F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobeže mi mačka, al tu je blizu...Ove moje navalile da frkču na nju,
sutra će sigurno doći....slike slede...
Ove dve mace-bebe zovu se Šikana i Heda...Heda je bila jedna lepa cura iz mog kraja,
lepo se oblačila i baš je bila sva hercig.....

Ove dve mace-bebe zovu se Šikana i Heda...Heda je bila jedna lepa cura iz mog kraja,

Jao Mari...otkad nisam čula tu reč -hercig- ...

A slikaćeš je sutra,...kad je ona kod tebe dobila da jede sigurno će se vratiti po još...

Heda je bas super ime i ...neobicno ,bas slatko.Nadam se da ces uspeti da je zadrzis....ma sigurno hoces:heart:i naravno ocekujem slicice:kiss:

Aman...Tina je utekla odavde u nepoznatom pravcu kad je uvatili u neke laži. A pre toga je još par puta vatali u laži. I klonirala se par puta. I tako...
Nije lepo lagati...
Nije lepo smejati se tuđoj nesreći...
:mrgreen:

:aha:pa ti odmah svu krivicu na mene...jel':tiganj:.....al; znam da jos sumljas je li tako!?I tebi se cini da sam ja lazljivica je li
:tiganj:

Poslednja izmena:
Gde si ti ?! nešto se retko srećemo....:zag:

A ja baš pomislila da tebe nisam često viđala na ovim prostorima u zadnje vreme :zag:.

U poslednje vreme sam dosta i van grada (gledamo vikendice, intentizvno, ali uzalud, pričaću posle detalje); a kad dođem ovde na forum, saeka me što šta (vezano za moderatorstvo) i onda ne stignem da se ovde opustim ko pre.. no da znate da mi to jako jako fali! :heart:

Danas išli da gledamo vikendicu, super povoljno, super zvuči (15000 eura iako ima mali plac).. kad odemo tamo, a ono uopšte nije kuća, nego je građeno kao šupa, ko privremeni objekat..nema čak ni plafon..ma haos :lol: .
I eto, ode naša "povoljna prilika" :lol:.

Doživela sam i nešto ružno usput, videla sam malo zgaženo mače :( :( :(, sivo je, ko moj Gandalf, baš mi je bilo krivo :(. Nije ni stiglo da poživi ...

A ja baš pomislila da tebe nisam često viđala na ovim prostorima u zadnje vreme :zag:.

U poslednje vreme sam dosta i van grada (gledamo vikendice, intentizvno, ali uzalud, pričaću posle detalje); a kad dođem ovde na forum, saeka me što šta (vezano za moderatorstvo) i onda ne stignem da se ovde opustim ko pre.. no da znate da mi to jako jako fali! :heart:

Danas išli da gledamo vikendicu, super povoljno, super zvuči (15000 eura iako ima mali plac).. kad odemo tamo, a ono uopšte nije kuća, nego je građeno kao šupa, ko privremeni objekat..nema čak ni plafon..ma haos :lol: .
I eto, ode naša "povoljna prilika" :lol:.

Doživela sam i nešto ružno usput, videla sam malo zgaženo mače :( :( :(, sivo je, ko moj Gandalf, baš mi je bilo krivo :(. Nije ni stiglo da poživi ...

A bila sam jedno vreme u bedaku, i to duboko.pa sam samo čitala .... a prošle sedmice bila kod tetke , bolesna je ...a sad nadoknadjujem propušteno...
Sutra ću biti bez kompa, nosim ga na servis, strašno je usporio....

Što se tiče vikendica, to je kao i sa stanovima i kućama....nude svašta...

Za macu mi je žao...podsetila te je jer je slična....baš je to tužno...

Poslednja izmena:
[/SPOILER]

A bila sam jedno vreme u bedaku, i to duboko.pa sam samo čitala .... a prošle sedmice bila kod tetke , bolesna je ...a sad nadoknadjujem propušteno...
Sutra ću biti bez kompa, nosim ga na servis, strašno je usporio....

Nadam se da će ti se tetka brzo oporaviti, da nije nešto hronično u pitanju!
A za bedak razumem te - svi mi upadnemo u neke faze kad nam nije ni do čega :(.

Za comp: svi compovi nekad treba da se reinstaliraju, na Netu se nakupe koječega...to je kratka procedura.. :).. i moj comp treba da nosim na reinstalaciju iz istih razloga, i lap top..to se baš po l.topu vidi - dok ga nisam kačila na Net, normalno je radio...čim se nakupi virusa i sl, sve ode bestraga :lol: .

Nadam se da će ti se tetka brzo oporaviti, da nije nešto hronično u pitanju!
A za bedak razumem te - svi mi upadnemo u neke faze kad nam nije ni do čega :(.

Za comp: svi compovi nekad treba da se reinstaliraju, na Netu se nakupe koječega...to je kratka procedura.. :).. i moj comp treba da nosim na reinstalaciju iz istih razloga, i lap top..to se baš po l.topu vidi - dok ga nisam kačila na Net, normalno je radio...čim se nakupi virusa i sl, sve ode bestraga :lol: .

:aha:I moj je normalno radio ali net sve upropasti.

Ovo je za Kaju H:
Dušo, registrovala si se 25. juna o.g.
Na temi o macama spominješ mačke Miki, Mini, Mani...
U blogu pišeš o svom zdravstvenom stanju, ljubavi prema mačkama i način na koji si došla u Krstaricu....
Danas kažeš imaš 5 mačaka.
Puno koristiš smajlije.
Užasno mi sve poznato
:eek::eek::eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back