Aman proofo dakleM ti mene vidis sasvim drugim ocima

Osoba tj salon gde ja vodim Mrcu nije ništa skuplja od ostalih salona u gradu, ali je zato usluga izvaredna. Cena je 3500 Jeste skupo za naše uslove, pa ga ja zato šišam 3-4 puta godišnje. Ovo je mali pas, na njega ne potrošiš puno za hranu jer on jede za mesec dana kao Ljiljin Mrki za dan dva ali zato odu parice povremeno na drugu stranu jer mora da mu se sređuje i neguje dlaka...
U poslednje vreme otvara se gomila salona za šišanje pasa sa nekim priučenim ljudima ( dobra zarada)..jeste jeftinije nego u ovim starim salonima ali zato šišaju priučeni studenti itd, pa posle njihovih tretmana kuče ne liči na maltezera već liči na ovcu ili bišona , ili se maltezeru odseče dlaka sa repa , a rep je ukras...itd da ne nabrajam jer ćeš samo da me ismevaš i ta usluga košta 2700. I da divio se kako je lep i nije ućeban i kako je negovan. ON takve pse ne viđa..Viđa samo one ućebane koji šišaju pse na nularicu jer od čvorova ne može ni da se ošiša pa stoga zašto bi se sekirali kako im pas izgleda. Kad sam kupila maltezera dakle ja sam znala da taj pas mora da se češlja i da je njemu dlaka ukras.
Kao što ni sebe ne bih odvala kod priučenog frizera da me šiša tako smatram da ne trebam ni psa da vodim.Kada sam sebi sušila kosu i rasčešljavala tako radim i Mrci jer njegova dlaka je kao naša kosa, dakle ja češljam, ćera suši fenom.. Po meni bolje da je ostao onako urastao ..
A ti misli o meni šta god hoćeš a očigledno da me uopšte ne kapiraš...
I da dobro vam jutro i dan odeljence..