F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2cf8b43.jpg

nova moda

DA, pogotovo MESAR sa satarom

Još se smejem! :zcepanje: Mada, ni veterinarski tehničar sa skalpelom nije s' raskida! :zper:

Nije da sam bRezobrazan al nas Zuca se prima na svaku novu pacijentkinju :mrgreen: :per:

Pa i to što kažeš. :mrgreen:

E da si supermod mogla bi da citas pp :mrgreen:

Salim se deco :mrgreen:

Ma idi begaj bre, i ovo mi mnogo nekad! :aha:

sad ću da zovem razrednu :lol:

Razredna će da aminuje! :zper:

:cross:
Opet me uhvatilo da ih slušam. :aha:

ja ne bih mogla sve ovo zajedno da jedem :rumenko: samo posebno,a da izbacim kokos i suvo grozdje :D

ako ,ako.nego ja nemam vremena za puno kuckanja,treba da ucim :rida:

Za dobru sviju nema loše pomije. :rumenka: I to je to do 17h kad mi se završi smena danas. :aha:

Secate se sarene mace koju sam udomila kod mog brata u bgd evo njene slikice,ista je Pajcetova Mileva (ovo Mileva me malo :sad2: )

58672161382022801013114.jpg

Lepa je. :) Nego, ja sam propustila deo oko njene sudbine, znam da nije ostala kod vas.

ne znam, došli su do zaključka da najbolje ribe nose tangu (čak i one malo masnije :lol:)
tako da ceo forum trenutno navija za tangicu. i haltere. ja mislim da ih je uništila apstinencijalna kriza.
neyebbica hara po LjiS-u...

Koja im je ovo po redu? :lol:

Dobar dan...jutro sam preskočila, uspavala se, sad idem u mesnu kancelariju da vide da sam
rodjena:dash:...Nego, nešto je nema Metlica:manikir:

Metlica čeka net još uvek, inače ima pravo kod nas da dođe. Još nisi završila s tim papirima?! :sad2:

poremetila sam se, pa sam došla na pravo mesto :mrgreen:
:lol: E, nasla si gde ces da se 'uravnotezis'. :lol: :prstic: :mrgreen:
:zag: A Saint nam je došla kao i ti, kad je prevazišla LJIS, izgleda. :lol: I već mi se sviđa, voli labradore i Serža! :heart:
Aaaaa, to li je? Dobro... nisam u toku. :D
nego, nisam ja prevazisao tamo nego... :rumenko: rekli mi da pisem neprimereno za pdf :hahaha1: Salim se :lol:
Dobro, dobrodosla, svakako.... :per: :mrgreen: ... :ok:

:lol: E, nasla si gde ces da se 'uravnotezis'. :lol: :prstic: :mrgreen:

Aaaaa, to li je? Dobro... nisam u toku. :D
nego, nisam ja prevazisao tamo nego... :rumenko: rekli mi da pisem neprimereno za pdf :hahaha1: Salim se :lol:
Dobro, dobrodosla, svakako.... :per: :mrgreen: ... :ok:

Ma znamo mi da ti i dalje pišeš i tamo i na Ženama i...

Nego, kad smo kod labradora, moracu i ja da uslikam ovog ovde u dvoristu i nabacim...
Nije da je moj /a i nije :lol:/ nije je bas lep. :)

Pa ajde, otkad si mi još pisao o tom psu! :ceka:

Ne citira mi se pa ću ovako:
Sva sreća da još Metlica nema net...da ne čita...Bolje bi mu bilo, Jacobu mislim, da kupuje ti sudo mašinu i da se ženi...:manikir:

Aporopo dokumenata...ja sam ovde neudata:manikir: Treba mi venčani list iz Hrvatske, ovde će me upišu na devojačko prezime....Venčanice imam i ovde ali su starije od 6 meseci....Sad je pitanje dal da se ponovo udajem i dal da to bude Taca:manikir:
Najpre neka me veri, pošto sudo mašinu imam, neznam šta da izaberem,uf:dash:

Sva sreća da još Metlica nema net...da ne čita...Bolje bi mu bilo, Jacobu mislim, da kupuje ti sudo mašinu i da se ženi...:manikir:

Aporopo dokumenata...ja sam ovde neudata:manikir: Treba mi venčani list iz Hrvatske, ovde će me upišu na devojačko prezime....Venčanice imam i ovde ali su starije od 6 meseci....Sad je pitanje dal da se ponovo udajem i dal da to bude Taca:manikir:

Novi kompUJter. :super:

Ne mogu da ti dadnem bonu, preko koje bih ti iznela svoju ideju... sad cu ti reknem preko pp

:ceka:

:zcepanje:
Pisala sam vec da je mama imala slican problem, tada smo joj brat i ja rekli da je bolje da se venca sa nekim lakse ce srediti sve papire...

A dal on oce da se zeni? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back