Dakle, Hmmm, tu sam,
Upravo se vratih sa Save , sa jednoga splava-restorana i razgovora sa kolegom, koji radi u klinickom Centru.Tamo gde sam Ja nekada radio i tako me podseti i na koleginice i kolege...
A trazio je da donese knjigu i da usporedi sa "onim sto se Tamo radi 9USA) i kako da se primenjuje i u kojim slucajevima , bas kao i znacenja a Ja im to na Faksu pricao".
Dakle, od 11 , pa sve do sada, pricah, ukazivah, pokazivah i da popismo mi po piveeee, i uzivah isto pored reke Save i pesmice moje drage, "Cika Sima ribu peca i kiseli....".
Prekidan sa poziva od drugih kolega i koleginica.
Za Vikend NOVI SAD i druzenje i slikanje i dobih rakije domace Dudovacu...A ne, nece moci da se otvori - pije, more ,ima da mi tamo bidne breeee kao lek.

Ja , izrazih zelju da jedem Riblju Corbu a oni , MEEEESSSSAAA, more ,kazem nisam za previse mesa ( ima tamo to na tone ) al prave RIBLJE CORBE . E to je onooooo pravo.
More skoro se naljuti njegova gospa, al sam bio dobar, pa sam probao od svakoga jela i sto jes ,jes, Ukusnooooo je, ili je meni sve ovde ukusnije..
Ja sam prepustio sve Ljilji, upravo znajuci da cu biti itekako puno zauzet. Radujem se nasem vidjenu i druzenju.
Od sveg mesa, Pecena parika ....uhhh i jos ona ljuta leskovacka u...ma sta je lepse, barem za mene.
E jes imam zamerke, retko gde da sam dobio , ONU NASU KAFU CRNU....a da je ukusna?
- - - - - - - - - -
Za Gocu niko i ne pita. I ne mora...
Pa gde si Gordano...Nema te nigde na ovoj vrucini.