F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oćeš daš malo? :flert:
Naravno! Samo izvoli!

Evo me....dolazim na kolače.....znaš koliko puta se setim onih što si pekla kad sam bila tamo.....takve je moja mama znala praviti, a ja nisam nikad gledala kako pravi, pa nisam ni naučila...a ni recept nemam...
E... mnogo lepši su kad se ne prepeku :zcepanje:
Recept ima... sad ću da ti ga nađem:
http://forum.krstarica.com/showthre...-pogače...?p=12480797&viewfull=1#post12480797 (post #6)

images

vidi Ljiljeeee
salim se
tu sam,sutra necem na posao,bolesna sam kao stoka...navukla sam na prehladu i virus pa ripam kao magare na kub.....
a pekmez smo mi vec pojeli,ostao sok od naseg grozdja.....

Prijatno..... misli i na nas dok jedeš....je li to slatko ili slano ? primamljivo izgleda....

Slatko.
U stvari: treba da bude slatko.
Kod mene je polu-slatko :zcepanje:
Podloga je lisnato testo, a krem se pravi od pavleke (trebalo bi slatke... ja prvi put pogrešila, a sad namerno stavila kiselu - drugu nisam imala), žumanca, šećera i začina (vanila, limunova kora, cimet - kombinacija po želji). Ja stavim manje šećera i ne posipam ga prah šećerom... kako bi trebalo pa bude slatkasto, ali ne jako. Taman da može više da se pojede :zper:

Slatko.
U stvari: treba da bude slatko.
Kod mene je polu-slatko :zcepanje:
Podloga je lisnato testo, a krem se pravi od pavleke (trebalo bi slatke... ja prvi put pogrešila, a sad namerno stavila kiselu - drugu nisam imala), žumanca, šećera i začina (vanila, limunova kora, cimet - kombinacija po želji). Ja stavim manje šećera i ne posipam ga prah šećerom... kako bi trebalo pa bude slatkasto, ali ne jako. Taman da može više da se pojede :zper:

uh...ogladnih čitajući ...

Dobro... Neću više da vam pričam o svom jedenju. :zcepanje:
Ali, od kad sam jutros otvorila oči - samo nešto žvaćem (banane, mandarine, kruške, grožđe, po neku preostalu kiflicu između, pa došao ručak, posle nisam stigla...
Dok sam ovo pravila, utamanila pire krompir zaostao od ručka i paradajiz salatu! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back