F ODELJENJCE

hahaha jes vala, ne ide

ej Goco, da čestitaš od mene Neveni na uspehu i da je ljubneš. Svaka čast :klap:

- - - - - - - - - -

Teško profo da će bude ta riblja čorba u taj dan. Maki radi i subotom i nedeljom.

E, daaaa......napredovalo mi sinče. Neće više da mrči :lol: Postao je komercijalista, veća plata i ugovor sa Coca-colom na godinu dana a ne sa agencijom...ljubi ga majka.....sve je na mene :manikir:

hahaha navrni, tu sam, kafu ću ti skuvam :zcepanje:

Nes se pitam Gordano, znas Ono oko SladoJed, pa se pitam :Ej odrasla osoba, pa se tako bre ponasa prema tako slatkoj stvari, Eto recimo Jedna Kugla, a more i vise, , te od Vanile, te Jagoda, pa sta Ti Ja sve znam od Cega i onda Vidis Gordanu...kako se plezi na SladoJed.:rotf:

Ejjj , plezi se , izbacuje Jezik, i lize sladoJed.:evil:

A on Jadnik od muke se sve topi i vice, Nemoj da me ...a Gordani , ic ne brine, vrisak sladoJeda.:rotf:

:zcepanje: Mrki ispod stola :rotf:
To će biti neki jako visok sto :zplez:
QQ on i ne sluti koliki je Mrki, ima ga izede za užinu ako mu se ne dopadne :zplez:
haha još pričamo da Mrcivoje ne dolazi zbog radi beZbednosti, jer je lajao na Mrkog kad je ovaj bio štene..

- - - - - - - - - -

Nes se pitam Gordano, znas Ono oko SladoJed, pa se pitam :Ej odrasla osoba, pa se tako bre ponasa prema tako slatkoj stvari, Eto recimo Jedna Kugla, a more i vise, , te od Vanile, te Jagoda, pa sta Ti Ja sve znam od Cega i onda Vidis Gordanu...kako se plezi na SladoJed.:rotf:

Ejjj , plezi se , izbacuje Jezik, i lize sladoJed.:evil:

A on Jadnik od muke se sve topi i vice, Nemoj da me ...a Gordani , ic ne brine, vrisak sladoJeda.:rotf:

Taman posla ja ću sladoled da jedem s kašiku, mož i supenu, ne marim :rotf:

dobro veče....ajme, kakvi se planovi ovde kuju.....a sve se svodi na klopu..... biće tropske vrućine, ima da popadamo u neOsvest...ja se prijavljujem samo za ono što ne treba žvakati....sladoled može....

QQ on i ne sluti koliki je Mrki, ima ga izede za užinu ako mu se ne dopadne :zplez:
haha još pričamo da Mrcivoje ne dolazi zbog radi beZbednosti, jer je lajao na Mrkog kad je ovaj bio štene..

- - - - - - - - - -

E ondak Ljljo Spremaj bre onu -malu cinijicu , Pa joj das Veliku Supenu kasiku, pa da vidimooooo kak se jede sladoled sas kasikom. Cccc:hahaha:

- - - - - - - - - -

tačno sam ovo htela da kažem i ja....ne treba sladoled lizati, jede se kašikom i to veeeelikom.... uzmeš kutiju pred sebe i dok ne pograbiš do dna , nisi ništa uradila...:zcepanje::rumenko:

Najzad glas razuma :lol: Daklem sladoled i ladna...daklem da ponovim ladna kisela voda..:aha:

nešto reče Ljilja : hladan čaj od mente.....e i to može....

- - - - - - - - - -

E ne znaš na koga si se nameračio :zplez: Ja ću si sama kupim sladoled, blizu Ljiljkine kuće prodavnica, ako treba i kašiku ću si ponesem :lol:

Goco, jesmo li nas dve u srodstvu ? :)

dobro veče....ajme, kakvi se planovi ovde kuju.....a sve se svodi na klopu..... biće tropske vrućine, ima da popadamo u neOsvest...ja se prijavljujem samo za ono što ne treba žvakati....sladoled može....

Magi, Ovi ovdekana misle da sam zeljan mesa a Ja i nisam , no za one eto obicne pecene paprike i ljute i tako te DOMACE SUPER STVARI koje Vi ovde imate a Toga nema Tamo.

No bit ce osvezenja a sto se tice SladoJeda, Gordana , je vec izrazila zelju , da se ne bi sramila i plezila na SladoJed, da ce sa Supenom Kasikom jesti sladoled.

E sada, ako dobije u maloj soljici a IMA VELIKU KASIKU, bit ce smeha do neba i bojim se da ce morati ipak jezik da iskoristi...:rotf:

Normalno , ti kao osoba od postivanja, imat ces pravu posudu za SladoJed.:)

Magi, Ovi ovdekana misle da sam zeljan mesa a Ja i nisam , no za one eto obicne pecene paprike i ljute i tako te DOMACE SUPER STVARI koje Vi ovde imate a Toga nema Tamo.

No bit ce osvezenja a sto se tice SladoJeda, Gordana , je vec izrazila zelju , da se ne bi sramila i plezila na SladoJed, da ce sa Supenom Kasikom jesti sladoled.

E sada, ako dobije u maloj soljici a IMA VELIKU KASIKU, bit ce smeha do neba i bojim se da ce morati ipak jezik da iskoristi...:rotf:

Daklem profo, znamo mi da ti nisi ni gladan ni žedan, kao što nismo ni mi i da bi ti više legao npr jedan čorbast pasulj , sladak kupus itd..

Jes, vala ja sam osoba od poštivanja, biću najstarija medju vama.... ima svi da skačete oko mene i da mi prinosite - ŠTA ? .....sladoleeeed !!!!

Inače i ja nisam za meso. Stvarno će biti pečene paprike, ili ti to samo priželjkuješ ?

- - - - - - - - - -

ne brini...bar ne mnogo.....ću naranim Mrkišu pre nego Profa stigne :zcepanje:
a vala, mislim da Mrcivoje ne sme da doje više kod nas zbog to lajanje na mog malog nemca :zcepanje:

Srodne duše :lol:
A jok ja ne očajavam...Jednom davno na Hvaru sam pila 7 dana čaj od šipka, e vala od tad ne pijem nikakav čaj kad ne moram :lol:

Ne bežim od čaja, a kad je Ljilja spomenula, sad me privlači da probam....pravila sam od mente sok, potopila na 24 sata, posle procedila i pila, lep je....može se dodati limun, med ili šećer ,meni je i ivako klot bio dobar...

nije bre sve u klopi.......ima i da piemo ...takođe dok ne popadamo:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ne bežim od čaja, a kad je Ljilja spomenula, sad me privlači da probam....pravila sam od mente sok, potopila na 24 sata, posle procedila i pila, lep je....može se dodati limun, med ili šećer ,meni je i ivako klot bio dobar...

čaj je super i jako dobro osvežava. Će vidiš

Back