F ODELJENJCE

На ПДФ Фотографија , опет једна такмичарска тема која може да буде занимљива за љубитеље животиња. Наслов јој је Хоби - рекреација. Сигурно да корисници овог ПДФ - а имају шта да покажу на таквом такмичењу. Од рада и уживања са својим љубимцима, преко изложби, или јахања, агилитија, шетњи или удомљавања и хуманитарног рада..
Позивамо вас да учествујете на том такмичењу на опште задовољство.:ortaci2::bye:

Poslednja izmena:
Ja samo da prijavim da sam ziva. jos uvek. :zcepanje:
Pre neki dan mi se javila zena sa kojom sam komunicirala pre nekog vremena... bavi se uzgojem "lesika", nije daleko, negde oko Kikinde pa sam mislila da eventualno navratim da pogledam kad je imala leglo... to je bilo dok sam se jos nosila mislju da dovedem Doni drugaricu. Uglavnom, kaze ima "muzjaka viska" nisam shvatila da li iz svog legla, odnosno da li je jos stenac kojeg nije uspela da proda ili neki drugi... tek tuce se sa zenkama (jedna ceka kucice, druga treba da udje u teranje), ona nema boksove i mogucnost da ih razdvoji... i nudi ga meni. Nisam uopste razmisljala (mislim, nije bilo razloga, sigurna sam da to nije dobra kombinacija za Donu: ima dosta godina, razmazena je, svojeglava i vrlo dominantna na svom prostoru), najkulturnije moguce sam se zahvalila i rekla da ni ja nemam uslova za dva psa (i ja nemam boksove, niti mogucnost da ih razdvojim a po citav dan me nema kod kuce, znaci cak i u periodu prilagodjavanja bi bili sami), a imam utisak da se ona bukvalno naljutila! samo je prokomentarisala; "Sigurna sam da bi se lepo igrali jer su muzjak i zenka, ali vi imate svoje misljenje. Snaci cu se na drugoj strani", ja imala potrebu da pojasnim kako isto kao i ona volim pse i zelim da im pruzim najvise sto mogu... za ovo nemam uslove, ali se vise nije javljala. Cudan je svet po nekad...
Inace, koliko god da hvalim Donu kao zenku i njenu pamet (i mislim da cu ubuduce uvek birati zenku) moram priznati da ovakvog stetocinu jos nisam imala. Sve mreze za komarce sa prozora sa terase (kuhinja, dnevna soba i predsoblje) su pocepane, svi drveni ramovi ne samo polomljeni nego i iscepkani na manje komade! Ulazna vrata i kapiju vise da i ne pominjem... Lud pas!
Inace... za koji dan, 20. 12. puni tacno 10 godina... i jos uek se ponasa kao stene!
Dakle... nista novo kod nas :D

i ja samo da javnem da sam živa i da svi preživesmo prvi dan i svečano otvaranje sa sve crveni baloni, bacanjem para...i mušterije bacale pare po podu kad su čuli da nam je prvi dan:lol:
bilo je odlično, ljudi oduševljeni radnjom, izgledom i asortimanom...slike slede kad uslikam :tease:
a sad, odoh da se strmeknem u krevet....ne znamo Maca i ja kude nam je zadnji, a kude prednji trap :lol:

i ja samo da javnem da sam živa i da svi preživesmo prvi dan i svečano otvaranje sa sve crveni baloni, bacanjem para...i mušterije bacale pare po podu kad su čuli da nam je prvi dan:lol:
bilo je odlično, ljudi oduševljeni radnjom, izgledom i asortimanom...slike slede kad uslikam :tease:
a sad, odoh da se strmeknem u krevet....ne znamo Maca i ja kude nam je zadnji, a kude prednji trap :lol:

:klap: super!!!! srećno !! i želim vam puuuuno mušterija !!!

Neko veče pročitah ovo oko radnje, ali sam toliko bila crknuta da nisam imala snage da odgovorim.
Biće sve to dobro, sigurna sam... a u originalnost i savršenost ambijenta uopšte ne sumnjam.
I svečano obećavam da ću kod prvog dolaska u Beograd bar svratiti na minut da se u sve lično uverim.

Da, bre, čekamo slike. :)

I dobro veče svima, i mi živi i recimo zdravi, maminu firmu restruktuiraju pa ona od nove godine ostaje bez posla a da dobije invalidsku penziju, to će teško ići, sve u svemu, deprimirana je. Ova mala, kao za inat, sve ocene iskvatila, samo još iz likovnog, fizičkog i čuvara prirode ima čistu peticu. Od jedne od troje-četvoro najboljih, sad je oko sredine po uspehu. :evil:

I dobro veče svima, i mi živi i recimo zdravi, maminu firmu restruktuiraju pa ona od nove godine ostaje bez posla a da dobije invalidsku penziju, to će teško ići, sve u svemu, deprimirana je. Ova mala, kao za inat, sve ocene iskvatila, samo još iz likovnog, fizičkog i čuvara prirode ima čistu peticu. Od jedne od troje-četvoro najboljih, sad je oko sredine po uspehu. :evil:

Uh... :zag: žao mi je za mamu....a mala ! pa sve se to da popraviti...

- - - - - - - - - -

ček ondak i ja da se zapljunem da sam još među živi. prošlog decembra umako grobaru ispod lopatu :mrgreen:

Šta bi ? Nadam se da si sada dobro, i da ćeš češće navraćati... :)

- - - - - - - - - -

Dobro jutro

Germanija, uzivam sa klincima od bratanice

E pa uživaj i lepo se provedi.. :)

To sa ostankom bez posla je naša svakodnevnica već duže vreme... na žalost :(. Rešiće se sve nekako... samo neka je zdrava, zaista.
A detetove ocene...nisu razlog za nerviranje svakako. Najvažnija stvar kod obrazovanja dece je naučiti ih da iz sebe izvlače što bliže maksimumu... i da ne gube korak ... a da li je ova ili ona ocena, kako se to "kotira" u odeljenju...zaista je manje bitno kako god da gledaš.

ček ondak i ja da se zapljunem da sam još među živi. prošlog decembra umako grobaru ispod lopatu :mrgreen:
Od kad tebe ne videh ovde! :)
Još si mlad za grobare i lopate ;)

Dobro jutro

Germanija, uzivam sa klincima od bratanice
Gde ćeš veće uživanje nego među decom?

a moja ljubav se raspala :mmmm::ljutka:
Pošto svi znamo kako to izgleda, sad šta god da ti kažemo, zvučaće kao dosipanje soli na ranu.
Sa neke vremenske distance, sve će izgledati drugačije... Kada mi je davnih dana neko rekao u sličnoj prilici "ono šo valja ne raspada se", htedoh da ujedam... verovatno zato što podsvest radi svoje i ne dopušta da u to poverujemo. Ne još...
:zag:

falaaaaaaaaaaaaaa.......ja sam na poslu, a svi ostali kući, čiste, srešuju za drugi dan slave koji nam je udarni :lol:

:zag: ne sumnjam da ce ostali deo porodice sve srediti i pripremiti kod kuce, sve kako treba, ali da ti ta tvoja sefica nije dala slobodno na ovaj dan e to nije lepo od nje ! salim se, znam da imas rokove koje moras da ispostujes.... . jos jednom cestitam ti Slavu i svim ukucanima zelim sve najlepse... :)

DAKLEM......vidi Žuća se vrnuo :zag: Sretna ti slava :)

i samo da kažem da mi jednostavno nije dobro bre.......ubiše me leđa, sve me boli a kraj je godine. Maca i ja jedva ustajemo ujutru..neće duša da ustane i to ti je :cepanje:

Mi smo skromno, u krugu najuže porodice (čitaj: nas dve) 20. 12. obeležile Donin 10-ti rođendan :). neka je ona meni živa, zdrava i vesela... po cenu daljeg uništavanja inventara :zcepanje:
Fotografa nismo angažovele, pa ćete nam oprostiti što nema ilustracije ;)

Back