F ODELJENJCE

Joooj, što je to za mene komplikovano.....ja to ništa ne jedem....a najverovatnije je da ću jesti neku blendiranu kašicu...
Šta je komplikovano,,luk, krstavci, paradajz, paprika, feta,masline, maslinovo ulje i začin za grčku salatu :lol:
fetu ja kupujem, treba i za pite a i za meze....a ljubičasti ću kupim lecka :lol:
za ove maslinke, koe oćeš ponesi, meni svejedno :lol:

Pa one bRez koštice, ove punjene nisu za salatu :lol:

Dakle da sumiramo vecerasnji razgovor

Gordance, brez SladoJed ic ne ide. more ga koristi kao pogonsko gorivo.:hahaha:
Magi, dal sad iz solidarnosti prema Gordanu , priklonila se i ona za SladoJed.:lol:
Ljiljka, more ima sve da nas utepa, i sas jelom i sas vinom, more cemo se dobro druzit sa mrkisom, kada se bidne razgovaralo ( preko vinske case) ,nako na njihov nivo. lezecki:rotf:.

Sto reci, Da Vama Ja sada pozelim Laku Noc i bas mi je doooobro doslo ovo opustanje, jer sam danas vise sati prevodio knjige i pokazivao kolegi...i jes je ......a uz pivo Jelen.:)

kakvu kašicu? Pa nisi ti Stefke bre :lol:

- - - - - - - - - -

ma oću breeee :zcepanje:

Nemam zube za žvakanje ....:mrgreen: dve nedelje sam već na blendiranom ili krem čorbama, griz, jogurt....sutra idem kod teta zube, biće još manje...

- - - - - - - - - -

Magi, dal sad iz solidarnosti prema Gordanu , priklonila se i ona za SladoJed.:lol:
Ljiljka, more ima sve da nas utepa, i sas jelom i sas vinom, more cemo se dobro druzit sa mrkisom, kada se bidne razgovaralo ( preko vinske case) ,nako na njihov nivo. lezecki:rotf:.

Sto reci, Da Vama Ja sada pozelim Laku Noc i bas mi je doooobro doslo ovo opustanje, jer sam danas vise sati prevodio knjige i pokazivao kolegi...i jes je ......a uz pivo Jelen.:)

da znaš da sam i ja večeras popila čašu piva....i prijalo mi je , baš sam se naradila, pa kad sam si natočila staropramen, ma pravo u krvotok mi je išlo....hahahah

Inače , ja sladoled ne odbijam nikada, a to se ne zove solidarnost....

Ajde odmori, laku noć i lepo sanjaj.....odoh i ja pa onda da poželim i Ljilji i Goci laku noć, lepo sanjajte....

dabome......Ti 'e[ s Mrki[om odli;no da se sporayume[ u taj le\e;i polo\aj...on baš preFerira bradate :zcepanje:

ajde laka vam noć, tebi i Magi i Goci...ja ću se majem na igrice još :lol:

Vidim veselo beše ovde :zcepanje:
Ja sam imala neka druga posla sinoć... a i večeras imam neke lepe obavezice pa nemam pojma da li ću i kad navratiti pa da prijavim sklonosti. Jedem sve i ne biram mnogo... meso, naročito ono sa roštilja jedem brez 'leba i nemam problem tipa "jao kol'ko sam pojela" pa vi sad procenite količinu :manikir:
Salate se podrazumevaju, a i luk.
Ne marim ni za ljuto...
Posle toga teško da ostane mesta za sladoled tako da veliku kašiku prepuštam Goci i Magdi.
Luda sam dovoljno i brez alkohola, ali vince prija.
Ako stvarno povedemo i g-đicu Donu onda eventualno mogu i da prespavam, ali mi nije problem ni da vozim nazad... taman i da osvanemo kod Ljilje...
vino će do tad da izvetri :zcepanje:

Vidim veselo beše ovde :zcepanje:
Ja sam imala neka druga posla sinoć... a i večeras imam neke lepe obavezice pa nemam pojma da li ću i kad navratiti pa da prijavim sklonosti. Jedem sve i ne biram mnogo... meso, naročito ono sa roštilja jedem brez 'leba i nemam problem tipa "jao kol'ko sam pojela" pa vi sad procenite količinu :manikir:
Salate se podrazumevaju, a i luk.
Ne marim ni za ljuto...
Posle toga teško da ostane mesta za sladoled tako da veliku kašiku prepuštam Goci i Magdi.
Luda sam dovoljno i brez alkohola, ali vince prija.
Ako stvarno povedemo i g-đicu Donu onda eventualno mogu i da prespavam, ali mi nije problem ni da vozim nazad... taman i da osvanemo kod Ljilje...
vino će do tad da izvetri :zcepanje:

:) prepuštam ti i meso i salatu u zamenu za sladoled.Ti imaš moj mobilni ? da se čujemo u četvrtak ili petak, radi dogovora o vremenu polaska i gde da se nadjemo....

stigla od zubara , sa jednim zubom sam se oprostila , u sledeći utorak je na redu drugi....i tako...:aha: danas sam na jogurtu i kiselom mleku....

i dobar dan vam želim...

a moji čaj od nane :lol:
otkupih svu nanu na pijac :lol:

- - - - - - - - - -

ponesi začin, a za pravljenje na licu mesta, ću ti ustupim rado kujnu a i mrkog i maru koji peku kuvarski zanat :zcepanje:

Razredna, mali kurs vranjanskog, može? "Da se zanat uči od gledanje, svi kučiki mesari bi bili!" ;) Mada, imam i ja mačora na početnom kulinarskom kursu, da se ne lažemo. :lol:

Prosle nedelje u setnji po Knez Mihajlovoj , kod standa za Frikom , dele se Beli Sesiri ali, normalno Ali samo ako se kupi 3 sladoleda od 120 dinara.
S obzirom da sladoled postivam, ne mogu ga tamaniti tako slatkoga( nisam ja ka Gordana), vidim dve razlicite porodice kako im deca traze da im se kupi sladoled...
U mah mi dodje ideja i pitam roditelje ali na Engleskom i onu osobu sto drzi Sesire, Dal Ja mogu Deci da uplatim Sladolede a da ja dobijem sesir.
Okupi se tu i ljudi i pitaju sta ovaj Stranac hooce , objasnili deci a Ja (n slatko je slusati sta drugi pricaju ) Deca, vicu a moze Ovaj, ne necu neg hocu ONAJ Veliki Kornet, u medjuvremenu, dajem pare i pruzam snop, Jer bo Ja se ne razumem u vase dinare.:rotf:
Mlada dama uze 500, vrati kusur i pocrvenela ko kuvani rak-Jastog. Ne znam zasto.

A klinci i klinceza, uce ih odrasli da kazu Thanks, Stavih sesir. odjezdih zadovoljan sto sam dobio sesir ala Skadarlija a i deci ce , je ostalo lep ukus sladoleda.:D

:klap: "A random act of kindness a day can change 365 lives a year!" Ili ti u prevodu, jedno nasumično dobro delo dnevno može da promeni 365 života godišnje.

Joooj, što je to za mene komplikovano.....ja to ništa ne jedem....a najverovatnije je da ću jesti neku blendiranu kašicu...

Kako zubi? :zag:

I dobar dan. I odoh da gledam seriju. :cao:

Razredna, mali kurs vranjanskog, može? "Da se zanat uči od gledanje, svi kučiki mesari bi bili!" ;) Mada, imam i ja mačora na početnom kulinarskom kursu, da se ne lažemo. :lol:

:klap: "A random act of kindness a day can change 365 lives a year!" Ili ti u prevodu, jedno nasumično dobro delo dnevno može da promeni 365 života godišnje.

Kako zubi? :zag:

I dobar dan. I odoh da gledam seriju. :cao:

:( loše....prilikom vadjenja se slomio , namučila sam se i ja a i dr....morala sam da snimim i vratim se da izvadi još jedan komadić...a nije uopšte ovaj zub bio u planu za danas....

i dobar dan....ovde je malo pala temperatura, i nailaze neki oblaci možda će biti nevreme...a prepodne je bilo neizdržljivo, toplo, sparno.... noćas se ispadala kiša, večeras ne treba zalivati...

stigla sam....i umorna od dvori[nih radova, pa spremanja ve;ere..sad ispeglah ya sutra, istuširah se i sedim u spavačici i sa vincetom....repten duo popijen :zcepanje.
pa dok izdržim :lol: al sam odspavkala popodne........:manikir:
bio Profa kod mene u kanc. i to sa sve šeširče od sladoleda...išo da gleda parkete i tako to...upućen di da kupi lecka kajmak :lol:

Poslednja izmena:
ja imam kuce debila,toliko halapljivo da je to uzas,davi se granula ko da je juri neko kad jede :dash::dash::dontunderstand:
morala sam malopre prste da joj stavljam u usta da izvadim,sve joj pena pocela.

e kad mrvice od hleba mora da pojede,usisa za cas. ako slucajno tresnem stolnjak a ona zatvorena to laje ko luda da joj otvorim :zcepanje:

ja imam kuce debila,toliko halapljivo da je to uzas,davi se granula ko da je juri neko kad jede :dash::dash::dontunderstand:
morala sam malopre prste da joj stavljam u usta da izvadim,sve joj pena pocela.

e kad mrvice od hleba mora da pojede,usisa za cas. ako slucajno tresnem stolnjak a ona zatvorena to laje ko luda da joj otvorim :zcepanje:

A, što se toga tiče, moja Lena je jako kulturna....jede vrlo otmeno, uzme par granulica iz činije, spusti pored, pa ih onda jede jednu po jednu, i tako sve dok ima....ako nije gladna, hoće da ponese u baštu da sakrije da zakopa....:hahaha: da posadi, možda nikne čitav džak.....a i jako lepo strpljivo sedne, sačeka da ja spustim činiju....

i dobro veče i laku noć.....

A, što se toga tiče, moja Lena je jako kulturna....jede vrlo otmeno, uzme par granulica iz činije, spusti pored, pa ih onda jede jednu po jednu, i tako sve dok ima....ako nije gladna, hoće da ponese u baštu da sakrije da zakopa....:hahaha: da posadi, možda nikne čitav džak.....a i jako lepo strpljivo sedne, sačeka da ja spustim činiju....

i dobro veče i laku noć.....

ova moja skace 2m kad vidi da joj se nosi da jede :D, i redovno kad zveckaju tanjiri sedi ispred vrata :zcepanje:

ja mislim da joj sutra bacim kamen ona bi skocila da ga pojede a ne znam pritom sta je :zcepanje:

dOBRO jutro :kafa:
da namažem nokte, pa na poso :lol:
Mara jede kao tajfun, onako bretonski, a Mrkiša lagano...pa odmori :lol:
Mara ondaK dežura pored njega i vata krekere što ispadnu iz činije.
Počesto, u pauzi nemca, ona mu pojede :lol:
Mara jede sve, kao i svaki bretonac, a Mrkiša jok....
Mara proguta u deliću sekunde a Mrki nosi na travu da prevrće zalogaj, da ga posmatra pa makar to bila jagodice, kolutić šargarepe, ma bilo šta što nije meso
Mara ne žicka hranu oko stola, a Mrkiša žicka :eek:
Mara jede suve krekere a ovaj neće.......traži da mu se promešaju sa nečim iz naše šerpe :lol:

dobro jutro...ovde je sinoć opet bilo nevreme,sevanje, gromovi, sve jako blizu, grmljavina i ogromna količina kiše....sad je malo svežije i lepo sunčano....

Lena hoće samo suve granule, dok su mi Beta i Frensis jele samo prelevene, čorbom ili jogurtom, bilo čim... i neki dan, kad sam čistila višnje, sve je stajala i čekala kad će koja da padne pa ona da je lepo pojede....:eek: pas jede višnje....i jagode

Dobro jutro i od mene. Cele noći je grmelo, sevalo, tutnjalo, blizu. Mrvica je, naravno, prespavala u ormaru svoje "starije sestre" Milice. Neko nam je izbacio na krivini zlatnog retrivera sa sve ogrlicom i jedno malo belo sa crnim ušima, bez ogrlice. Mirko je pod stresom.

A što se tiče hrane, Mrvica granule jede i suve i potopljene, voli i kuvano, ma voli čak i suv hleb ali kad viknem Mac, prijatno! Jako se raduje hrani ali čeka da joj kažem prijatno, duša moja matora. :heart: Mada,, izbirljivija je od mačaka, svih koje su tu bile poslednjih godina. Mirko recimo obožava sve vrste čipsa, Blondi je mogla da se davi falafelom (ćuftice od leblebija) a Ginger nije smeo da ostaje bez nadzora sa prebrancem i instant nudlama tipa Indomie, imam i slike za koje su me zezali "Ej, nije ti to vegansko, ima mačije bale!" :zcepanje:

E, da, opet imamo fazana "kapitalca" u kraju, malo-malo pa se oglasi.

dAKLEM, odleteh kod Stefketa. Da se ljuljamo na ljuljaČku u parku kasnije malo, dok nana prvo popije malečku kafu s komšike, pa dok stignem tamo tramvajem, pa dok odmorim i on užina....i tako :lol:
a osle da sredjujem lecka po kuću...ću si imam gosti :lol:

Magi, a jel ti jedeš pastrmku?

daklem muka mi je koliko se znojim:think:mozda bih mogla da iskukam da mi promene lek... Sta li cu ja jadna da radim kad ugreje jos za koji stepen..Mrca jeotsisan da se tacno izraim, naravno da mi se ne svidja, ali moram da priznam da ga nisu unakazili..naravnonda su mu opet skratili dlaku na sapama na opste odusevljenje moje makje i cere i uprkos mom zahtevu da mu sape ostanu pufnaste .. Daklem mogli bi ladno da ga odvedemo opet na sisanje mislim ima duzinu...

Back