F ODELJENJCE

izeo si gaz:mrgreen:
ajd na sarme
mrtva usta bi ih jela
2vmsg8g.jpg

dakle . pravac DHL, i salji toooo,

hvala,
a sta ej sutra na meniju z:lol:

nego ljiki im jedan poslovni predlog.....
...hteo bih da bacim koji blog ali nisam talent....
...e sad ako bi ti htela da mi napises koji blog .....a ja bih ga okacio na moj profil.....
...to niko nemora d zna.....
...u znak velike zahvalnosti eto ja bih prihvatio tvoje kobaje ......
sta mislis o predlogu .....z:lol:

hvala,
a sta ej sutra na meniju z:lol:

nego ljiki im jedan poslovni predlog.....
...hteo bih da bacim koji blog ali nisam talent....
...e sad ako bi ti htela da mi napises koji blog .....a ja bih ga okacio na moj profil.....
...to niko nemora d zna.....
...u znak velike zahvalnosti eto ja bih prihvatio tvoje kobaje ......
sta mislis o predlogu .....z:lol:

:zeek: a da ostaviš komentar na blogu toj znaeš a? :zcepanje:

sutra na meniju je jagnjetina, krompir sa crnim lukom i malko crvene kisele paprike i spanać i princes krofne

:rida: Imam alergiju na crno vino..
Dakle nakon svih onih terapija reagujem na crno vino crvenilom..i uglavnom ga izbegavam..Večeras popijem ali bukvalno pola dl i samo osetim kako mi gori čelo , obrazi, uši,,ma bila sam crvema kao bulka 2 sata...
Sutra ću da probam pivo, da vidim kako na njega reagujem....

- - - - - - - - - -

:zeek: a da ostaviš komentar na blogu toj znaeš a? :zcepanje:

sutra na meniju je jagnjetina, krompir sa crnim lukom i malko crvene kisele paprike i spanać i princes krofne

Da ti pošaljem ovo moje muško dete , mozak mi probi za jagnjetinu, a ja je ne volim, a šta ne volim to ne spremam..

Dakle nakon svih onih terapija reagujem na crno vino crvenilom..i uglavnom ga izbegavam..Večeras popijem ali bukvalno pola dl i samo osetim kako mi gori čelo , obrazi, uši,,ma bila sam crvema kao bulka 2 sata...

- - - - - - - - - -

Da ti pošaljem ovo moje muško dete , mozak mi probi za jagnjetinu, a ja je ne volim, a šta ne volim to ne spremam..

:eek: alergija na crno vino........ebiga Gordano ............a belo? :zcepanje:

- - - - - - - - - -

prvo da napišeš blog i da ga postaviš :manikir: :cepanje:

Pa jedan gorki i nije dovoljan za reakciju :sly:

Tek posle 5-6 pocinje da ss primecuje :sly:

pa ni 1/2 dl vina nije za nikakvu reakciju...Sreća imam 4 svedoka inače mi ne bi verovali..A reakcija ma posle par minuta...Ne znam šta bi bilo da sam popila 2-3 čaše...Nešto sam googlala kao neka intolerancija na histamin kojeg najviše ima u crnom vinu i bla bla..mrzelo me da čitam ..

- - - - - - - - - -

idi bre, sada ti vino ,nije dobro, os pivu...

e ne moze, ic nema za tebe piva.

tamo mi ne das ni da gvirnem a kamoli da uzivam...uz kolace-domace.

Back