F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro.....:kafa:
Evo i od ovog za dobro jutro...kita:whistling:

2ugno1x.jpg

Dobro jutro vrednice.....Mari ...kad nabra tu kitu po ovo rosu ?:rotf:
Pa što si brisala........će vidimo kad se vrnemo :manikir:
I da kažem vama dvema, pošto redovno čitate moje blogove, da ću malo da oladim s pisanjem..odmor bre..da znate, da se ne pitate koji mi je :rotf:
normalno, ovde ću budem.....

I da kažem vama dvema, pošto redovno čitate moje blogove, da ću malo da oladim s pisanjem..odmor bre..da znate, da se ne pitate koji mi je :rotf:

:besna::besna::besna::besna::besna:
a ja ne čitam:besna::besna::besna:
to što ne ostavljam komentar ne znači da e čitam

i da pri tome ne uživam:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

eto kad te kuma od sabajle iznervira:mrgreen::mrgreen:

:) Dobro jutro.....Ljiljo, ruža je divna.....Mari, ti uvek iščeprkaš neku zavodljivu sliku....
Ja sinoć postavila neke slike Singapura, ali ih niko nije registrovao pa sam brisala....

kako je lep cvet.....

a i ti
nemoj da si na kaj srca, kako da komentarišemo slike kad nas nije ni bilo na forumu:rtfm:
ja se navukla na foxlife i serije, slatko za uspavljivanje, no to se desi tek oko 2 kad se završe one serije koje me zanimaju:dash:

postavi slike opet

Dobro si nam rekla za blogove.....ja sam pročitala zaostatak ali nisam komentarisala....imam nameru da ovih nekoliko još jednom pročitam i kažem neku reč...

A slike...pa evo staviću sad...

uauuuuuu
nestvarno....

kao gledam one emisije na NG o izgradnji mega strujtura tipa velike kidroelektrane, mostovi, soliteri....i džebe...i dlaje mi ne ulazi u pamet kako se pravi ovako nešto....

greh bi bio da nisi ovo postavila samo da znaš

kako je lep cvet.....

a i ti
nemoj da si na kaj srca, kako da komentarišemo slike kad nas nije ni bilo na forumu:rtfm:
ja se navukla na foxlife i serije, slatko za uspavljivanje, no to se desi tek oko 2 kad se završe one serije koje me zanimaju:dash:

postavi slike opet

Znam....niste bili tu da vidite, zato sam i brisala....znam da se mnogi ne vraćaju da pročitaju, pa ne bi ni videli....a interesantno je pogledati....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back