F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zatvarate temu:eek:
b7c1f8d97e49054984b7e766531477f0.gif

Dobar dan evo i ja da se javim ... na dužnos' :lol:

Takva je gužva, nismo uspeli ni do centra Zemuna da se spustimo. Užas, pokušali na sve strane, nema šanse. I tako provedosmo jedno sat vremena u kolima, završili nešto od sporednih obaveza (bilo usput, a i da ne bude da smo baš za džabe izlazili) i vratismo se kući. Nikada tako nije bilo.

obecavam da hocu
idem do fakulteta da probam polaganje jednog ispita
pa na posao
ako ne smugnem negde posle posla, ja cu se javiti
telefon nemam vise a mislim da ga necu ni koristiti do Nove godine, tako da mi je net jedino sredstvo komunikacije hehe...
ljubim vas :cmok:
Gospa Ljiljo, stvari cekaju da se dodje po njih ;)

:eek: :eek: :eek: :eek:

Da li je moguće da je zbog toga ovoliki zastoj???

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ja danas u panici; čistim dvorište iz precvetalog cveća, čupam, grabuljam a i petak je , danas odvopze smeće...Jutros sam poslala post, sve bilo ok, posle neće...sve čistim ovo dvorište i mislim šta se desilo....Tek sad, pozovem Tacu, on isključi modem pa ponovo uključi i eto mene....Ja to ne bih smela, toliko hrabra baš nisam....Inače, hranim jedno mršavo kučence, dolazi već dva jutra pred našu kapiju...uzme hranu i ode...ko zna kuda...:(

Ihaaaaaaaaaaa milina. Duži je i širi od pasata karavana :eek:
Maca ga jedva dovezo od auto kuće do firme....ebote, ne sme da pipne volan i gas jer ovaj odeeeeeeeeeeee :zcepanje: Vozimo se sinoć kući ko po jajca, d' izvinete :zcepanje: a posle u garažu da ga utera sa Miloševim navodjenjem.....ko po meko kuvana jajca.....dajlem, jasno je svima kakvi su mi utisci :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Inače sam dobro :manikir:
Mislim da je krajnje vreme da vratimo sjaj ovom odeljenju....ja ću prva.....samo još nešto da raskrstim danas......:cistinaocare:
Voli vas vaša razredna :heart:
Lepo, lepo....da uzivkas
Ma kude da idem, ja toprv mislim da ostanem ovde....Ovde sam kao kod kuće..znam sve vas, vaše ljubimce....Kako sam tebe, Ljiljo, odmah prepoznala, tvoje dvorište, fontanu pse...Ona Maza mi ostala u srcu; sedi pord mene i ne trepče, ja je mazim po glavi.... kad prestanem ona mi šapicom vraća ruku na svoju glavu...to nikada neću zaboraviti....
Mi smo ovde kao svoji...familija rasuta od Subotice, preko Indjije, Pazove, BG, Kragujevca, Vršca-Soluna, Sm.Palanke, Zrenjanina, Titela, Novog Sada....Mi Nišlije smo za uz gusle, što bi rekli...Eto:manikir:
Familija ,nego sta Mari....
Išla sam u bolnicu da zakažem dexa snimanje , zbog osteoporoze, pre sam to radila u Kanjiži,i išla ovde kod endokrinologa , ali sad i naši imaju aparat....e sad dobila sam termin za 1 novembar za snimanje , a za kontrolu kod endokrinologa, nema uopšte više termina za ovu godinu...
Ejeste bas ludnica po bolnicama, ja sam danas primila bocu i injekciju u ordinaciji, na odeljenju nema slobodan krevet, ludnica od guzve....a to za zakazivanje je tek prica za sebe....

:) Dobro veče svima......da se pohvalim ,juče smo svečano išli u šetnju...i Lena se jako lepo ponašala....danas smo prepodne išle da uplatimo nešto, ona je čekala napolju, vezana za ogradu, a popodne opet šetnja i upoznavanje sa drugim psima....za sada se ponaša kao lepo vaspitano kuče, a za ubuduće _ pokazaće se....

:) Dobro veče svima......da se pohvalim ,juče smo svečano išli u šetnju...i Lena se jako lepo ponašala....danas smo prepodne išle da uplatimo nešto, ona je čekala napolju, vezana za ogradu, a popodne opet šetnja i upoznavanje sa drugim psima....za sada se ponaša kao lepo vaspitano kuče, a za ubuduće _ pokazaće se....

super......viš kako je dobra dušica mala :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back