovako, odgovorna i prisutna iel moz se ovo sredi, bwe? Mislim, el mozes da preuzmes ti to u svoje ruke?
Ili da ja se ja presvlacim u pilotsko odelo Mr No- a?![]()
.
. Lični utisak, ništa više
.
.
valjda joj nece biti nista.
NADAM SE DA NEĆE VIŠE BITI POTEZANO PITANJE KLONOVA, TINE, MRVICE I KOGA SVE NE........DOSTA JE BRE BILO![]()

Ok, ali moras priznati da si prilicno vesta, za nekog ko je tek 10 dana na forumu, odmah si stavila avatar, i sve po redu, kao da si dugo na forumu, mozda si bila na nekom drugom forumu ne znam ne krivim te i ne krivim nikog dok nesto ne saznamdo tad si samnom ok
![]()
NADAM SE DA NEĆE VIŠE BITI POTEZANO PITANJE KLONOVA, TINE, MRVICE I KOGA SVE NE........DOSTA JE BRE BILO![]()

KONACNO NEKO DA LUPI SAKOM OD TASTATURU
!!!!!Hvala Jovana na podrsci da idem u skolu i iz Mac.Mitrovice sam.

Samo da mi se pojavi komsija /da mi stiti ledjaPogrešnoj se osobi obraćaš, nit sam odgovorna, nit sam nešto prisutna.
Ma ništa (boldovano), samo mi dojadilo da jedina tema bude rat klonova..ko u Star Warsu. Lični utisak, ništa više
.
Jocika, ne sekiraj se, to je u trendu sada.
/, pa kad raspaslimo po tim klonovima... ce ih raskloniramo u klonice

Sva sreca!!!KONACNO NEKO DA LUPI SAKOM OD TASTATURU
!!!!!
Taman sam hteo ja... nego, zaboravih da nismo na brodu!

Mogla bi i pametnije da koristis te sake...JOŠ JEDNO LUPANJE ŠAKOM PO TASTATURI........MUŠKI......NADAM STE DA STE VIDELI........ako ne ću ponavljam na svakoj strani![]()

Da tepas, nego sta!ma nemoj
da tepam![]()
dok ne padne skroz... taj protivnik. .. stigne, noge...i ko koga ovde

Eto vidis... ma F bre tema i po! Nema tu mesta vise za te stvari koje remete sadrzajnost teme i njen duh.

.. stigne, noge...
Eto vidis... ma F bre tema i po! Nema tu mesta vise za te stvari koje remete sadrzajnost teme i njen duh.![]()

.. stigne, noge...![]()

dabome
Zdravo Doc![]()

Mislim... raspust je, za nas ucenike.ovo ti dodje ko exskurzija...: