LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
VAISTINU SE RODI.
nek vam zdravljem, slogom i srećom obiluje ova godina

nek vam zdravljem, slogom i srećom obiluje ova godina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hristos se rodi !
Čestitam vam Božić , da ga lepo provedete u krugu najdražih....
.........................................................................
Još sam bolesna a punom parom spremam za Slavu , za subotu...i tako....![]()

Ljiljo, Marsi, hvala na brizi.....evo me danas sam sve završila a bila i kod lekara sa rezultatima krvi...loši su, sedimentacija visoka -48 a neki CRP je skoro 10 x viši nego normalno....pijem i dalje antibiotik , do ponedeljka, u utorak kontrola, u sredu ponovo vadjenje krvi....
Pozdrav svima.....
bit ce bolje, posle kise , sunce se uvek pojavi.
vreme je takvo , kakvo je kod vas, pa...
naravno da će biti bolje kad se sunce pojavi...ovde je hladno, na mnogo mesta je sneg neočišćen, pa je smrzlo, fuj....meni je dosta zime...
javi se ćešće, možda se i skupimo skoro kao nekada....rastikasmo se po život 

krenuo sam malopre da izvedem Klaru, kad ispred neki napušten Bigl sa ogrlicom, nahranim ga, pritom i fotografišem. Objavim u crvenoj šapi, kad ne lezi vraže znaju ko je vlasnik. Kažu nije prvi put da mu beži, napokon ga nađu (ostavio sam im broj telefona), al nema ga da se javi - valjda mu je mučno da se cima uveče da ga potraži 

Gde ste drugari? Srecni praznici, volim vas i ljubim. Iskra je super podnela sve praznike, uz cerku njenu je nekako pocela lakse podnositi pucanje i vatromete![]()

Magi, sretna slava domaćice. U zdravlju i veselju da je proslavite, i tako i posle slavlja nqastavite
odoh kući deco
to mu dođe Europa Oto?

E, SAD polako i odmori.
Radila sam i danas i umorna sam. Sad ću da zauzmem kotu u mojoj fotelji i da gledam tv....one pesme...Nikad nije kasno...baš lepa emisija
sad će da radi dupli baka servis.....ove nedelje sin radi prvu smenu od 6 do 2 a snajka počinje volonterski narednih 6 meseci, da odradjuje pripravnički od pola 8 do 3, kao medicinska sestra jer sa fakultetom ne može da dobije posao....... a sin u tri smene... tu se uključuje i druga baka koja će ove nedelje dolaziti kod nas, pa će mo posle videti za dalje...sad će da radi dupli baka servis.....ove nedelje sin radi prvu smenu od 6 do 2 a snajka počinje volonterski narednih 6 meseci, da odradjuje pripravnički od pola 8 do 3, kao medicinska sestra jer sa fakultetom ne može da dobije posao....... a sin u tri smene... tu se uključuje i druga baka koja će ove nedelje dolaziti kod nas, pa će mo posle videti za dalje...

.gif)

dok se malko razgibam 
a jes vala, kad spremqamo sarme, to su uvek velike količine......samo ja odmah polovinu gotovih stavim u zamrzivač 

a jes vala, kad spremqamo sarme, to su uvek velike količine......samo ja odmah polovinu gotovih stavim u zamrzivač
a tamo negde, s ranog proleća, kad je kupus pri kraju, tj. naša želja za njim u bilo kom obliku više ne postoji, kupim 3-4-5kg mlevenog mesa, pa svi dodaci, krompir, pirinač, lukac, suvo meso, slaninica, suva rebra, kožurice (posle njih izedu kerovi).....pa od 100 sarmi pa naviše, koliko ispadne.....sve to u ogromnu šerpu naređano, liske kupusa dole i preko pokriveno liskama i na kubetu se krčka....ondaK poređam u tepsije, đuveće, male šerpe (one od 7-10litara) pa u rerne da se zapeče.....i sutradan u zamrzivače.....cele godine ima sarmi![]()