F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uvek sam bila glupa za hemiju :lol:
strasno
a za fiziku jos gora,,,,tek je to tuzno...hemiju bar teoriju mogu da naucim,samo tesko pamtim posto me uopste ne interesuje,a fizika,em me ne zanima,em je ne kapiram uopste :dash:
u skoli sam uvek kuburila sa ta dva predmeta...a ko za baksuz,profesorke bile neke nadrndane :roll:

uvek sam bila glupa za hemiju :lol:
strasno
a za fiziku jos gora,,,,tek je to tuzno...hemiju bar teoriju mogu da naucim,samo tesko pamtim posto me uopste ne interesuje,a fizika,em me ne zanima,em je ne kapiram uopste :dash:
u skoli sam uvek kuburila sa ta dva predmeta...a ko za baksuz,profesorke bile neke nadrndane :roll:

ja sam bas htela da upisem hemiju,privlaci me,bilo bi bolje da sam ucila ,ide mi al ne ucim :mrgreen: mrzi me,e sad moj smer ne bih nikad nastavila bljak.

Deco , evo mene....Akala se po supu u vezi onih dokumenata, sutra da ih podignem pa u opštinu, 1 sprat, soba 36....kod one lepotice...Valjda ću da završim:think:
Ali, danas sam htela da ubijem Tacu, ali da ga ubijem, pa šta košta...Elem, slikam jutros Cucu kako bleji na ogradi, hoću da prebacim na komp...mojega...invalid piše....Ja ponovo, deset puta a dok slikam onaj aparat zuji....Rekoh Taci šta je brčkao,šta večito podešava...poludela sam...Kaže smiri se, kad se vratimo pogledaću...Idem gradom onako ljuta i sve si mislim na aparat...Stigosmo kući, pogledao, otklonio....i evo sam ga slikala...Sad kad ga vidim nešto mi i žao da ga ubijem...:think:
245wqx4.jpg

Deco , evo mene....Akala se po supu u vezi onih dokumenata, sutra da ih podignem pa u opštinu, 1 sprat, soba 36....kod one lepotice...Valjda ću da završim:think:
Ali, danas sam htela da ubijem Tacu, ali da ga ubijem, pa šta košta...Elem, slikam jutros Cucu kako bleji na ogradi, hoću da prebacim na komp...mojega...invalid piše....Ja ponovo, deset puta a dok slikam onaj aparat zuji....Rekoh Taci šta je brčkao,šta večito podešava...poludela sam...Kaže smiri se, kad se vratimo pogledaću...Idem gradom onako ljuta i sve si mislim na aparat...Stigosmo kući, pogledao, otklonio....i evo sam ga slikala...Sad kad ga vidim nešto mi i žao da ga ubijem...:think:
245wqx4.jpg
Mari, ne znam sta ti kazem... nekako, prvobitne zelje kod coveka su najiskrenije... :lol:
I dobar dan svima :bye:

Mari bre......di da ubiješ Tacu? :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:
Kuj će posle da kuva pasulj za celu ulicu.....i da popravlja za tobom....a i na komšike....i kuj će te vozi.....i na koga će bre da vičeš posle i da pominješ mladence......nego na lepoga Tacu.:manikir: Budi praktična ženo :rtfm:
A dobar ti bio tamo na mopeda i u kola.....a?:zper:

Mari bre......di da ubiješ Tacu? :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:
Kuj će posle da kuva pasulj za celu ulicu.....i da popravlja za tobom....a i na komšike....i kuj će te vozi.....i na koga će bre da vičeš posle i da pominješ mladence......nego na lepoga Tacu.:manikir: Budi praktična ženo :rtfm:
A dobar ti bio tamo na mopeda i u kola.....a?:zper:
Jeste... i ko ce kod komsike da mlati orasi :rtfm: :D
Ooooooooo, pa koga to moje smedje oči vide? :eek::eek::eek::cmok2:
Gle, ja sam vidiljiv?! :lol: razredna, bwe, ti kao Ckalja :D
:cmok: :)

:zplez:
e, znaš kad ću da te ponovo poljubim? :mrgreen:

Samo se ti ljubakaj:think: Ja seckala povrće za rusku salatu:
Po kilogram: krastavaca, šargarepe, paprike, kupisa, karfiola, zelenog paradajza...Prokuvati 4 l vode, 1 l sirćeta, 3oo gr soli i toliko šečera, 2 vinofrana i 3 konzervansa. Da ključa 3-4 min i preliti povrće....Kao što v idite...ulje ne ide....Eto tako ja..
A vi se ljubakajte:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back