joiv
Iskusan
- Poruka
- 5.265
Opet nam dosao onaj Iskrin... on se bre zaljubio izgleda, po kisi, mokar, celo selo presao samo da se ovde dovuce... sta ti je musko zaljubljeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet nam dosao onaj Iskrin... on se bre zaljubio izgleda, po kisi, mokar, celo selo presao samo da se ovde dovuce... sta ti je musko zaljubljeno.

jednom rečju budala![]()

Jok more, nego joj prvi pa hoce samo za sebe, danas tesko naci taku![]()
u pravu si...Vreme je dusu dalo za prehladeBaš tako....u pravu si...
Dobro veče svima.....samo da vam se javim....malo ću čitati, pa bežim u krpe....zima mi je, a i izgleda da sam se već malo prehladila....![]()
ne znam sta mi je....
i ja sam neispavana
ova mala voli da nas muci nocu,a danju spava
nego,koja pesma?

i ja sam neispavana
ova mala voli da nas muci nocu,a danju spava
nego,koja pesma?
ja se smrzoh,ne znam za vas .
Ja se nekako ovako osecam danas
Naduvna totalno i malkice smrznuta
SLika je inace iz Ioannine
Ta jakna je prolecno-jesenja(tanka u prevodu) a tu je duuvao vetar...Lepo....dobro, jakna još nije jako zimska....
Ta jakna je prolecno-jesenja(tanka u prevodu) a tu je duuvao vetar...
Ovde danas i juce tako jako duva da me stvarno nervira,trese roletne i ne mogu da spavam.Jos je bio i pun mesec,a i ja pazim na BOnija pa mi je spavanje bilo skoro pa ravno nuli![]()

U VS-u duva 32 km/h vetar.I ovde je danas duvao vetar, prepodne nije bilo tako hladno, ali popodne je zahladnelo i od 6 sati pada kiša.....ona prava jesenja.....

U VS-u duva 32 km/h vetar.
I normalan covek poludi pored takvog vetra.
Sa terase mi samo nestaju stvari,dobiju krila i odlete![]()
mene bolucka grlo,al procice![]()

ja se smrzoh,ne znam za vas .
Baš tako....u pravu si...
Dobro veče svima.....samo da vam se javim....malo ću čitati, pa bežim u krpe....zima mi je, a i izgleda da sam se već malo prehladila....![]()