F ODELJENJCE

hahahahahahaah e, to mi je drago
kad instaliram taj skajp.....pa kad viknem profuuuuuuuuuuuuuuu čak tam u tu ledaru.....odma ima da se otopi.........Profa msm :lol:

Pa ljljka, ondak se cujemo i vidimo, samo da uzmes nes protiv uzbudJenja i straha od Ledenoga.....z:shock:

Ako koristis, laptop ,tu je ugradjena i kamera i mikrofon, potrebno je samo ukucati Skype i registrovati se i ETO, Voala gotovo. i sto jos mozes da pricas i sa grupom.

Tak ti ja to radim,....ali ti nemoj, molim te dok ne se doFatis, jedne po jedne osobe sa i oko odeljenja.

I kak se ono kaze : Cuvaj se Gordanine.....ups Senjske ruke.:zelenko:

Pa ljljka, ondak se cujemo i vidimo, samo da uzmes nes protiv uzbudJenja i straha od Ledenoga.....z:shock:

Ako koristis, laptop ,tu je ugradjena i kamera i mikrofon, potrebno je samo ukucati Skype i registrovati se i ETO, Voala gotovo. i sto jos mozes da pricas i sa grupom.

Tak ti ja to radim,....ali ti nemoj, molim te dok ne se doFatis, jedne po jedne osobe sa i oko odeljenja.

I kak se ono kaze : Cuvaj se Gordanine.....ups Senjske ruke.:zelenko:

GRUPNJAK prakticiraš :zeek:
ondaK imam sve, samo da mi Maki instalira skajp....a možda imam i instalirano :lol:
ne brini, ću te upozorim na vreme da popiješ nešto smirujuće...ja sam bre jako dušeVna :cepanje:

- - - - - - - - - -

sad odoh da gledam Poaroa, pa na spavanje jer sutra ustajem pre 5

za sve vas :heart:

...i sto pre otopiti profu....vidis da je tam kod njega ladnije nego na Marsu....ijao Poaro.....odoh i ja.....ljub, ljub, ljub...sa svi

Cek , bre pa nijesam ti Ja zaledjen, vec bog kaze ovima , Vi ne verujete u Globalno otopljenje, e za vas da vidite sta je Hladnoca a onima u jaustraliju , temperatuere da se skuvaju, bas kao i Brazilcima......

U mom apartmanu, temperatura 30 stepeni, bre moram prozore da drzim otvorene, narocito u sobi za spavanje.

A kad sneg vije i vetar duva, imam i sta da jedem i sta da popijem i eto, prodje dva -tri dana, Raonici rade, malkete grtalice ciste , E ondak provirim i ja napolje.

dobar dan.... što sam planirala za Slavu - sve sam postigla... kuvano i pečeno je sin već juče odneo na Palić, ja ću sad tortu i kolače da potovarim u kola, odem po ćerku i unuku, i odosmo i mi....javiću se uveče ako budem mogla da mrdam....:)

imam kameru.....kad ne znam šta da radim samogledam se :zcepanje:
a mikrofon ima maki....pitaću ga

Moje dete više ne koristi ogledalo, ima prednju kameru na tabletu. :lol:

joj do sad sam vezbala neko crtanje ,:eek: oci mi otpale.

jos sutra da osvojim dosta bodova i super :)

Držimo palčeve! :zag:

dobar dan.... što sam planirala za Slavu - sve sam postigla... kuvano i pečeno je sin već juče odneo na Palić, ja ću sad tortu i kolače da potovarim u kola, odem po ćerku i unuku, i odosmo i mi....javiću se uveče ako budem mogla da mrdam....:)

Srećnu slavu i lep provod želim. :zag:

:zgrudvanje:

'Bar dan. Neki đavo ič ne vidim, sad pijem kafu, a dolazi za koji minut "pacijent" da me vozi na teren, da obnavljam zanat. Mm i Mimi otišli u NP na slavu kod njegovih tetke i teče, odvezli ih moji dever i jetrva jer njihov Volvo bolje ide od naše Pande... Čudna mi čuda! :lol:

Cek , bre pa nijesam ti Ja zaledjen, vec bog kaze ovima , Vi ne verujete u Globalno otopljenje, e za vas da vidite sta je Hladnoca a onima u jaustraliju , temperatuere da se skuvaju, bas kao i Brazilcima......

U mom apartmanu, temperatura 30 stepeni, bre moram prozore da drzim otvorene, narocito u sobi za spavanje.

A kad sneg vije i vetar duva, imam i sta da jedem i sta da popijem i eto, prodje dva -tri dana, Raonici rade, malkete grtalice ciste , E ondak provirim i ja napolje.
Evo i objašnjenja:
http://nasapatka.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=401&catid=21&Itemid=137

Molim da se obrati pažnja (i) na komentare ispod :zcepanje:

Hvala na čestitkama za Slavu...samo da izjavim da je sve lepo proteklo....rado bih vas počastila , svega je bilo i više nego dovoljno....sutra će da ručamo , pa da podelimo sve što je ostalo....a ostalo je počev od supe, sarme, pečenja, torte....sad ću da zapišem sve tačno, iduće godine smanjujemo količinu... a umorna sam , tako da se odjavljujem...:bye:

Back