F ODELJENJCE

Pozdrav svima, ja inače ne svraćam na ovaj pdf ali sad mi treba pomoć :)

Hteo bih da kupim rusku plavu mačku, tj. mače - e sad, ja nikad nisam kupio životinju, ali pretpostavljam da tu ima stvari o kojima treba voditi računa. To bi bila životinja ljubimac, ne neka za takmičenje, bitno je samo da je "prava" stvar (da nije neka podmetnuta koja liči na rusku), da je zdrava itd.

Gde se to kupuje, jel postoje neke odgajivačnice i ako postoje, gde (Beograd)?

Hteo bih da kupim rusku plavu mačku, tj. mače - e sad, ja nikad nisam kupio životinju, ali pretpostavljam da tu ima stvari o kojima treba voditi računa. To bi bila životinja ljubimac, ne neka za takmičenje, bitno je samo da je "prava" stvar (da nije neka podmetnuta koja liči na rusku), da je zdrava itd.

Da si malo poranio,imao sam dve viška i dao bih ti free samo da se rešim...Al' pretekoše te.

Kod nas teško da ćeš naći u čistoj rasi, naročito ne iz proverene odgajivačnice. Skokni do HR sajtova, kod njih je situacija malo sređenija po pitanju felinologije, možda i nađeš to što tražiš. Inače, plavih mačića povremeno ima na udomljavanju, nekad ih i prodaju ubeđeni da imaju Ruse... Ako baš ne mora da bude kupovna i plava, Tsuymish trenutno udomljava žensko crno-belo mače, preslatko i prepametno. Uz dve ćerkice i staru, ljubomornu kuju, ne može da je zadrži.

I dobro veče i srećni svi redom praznici svima. Da smo živi i zdravi, a ostalo ima kod Kineza! Sve vas :zag: E, da! Posebne čestitke razrednoj, baš lepa radnjica. :)

12400455_1012625872093331_6828904851726542753_n.jpg

:super: :klap:

Mislila ja juče na razrednu, majke mi ... nego bila onesposobljena da pristupim savremenim načinima komunikacije i ljudski najomiljenijoj i najdražoj razrednoj čestitam rođendančić... da si mi zdrava, šašava i srećna... sa svima koje voliš i koji sa uživanjem učestvuju u svemu dragocenom što te okružuje... :heart:

Back