F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da, skoro da zaboravim:
Opet mi komšije psovali i kunuli mačke:(
Kolju ćurke, ustvari juče su klali, jedva sam preživela...što od tuge za ćurkicama što od bruke sa ovim mojim nikad sitim mačkama...E, danas pakuju to meso...a ove moje navalile kao da u životu nisu jele...Onda dobacivanje..selo joj hrani mačke, samo gi pribira, ću gi utepam....Ja neznam da se svadjam a imam tekst u glavi, samo bih joj dala povoda da nastavi...zato sam oćutala i proklela dan kad sam napustila stan i došla ovde....:roll:

E da, skoro da zaboravim:
Opet mi komšije psovali i kunuli mačke:(
Kolju ćurke, ustvari juče su klali, jedva sam preživela...što od tuge za ćurkicama što od bruke sa ovim mojim nikad sitim mačkama...E, danas pakuju to meso...a ove moje navalile kao da u životu nisu jele...Onda dobacivanje..selo joj hrani mačke, samo gi pribira, ću gi utepam....Ja neznam da se svadjam a imam tekst u glavi, samo bih joj dala povoda da nastavi...zato sam oćutala i proklela dan kad sam napustila stan i došla ovde....:roll:

ja bi uzo šotku u ruke i načestitao bih im se malo :mrgreen:

uvek sam bila glupa za hemiju :lol:
strasno
a za fiziku jos gora,,,,tek je to tuzno...hemiju bar teoriju mogu da naucim,samo tesko pamtim posto me uopste ne interesuje,a fizika,em me ne zanima,em je ne kapiram uopste :dash:
u skoli sam uvek kuburila sa ta dva predmeta...a ko za baksuz,profesorke bile neke nadrndane :roll:

iskusni forumaši bi to malo drugačije objasnili :mrgreen:

a da dobar dan društvo :bye:

Verovatnoća da se nešto dogodi u obrnutoj je proporcionalnosti sa poželjnošću istog.

• Kada stvari idu dobro, nešto će poći loše.
• Kada stvari prosto ne mogu poći lošije, to se ipak dogodi.
• Kad god se čini da stvari kreću nabolje, nešto si prevideo.

• Čim nešto spomeneš...
• ... ako je dobro, nestane.
• ... ako je loše, dogodi se.

• Ako postoji mogućnost da više stvari krene naopako, poći će naopako ona koja će prouzrokovati najveću štetu.

• Ako primetiš da postoje četiri načina na koja stvari mogu poći naopako, pa ta četiri izbegneš, smesta će se ukazati peti.

Ne,ja nisam pesimista....
....samo sam se malo s*e*ala....

BOLDVINOV PRVI AKSIOM

Ako ti se sviđa, neće.
BOLDVINOV DRUGI AKSIOM

Ako hoće, nije bilo vredno truda.
LUIJEVA PRAVILA

* Ako ti kaže ne, ne veruj.
* Ako ti kaže da, ne pouzdaj se u to.

ARTUROVI ZAKONI

* Osobe koje ti se sviđaju redovno misle da ih ti na nekoga podsećaš.
* Ljubavno pismo koje si konačno odlučio da pošalješ stići će s dovoljno zakašnjenja da ti ostane dovoljno vremena da ispadneš glup uživo.
* Tuđi romantični gestovi čine se novim i očaravaju. Tvoji deluju kretenski.

PERDOV AKSIOM

Ne postoji gornja granica broju strahota koje možeš izreći ženi u koju si zaljubljen.

:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back