Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
Na špagete...ne na brzaka ko što ispalo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni ostalo...skokni na brzaka![]()
La lakija, lolu...
Za tebe... ce ti se slosi, stra me.![]()

Jeste komso, treba i da se vecera.Na špagete...ne na brzaka ko što ispalo![]()

Podrzavam...moze i u neki drugi fond..![]()

dan nezavisnosti... a što?![]()
jel.........koji je danas datum?
ma samo da da pare, mi ćemo sami da uplaćujemo...i M4 ću popunim na svi......uz adekvatnu nadoknadu![]()
Ijao ljudi secate se da sa vam pricala o bull terijeru iz komsiluka kojem nisam znala kako da pridjem,nesto mi bilo...onako...
Pa vi nemate pojma u kojoj smo mi ljubavisad.Vidime sa kapije i pocne da me doziva.Danas se prevrnuo na ledja kad je skocio,slozio se ko letva od srece
Da mi je neko rekao da cu da se mazim sa njim onoliko,rekla bi mu da laze.
Evo ovakav je Laki
![]()

Ijao ljudi secate se da sa vam pricala o bull terijeru iz komsiluka kojem nisam znala kako da pridjem,nesto mi bilo...onako...
Pa vi nemate pojma u kojoj smo mi ljubavisad.Vidime sa kapije i pocne da me doziva.Danas se prevrnuo na ledja kad je skocio,slozio se ko letva od srece
Evo ovakav je Laki
![]()

4.07.2010
ama pitujem za datum

Uh...sta cu sad![]()

.a pocela sam da pisem kad je kod Jece dosla zake 
Jeco divim ti se...volim sve pse bez obzira na rasu ali ovih se malo plasim.....
Evo ovakav je Laki
![]()

Nemoj samo da i tebi šaljem DHL-om ko Mici lubenicu![]()

mislim.........verujem da je mazan![]()
Kuku Jeco kakvo ružno pceto![]()

pa četvrti juli...dan kad je američki predsednik vozio avion i tepao vanzemaljci![]()

Slusaj, ja nisam bas od te sorte, ali bih se, kladim se, i ja prevrnuo na ledja tada.![]()

Slusaj, ja nisam bas od te sorte, ali bih se, kladim se, i ja prevrnuo na ledja tada.![]()