F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žao mi je što sam doprinela da Mari želi da ode s teme :(.
Napisala sam joj pp, pa evo i javno kažem - molim te, ne idi, jer zaista ne bi iblo isto bez tebe :heart: .

toplu prijatnu prijateljsku atmosferu prave otvoreni, prijateljski rqspoloženi ljudi, iskreni pre svega.
ne vidim zašto bi imala ikakvu moralnu obavezu da široka srca i puna poverenja dočekujem nekog ko očigledno nema nimalo takvih osećaja spram svih nas jer startuje sa nepoverenjem, tajanstvenošću i sličnim asocijalnim ponašanjima za koje naš narod ima lepu sentencu...al da je preskkočim...ima veze sa nekim ulaženjem i sl...

Naravno, svi mi imamo pravo da se postavimo kako god želimo.
Ja sam možda malo nesmotreno iznela lični utisak, bez namere da ikog pogodim.
No išla sam tom logikom, ko je već administracija potvrdila da Kaja nije Tina, da sam na njenom mesut, znam da bi mi bilo neprijatno da mi se nabacuje stalno da sam klon.

Napisala sam joj pp, pa evo i javno kažem - molim te, ne idi, jer zaista ne bi iblo isto bez tebe :heart: .

No išla sam tom logikom, ko je već administracija potvrdila da Kaja nije Tina, da sam na njenom mesut, znam da bi mi bilo neprijatno da mi se nabacuje stalno da sam klon.
OOO,Mari ja sam za sve kriva,ja sam dosla i napravila vam citavu pometnju ti ostani a ja odo posto vidim da ovde bas nisam prihvacena!!!:bye::bye::bye:IZVINI AKO SAM TE POVREDILA!!!Ne bih zelela da se nasi odnosi iskvare zato poslednji poz.:bye:

Ajde i meni potvrdite da nisam Tinin klon:worth: Da Jovana ne bi sumnjala u mene.
Ovo trazim samo radi svog ponosa:ljutko:

Vratiće se Mari.....svi imamo svoje trenutke i dobre i loše. I ja sam danas vikala (ona ebena velika svova koja je Kaja krstila udaranjem šake po astalu)....i u kanc. sam vikala....i pritisak mi je bio....ne znam koliko je bio ali se Mic uplašila.....i Maci nije dobro (čula sam se sa njim jutros)....i tako.....kao što rekoh, svi imamo svoje trenutke i to svakakve.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back