LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
Mogu da te zamislikm Magdice kako otmeno izgledate ti i Lena...Ti kao neka ledi....
Jes vala.....Lena joj lepo stoji hahahahaah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da te zamislikm Magdice kako otmeno izgledate ti i Lena...Ti kao neka ledi....

Jes vala.....Lena joj lepo stoji hahahahaah

jel da ? ...često se setim, Milevinih reči da mene može da zamisli samo sa zlatnim retriverom....![]()
Lazanje su boli glava...majkina kufarica![]()
pa ide ti uz boju kose hahahahaah
Tačno....davno sam pročitala negde da vremenom pas i gazda počnu da liče jedno na drugo....ubedjena sam da to stoji....

i ja mislim da je to tačno...evo, Maza i ja ličimo![]()

el to ima veze prva i druga recenica?najlepse zelje
ladno napolju, a veceras se odmaram
btw, nisam polozila al ima nade![]()

najlepse zelje

najlepse zelje
el to ima veze prva i druga recenica?
i svima![]()
... i posle juris rokove, pdv, programere i ostale stvari..Ma će položiš drugi put pile...ebeš život, slušaj šta ti razredna kaže......uživaj dok možeš....i kolko možeš

Kako koga? Nas, valjda.ooooooooooooooo koga to vidimo

i ja mislim da je to tačno...evo, Maza i ja ličimo![]()

ti ko ameba bog te......umnožavaš se![]()
Na mene nema ko da liči, meni i lutalice pobegnu....Evo, jutrom dolazi neka mršavica, ima lepu glavicu, dam joj da jede al odmah zbriše...Gleda to jedan čovek što prolazi, kaže---oseća životinja ko je dobar a ko nije...Šta, znači beži jer ja nisam dobar čovek, mrš pomislim u sebi
A i ona Lisa je bezobrazna, sve mi pokvarila imidž...utekla ....![]()
Vasa sreca sto vas znam, pa cu vam dozvoliti da budete na mi, tj. na vi, nego.. da mi ne persirate.![]()

blagodarimo za tolku počast
ludak![]()