F ODELJENJCE

dusa moja, danas je uspavana
vidim da ovo nije vise forum za podeliti ali u ime starih dana osecam odbavezu da podelim tugu sa vama dragi moji
moja dusa sada spava
lejka.jpg

dusa moja, danas je uspavana
vidim da ovo nije vise forum za podeliti ali u ime starih dana osecam odbavezu da podelim tugu sa vama dragi moji
moja dusa sada spava
Pogledajte prilog 492565

SAY

pamti sve one lepe trenutke provedene zajedno.

mislim da ces uskoro i biti u potragu za ,

novom malom dusicom , koja ce ti i pomoci da se i setis svoje mladosti i vremena provedena sa svojom prvom ...

prijateljem

necu vise uzimati pse kao prijatelje, jer ne mogu vise da podnesem tu zalost, i zelim da mi ostane uspomena na nju, stvarno je bila poseban pas
hvala vama :zag:
tesko mi je jer nisam uz nju bila
dusa moja

znajuci sve one koji su ljubitelji zivotinja , znam da ces i doci do jednoga malenoga , slicno tvom psu.

seti se nase razredne , kako joj je bilo , pa

najbolji lek je , opet biti i potrebna nekom malcu..

sacekaj malo , odboluj a onda , potrazi i sebi i njemu , ma koji da je ,

znajuci sve one koji su ljubitelji zivotinja , znam da ces i doci do jednoga malenoga , slicno tvom psu.

seti se nase razredne , kako joj je bilo , pa

najbolji lek je , opet biti i potrebna nekom malcu..

sacekaj malo , odboluj a onda , potrazi i sebi i njemu , ma koji da je ,

U pravu si, to je skoro uvek prva reakcija....bar polazim od sebe i ja sam tako mislila posle Bete i Frensis...a onda sam posle nekog vremena , shvatila da želim psa i nisam se pokajala...iako mi je Lena problematična sa zdravljem, ona je toliko pametna, umiljata, dobra , lepo vaspitana..... ali, sada počinjem da razmišljam o tome da je ona moj poslednji pas....

U pravu si, to je skoro uvek prva reakcija....bar polazim od sebe i ja sam tako mislila posle Bete i Frensis...a onda sam posle nekog vremena , shvatila da želim psa i nisam se pokajala...iako mi je Lena problematična sa zdravljem, ona je toliko pametna, umiljata, dobra , lepo vaspitana..... ali, sada počinjem da razmišljam o tome da je ona moj poslednji pas....

ihhh, Magi

do tisutch ljeta , ima da ih imas i imas.

Lena je sad tu i nek je i ziva i zdrava , zajedno sa tobom.

Say, nikad ne reci nikad. :zag: Samo sačekaj, znaćeš kad je pravo vreme i koji je pravi pas. Desiće se to samo od sebe, videćeš, kao meni sa Mrvicom. Nikad nijedan pas neće zameniti Gizma, kao što nikad nijedna mačka neće zameniti Mirka kad ode, ali to i nije cilj, sve su te dlakave ljubavi svoje i posebne.

hvala vam svima, al zaista mislim da treba da prodje vremena
ja sam sada na Malti i cinimi se da cu biti ovde malo duze tako da nisam u mogucnosti da uzmem psa, a i tata moj nece psa posle Lejke

- - - - - - - - - -

:zag:

ihhh, Magi

do tisutch ljeta , ima da ih imas i imas.

Lena je sad tu i nek je i ziva i zdrava , zajedno sa tobom.

Hvala Profo na lepim željama.....:)

Htela sam još sinoć da ti odgovorim, ali je došlo neko nevreme, pa sam se brzinski isključila....evo sad....znaš, Lena je 8 godina, njihov životni vek je do 12-13 godina, a i ja već nisam u cvetu mladosti....za par godina ću već biti prestara da uzmem štene, da ga obučavam , šetam....a nikako ne bih želela da nekome od dece, tu mislim na sina i njegovu porodicu nametnem obavezu da vodi brigu o mom psu.
Ali, ako bi oni hteli psa, posle Lene, naravno da bih ga i ja prihvatila....Pa, videćemo....samo da nam je zdravlja, biće nekako...

- - - - - - - - - -

Say, nikad ne reci nikad. :zag: Samo sačekaj, znaćeš kad je pravo vreme i koji je pravi pas. Desiće se to samo od sebe, videćeš, kao meni sa Mrvicom. Nikad nijedan pas neće zameniti Gizma, kao što nikad nijedna mačka neće zameniti Mirka kad ode, ali to i nije cilj, sve su te dlakave ljubavi svoje i posebne.

:worth: :zag: sve si u pravu !

- - - - - - - - - -

Dušice. :heart: Da, labradori jesu skloni gojenju jer su žderonje. :lol:

Kod nas ništa posebno. Endokrinološkinja, mm-ova školska kod koje sam bila na pregledu po preporuci neurologa, nas je porodično poslala na redukcionu dijetu (Mirko je pošteđen a Mrvica ne mora, nas troje ljudi moramo), Milicu drma pubertet, na donjoj je granici odličnog uspeha sad, za kraj petog (pod uslovom da ništa ne pokvari)... Moja krvna slika i opšte zdravlje su, s obzirom na biljnu ishranu, bolest i terapiju, super.

Drago mi je da ste svi dobro ! Milica već peti ? :eek: kako prolazi vreme !

- - - - - - - - - -

hvala vam svima, al zaista mislim da treba da prodje vremena
ja sam sada na Malti i cinimi se da cu biti ovde malo duze tako da nisam u mogucnosti da uzmem psa, a i tata moj nece psa posle Lejke

- - - - - - - - - -

Back