LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666
VAISTINU SE RODI.
nek vam zdravljem, slogom i srećom obiluje ova godina

nek vam zdravljem, slogom i srećom obiluje ova godina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hristos se rodi !
Čestitam vam Božić , da ga lepo provedete u krugu najdražih....
.........................................................................
Još sam bolesna a punom parom spremam za Slavu , za subotu...i tako....![]()
Ljiljo, Marsi, hvala na brizi.....evo me danas sam sve završila a bila i kod lekara sa rezultatima krvi...loši su, sedimentacija visoka -48 a neki CRP je skoro 10 x viši nego normalno....pijem i dalje antibiotik , do ponedeljka, u utorak kontrola, u sredu ponovo vadjenje krvi....
Pozdrav svima.....
bit ce bolje, posle kise , sunce se uvek pojavi.
vreme je takvo , kakvo je kod vas, pa...
Gde ste drugari? Srecni praznici, volim vas i ljubim. Iskra je super podnela sve praznike, uz cerku njenu je nekako pocela lakse podnositi pucanje i vatromete![]()
Magi, sretna slava domaćice. U zdravlju i veselju da je proslavite, i tako i posle slavlja nqastavite
odoh kući deco
to mu dođe Europa Oto?
E, SAD polako i odmori.
Radila sam i danas i umorna sam. Sad ću da zauzmem kotu u mojoj fotelji i da gledam tv....one pesme...Nikad nije kasno...baš lepa emisija
sad će da radi dupli baka servis.....ove nedelje sin radi prvu smenu od 6 do 2 a snajka počinje volonterski narednih 6 meseci, da odradjuje pripravnički od pola 8 do 3, kao medicinska sestra jer sa fakultetom ne može da dobije posao....... a sin u tri smene... tu se uključuje i druga baka koja će ove nedelje dolaziti kod nas, pa će mo posle videti za dalje...
a jes vala, kad spremqamo sarme, to su uvek velike količine......samo ja odmah polovinu gotovih stavim u zamrzivač
a tamo negde, s ranog proleća, kad je kupus pri kraju, tj. naša želja za njim u bilo kom obliku više ne postoji, kupim 3-4-5kg mlevenog mesa, pa svi dodaci, krompir, pirinač, lukac, suvo meso, slaninica, suva rebra, kožurice (posle njih izedu kerovi).....pa od 100 sarmi pa naviše, koliko ispadne.....sve to u ogromnu šerpu naređano, liske kupusa dole i preko pokriveno liskama i na kubetu se krčka....ondaK poređam u tepsije, đuveće, male šerpe (one od 7-10litara) pa u rerne da se zapeče.....i sutradan u zamrzivače.....cele godine ima sarmi![]()