F ODELJENJCE

Aman sve mi je otvoreno...Ne radi mi klima...KOd tebe je verovatno 5 stepeni hladnije nego kod mene..Bila sam do garsonjerice..Sramota me bilo koliko sam se znojila..Otvori dete sve prozore a ja ključam..Počeću ubrus da nosim u torbi, papirne maramice razdužim očas...Znojim se od leka i to je to..Msm svi se znoje a ovo kod mene je ekstremno..Možda je i od štitne žlezde ali ona je bila mirna u aprilu, tako da sam sklonija da verujem da je od Nolvadeksa...

Ama nije toplo bre....noć je prelepa, otvori sve da promaja unese vazduh i stabilizovaćeš se. Ta klima je potrebna ali sada nije Goco. Ima se pokočite i razbolite svi. Sve ide iz glave. Isključi to, otvori sve i izađi napolje da prošetaš Mrcivoja i ne ponavlja da je vruće.

i dobro veče deco....što ovo vino dobro :zcepanje:

- - - - - - - - - -

e jelena-Žaklina će da dodje u subotu makar na sat-dva da nas vidi. I Lara će doći bez Lare :lol:

super, baš me raduje.... i dobro veče.....danas je bilo pakleno vruće.....ja sam se zavukla u kuću, malo je radio i ventilator... srce teško podnosi ovo naglo otopljenje....

Aman sve mi je otvoreno...Ne radi mi klima...KOd tebe je verovatno 5 stepeni hladnije nego kod mene..Bila sam do garsonjerice..Sramota me bilo koliko sam se znojila..Otvori dete sve prozore a ja ključam..Počeću ubrus da nosim u torbi, papirne maramice razdužim očas...Znojim se od leka i to je to..Msm svi se znoje a ovo kod mene je ekstremno..Možda je i od štitne žlezde ali ona je bila mirna u aprilu, tako da sam sklonija da verujem da je od Nolvadeksa...

E, dobro ako ne radi klima :lol:

- - - - - - - - - -

super, baš me raduje.... i dobro veče.....danas je bilo pakleno vruće.....ja sam se zavukla u kuću, malo je radio i ventilator... srce teško podnosi ovo naglo otopljenje....

jest toplo......malo :lol:

- - - - - - - - - -

Pajče se ne javlja. Mimi, jel si mu poslala moj broj mobilnog?

Mrca okupan, jedva ga navatah..Ta;no je osetio šta smeram i zavuko se iza neke komode, nije bilo šanse da ga dohvatim...e onda mi ova moja pametnica rekla zovi ga kao da idete u šetnju..rekoh idemooo i oma je dotrčao :zper: Daklem kao svinja je bio prljav...sa jedno tridesetak čičkova po dlaci..A urastao je, baš bi trebao da se šiša..a stigle i vakcine na red ...Moraću da zajmim od ćere pare :lol:

I sad je lep i pep i čist :lol:
A noćas oko 3 , ja taman prilegla kad čujem cviljenje iz kupatila..Gospon ker sedi na wc šolji i čeka da mu pustim vodu sa slavine da pije. Gde njegovo visočanstvo da pije vodu iz činije i to bajatu :lol:.

Mrca okupan, jedva ga navatah..Ta;no je osetio šta smeram i zavuko se iza neke komode, nije bilo šanse da ga dohvatim...e onda mi ova moja pametnica rekla zovi ga kao da idete u šetnju..rekoh idemooo i oma je dotrčao :zper: Daklem kao svinja je bio prljav...sa jedno tridesetak čičkova po dlaci..A urastao je, baš bi trebao da se šiša..a stigle i vakcine na red ...Moraću da zajmim od ćere pare :lol:

A noćas oko 3 , ja taman prilegla kad čujem cviljenje iz kupatila..Gospon ker sedi na wc šolji i čeka da mu pustim vodu sa slavine da pije. Gde njegovo visočanstvo da pije vodu iz činije i to bajatu :lol:.

hahaha....tako i Lena....ima punu činiju sveže vode, ali najviše voli da pije sa baštenske česme...onako nakrivi glavu i lapće i lapće....

odoh i ja na spavanje....laku noć....

E, dobro ako ne radi klima :lol:

- - - - - - - - - -

jest toplo......malo :lol:

- - - - - - - - - -

Pajče se ne javlja. Mimi, jel si mu poslala moj broj mobilnog?

Poslala sam mu. :)

:lol: Šašavko mali. I mi smo slične metode primenjivali sa Gizmom a zabava nam je bila da zavrćemo rukave, pa još ako se pomene kupanje, on je pod stočićem. :lol:

Dobro jutro svima. :kafa: Noćas je Mrvica imala čast da bude primljena u kuću dok prođe grmljavina, bila je na dnu ormara kod Milice u sobi. Oko 3 je tražila da izađe. A Mirko ništa, boli ga uvo. :confused:

Sad odoh da budim dete, da se spremamo za školu, lekara i ostalo. Ima danas kontrolnu, tvrdi da sve zna a pipnula nije... Ja idem da tražim još jednu kuiju Palitreksa, sramota me kakve gadosti mi ispadaju iz ušiju i ostaju na štapićima, a i ne zavlačim ih preduboko. :eek:

kako vam samo zavidim
i ocajavam
ja 13. imam svadbu
bliske rodjake
i nema sanse da dodjem

ali
molim vas
slikajte se
slikajte i obesite se
mislim slike
na temi
da makar malo uzivam i ja

inace
mene drustveni zivot ne da tera no ne napusta...
cu izumrem
sinu bio rodjendan, pa matura pa nama 20 godina braka *mada smo ya to isli par dana na Zlatibor, pa jedna svadba, pa jedan 50 rodjendan, pa jedan parastos van Nisa zbog kog nismo isli na svadbu
pa sad u junu dve svedbe, 13. i 19. pa prijemni ispit za fax
pa godisnjica braka prijateljima, komada tri
+ vidjenja sa prijateljima
i ja se istinski cudim kako emam 200 kila

nEŠTO SE DEŠAVA. Mara I Mrki već 3 dana nisu ništa uništili :eek: i danas, četvrti dan. samo je Mara malo kopala oko srrbrne jelke. Kad dodjemo Maca i ja s posla, oni se ubiju hvaleći se kako su bili dobri i radujući se :zcepanje: Inače, samo provire na trem, vide nas, i juriš na svoja mesta na spratu u samokaznu :rotf:

nEŠTO SE DEŠAVA. Mara I Mrki već 3 dana nisu ništa uništili :eek: i danas, četvrti dan. samo je Mara malo kopala oko srrbrne jelke. Kad dodjemo Maca i ja s posla, oni se ubiju hvaleći se kako su bili dobri i radujući se :zcepanje: Inače, samo provire na trem, vide nas, i juriš na svoja mesta na spratu u samokaznu :rotf:

:hahaha: garant ti spremaju neko iznenadjenje.....

- - - - - - - - - -

kako vam samo zavidim
i ocajavam
ja 13. imam svadbu
bliske rodjake
i nema sanse da dodjem

ali
molim vas
slikajte se
slikajte i obesite se
mislim slike
na temi
da makar malo uzivam i ja

inace
mene drustveni zivot ne da tera no ne napusta...
cu izumrem
sinu bio rodjendan, pa matura pa nama 20 godina braka *mada smo ya to isli par dana na Zlatibor, pa jedna svadba, pa jedan 50 rodjendan, pa jedan parastos van Nisa zbog kog nismo isli na svadbu
pa sad u junu dve svedbe, 13. i 19. pa prijemni ispit za fax
pa godisnjica braka prijateljima, komada tri
+ vidjenja sa prijateljima
i ja se istinski cudim kako emam 200 kila

dobro se ti držiš, treba to sve preživeti.... :)

odoh da odsedim napolju pa u krevet
sutra malo kancelarije rano ujutru, pa nazad kući. Oko 11 dolazi Stefan na celodnevno čuvanje sve do 22-23-24 kad mu se vrate otac i majka, ako ne budu morali da zbog njega dođu ranije :lol:
ima da popadamo maca i ja.....Srefke nema sekunde mira :eek:
laka vam noć devojke :heart:

lele što je skupo voće :eek:
propajah lecka po pijac brez Macu :lol:
kupljena veća količina nane za zamrzivač i da sad skuvam ledeni čaj 10 litara
kreće ludilo.....:tease:

Jeste , baš skupo....juče sam uzela 10 kg višanja po 120 din.....idem sad da kupim još 5 kg a biće sigurno skuplje bar za 10 din jer je subota....ponuda i potražnja....i jagode su poskupile, pre dve nedelje sam kupovala za 100 din za džem, eno juče 150-180 din....a nisu ni lepe, prolazi im sezona.....

Back