LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.562
Eto, ko je nama vredan!
Ja ništa ne radim... čitav dan nešto žvaćem.
Sad imam kolače u rerni... pa čekam.![]()
oćeš daš malo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, ko je nama vredan!

Evo me....dolazim na kolače.....znaš koliko puta se setim onih što si pekla kad sam bila tamo.....takve je moja mama znala praviti, a ja nisam nikad gledala kako pravi, pa nisam ni naučila...a ni recept nemam...Eto, ko je nama vredan!

dobro vece drage dame
evo mene da vam se u prolazu javnem...
puno poljubaca za sve vas![]()
dobro vece drage dame
evo mene da vam se u prolazu javnem...
puno poljubaca za sve vas![]()

Naravno! Samo izvoli!oćeš daš malo?![]()
E... mnogo lepši su kad se ne prepekuEvo me....dolazim na kolače.....znaš koliko puta se setim onih što si pekla kad sam bila tamo.....takve je moja mama znala praviti, a ja nisam nikad gledala kako pravi, pa nisam ni naučila...a ni recept nemam...

Naravno! Samo izvoli!
E... mnogo lepši su kad se ne prepeku
Recept ima... sad ću da ti ga nađem:
http://forum.krstarica.com/showthre...-pogače...?p=12480797&viewfull=1#post12480797 (post #6)

![]()
vidi Ljiljeeee
salim se
tu sam,sutra necem na posao,bolesna sam kao stoka...navukla sam na prehladu i virus pa ripam kao magare na kub.....
a pekmez smo mi vec pojeli,ostao sok od naseg grozdja.....
Ma Magi sta ima da ceka-pa vec je takoreci novembar a svega sad ima da se kupi cele godine....
ma kod mojih i mene ne moze nista da ceka,nego pravi ti sutra palacinke,ustipke il krofne pa njam njam
ebote, dobar mi ovaj kolt hahahahaah
samo vas citam
na kvarnjaka
imam neke neocekivane goste, poznanaike, tako da evo dok kuvam kafu u kuhinji cackam laptop
Smeh....što ovo dobro izgleda..... njam, njam....
Ima samo 11.....već si jedan smazala ? hahaha
(plaćenu papreno, baš zato da se ne bi "ljuštila" i da se ništa ne lepi) pa nije bio baš za slikanje.Tad još nisam... nego mi se zalepio za onu "kvalitetnu" tepsiju(plaćenu papreno, baš zato da se ne bi "ljuštila" i da se ništa ne lepi) pa nije bio baš za slikanje.
Inače, u međuvremenu smazala dva komada
Sad ću da idem po još.
Prijatno..... misli i na nas dok jedeš....je li to slatko ili slano ? primamljivo izgleda....

Slatko.
U stvari: treba da bude slatko.
Kod mene je polu-slatko
Podloga je lisnato testo, a krem se pravi od pavleke (trebalo bi slatke... ja prvi put pogrešila, a sad namerno stavila kiselu - drugu nisam imala), žumanca, šećera i začina (vanila, limunova kora, cimet - kombinacija po želji). Ja stavim manje šećera i ne posipam ga prah šećerom... kako bi trebalo pa bude slatkasto, ali ne jako. Taman da može više da se pojede![]()