jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
nova moda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA, pogotovo MESAR sa satarom
Mada, ni veterinarski tehničar sa skalpelom nije s' raskida! 
Nije da sam bRezobrazan al nas Zuca se prima na svaku novu pacijentkinju![]()
![]()

E da si supermod mogla bi da citas pp
Salim se deco![]()

sad ću da zovem razrednu![]()

ja ne bih mogla sve ovo zajedno da jedemsamo posebno,a da izbacim kokos i suvo grozdje
ako ,ako.nego ja nemam vremena za puno kuckanja,treba da ucim![]()
I to je to do 17h kad mi se završi smena danas. 
Secate se sarene mace koju sam udomila kod mog brata u bgd evo njene slikice,ista je Pajcetova Mileva (ovo Mileva me malo)
![]()
Nego, ja sam propustila deo oko njene sudbine, znam da nije ostala kod vas.ne znam, došli su do zaključka da najbolje ribe nose tangu (čak i one malo masnije)
tako da ceo forum trenutno navija za tangicu. i haltere. ja mislim da ih je uništila apstinencijalna kriza.
neyebbica hara po LjiS-u...

Dobar dan...jutro sam preskočila, uspavala se, sad idem u mesnu kancelariju da vide da sam
rodjena...Nego, nešto je nema Metlica
![]()

Koja im je ovo po redu?![]()

nekad joj stavim i rozu,moze jos da je nosi ne steze je.a ne stavljam je,jer imam sad davilicuPrerasla onu rozLe?![]()

Ijaoooo, Serž!Ovo ću otkriti samo vama na odeljenju!
super je 
pa jedna jedina i konstantna, koja se graniči sa smakom sveta 2012.-e![]()
di si, jos zelena, Mimi![]()
![]()
![]()
cao Saint... otkud ti ovde?![]()

di si, jos zelena, Mimi![]()
![]()
![]()
cao Saint... otkud ti ovde?![]()
A Saint nam je došla kao i ti, kad je prevazišla LJIS, izgleda.
I već mi se sviđa, voli labradore i Serža! 
obožavam ga![]()
![]()

poremetila sam se, pa sam došla na pravo mesto![]()
E, nasla si gde ces da se 'uravnotezis'.

Aaaaa, to li je? Dobro... nisam u toku.A Saint nam je došla kao i ti, kad je prevazišla LJIS, izgleda.
I već mi se sviđa, voli labradore i Serža!
![]()
rekli mi da pisem neprimereno za pdf
Salim se 
... 
/ nije je bas lep. 
E, nasla si gde ces da se 'uravnotezis'.
![]()
![]()
Aaaaa, to li je? Dobro... nisam u toku.
nego, nisam ja prevazisao tamo nego...rekli mi da pisem neprimereno za pdf
Salim se
Dobro, dobrodosla, svakako....![]()
...
![]()
Nego, kad smo kod labradora, moracu i ja da uslikam ovog ovde u dvoristu i nabacim...
Nije da je moj /a i nije/ nije je bas lep.
![]()

Pade mi jedna ideja.... al ne znam kako da je sprovedem u delo![]()

Treba mi venčani list iz Hrvatske, ovde će me upišu na devojačko prezime....Venčanice imam i ovde ali su starije od 6 meseci....Sad je pitanje dal da se ponovo udajem i dal da to bude Taca

Ne citira mi se pa ću ovako:
Sva sreća da još Metlica nema net...da ne čita...Bolje bi mu bilo, Jacobu mislim, da kupuje ti sudo mašinu i da se ženi...
Aporopo dokumenata...ja sam ovde neudataTreba mi venčani list iz Hrvatske, ovde će me upišu na devojačko prezime....Venčanice imam i ovde ali su starije od 6 meseci....Sad je pitanje dal da se ponovo udajem i dal da to bude Taca
Najpre neka me veri, pošto sudo mašinu imam, neznam šta da izaberem,uf![]()

Ne mogu da ti dadnem bonu, preko koje bih ti iznela svoju ideju... sad cu ti reknem preko pp

Sva sreća da još Metlica nema net...da ne čita...Bolje bi mu bilo, Jacobu mislim, da kupuje ti sudo mašinu i da se ženi...
Aporopo dokumenata...ja sam ovde neudataTreba mi venčani list iz Hrvatske, ovde će me upišu na devojačko prezime....Venčanice imam i ovde ali su starije od 6 meseci....Sad je pitanje dal da se ponovo udajem i dal da to bude Taca