F ODELJENJCE

Šta su radili ..napiši za vreme sledećih reklama :lol:

pa sad.......neće se rastavu, makljaju se, trče kao ludi....čak i ovaj lenji nemac postade vredan :lol:.....Mrkiša zavija i stalno nas šapara....sve mi butina u modricama od neŽnos....Mara skače na vrata..i ponekad pšrošeta stolom na tremu...maze se oboje nenormalno....i jako ih je teško držati na oku....uvek mora jedan da ih neprestano gleda ...ekstremno su živahni :zcepanje:
e, Maca se ubi tražeći tabakeru i upaljač celo popodne i veče...našao je u travi.....Mara mu maznula i malko izgrizla....upaljač će nadjemo sutra po videlo :lol:

Dobar dan, dobri ljudi. Sta je sa vama? Verovatno ste vredne. Ja opet zaginula u radnji. :aha: Inace, moje macke su site i presite, od jutros se nas troje medjusobno nutkamo jednim te istim misem. I malo da se nasmejemo...

1385757_248454565304252_810655902_n.jpg

pa sad.......neće se rastavu, makljaju se, trče kao ludi....čak i ovaj lenji nemac postade vredan :lol:.....Mrkiša zavija i stalno nas šapara....sve mi butina u modricama od neŽnos....Mara skače na vrata..i ponekad pšrošeta stolom na tremu...maze se oboje nenormalno....i jako ih je teško držati na oku....uvek mora jedan da ih neprestano gleda ...ekstremno su živahni :zcepanje:
e, Maca se ubi tražeći tabakeru i upaljač celo popodne i veče...našao je u travi.....Mara mu maznula i malko izgrizla....upaljač će nadjemo sutra po videlo :lol:
da je nema trebalo bi je izmisliti :lol:

moji su otputovali i evo mi prilike da okupam Leu
sad je sva cista, naravno bar dva dana dok ne pokupi svu stroku lezuci kojekude po dvoristu
al sto malo ne poginusmo juce, posto se gospojica plasi mog brata pa bezeci od njega nalete na tramvaj a ja za njom i tako...
naravno, ja sam kriva, trebala sam da je drzim na povocu

BAR DAN.......PAUZICA ZA KAFU. dIVAN DAN i izginusmo napolju i sa onom paščadi.:dash:
Mara legla da spava na dvosed a ovaj ludak cvili, ćuška je....nemoguć je :lol:
orezala ruže, onako obično jer su još u cvetu, oplevila, kuvala, sipala slatko...doručak, veš, sudovi....umorih se bre, ali je divan dan. Šteta što smo u ovom stanju pa ne možemo na Savu :aha:

Mama i ja smo se danas, prisecajuci se Mrvicine reakcije, slatko ismejale. :)

A macke mi ceo dan podmecu nekog misa kog njih dvoje nece da pojedu, na kraju sam morala da ga sakrijem, da valja, pojeli bi ga oni. Samo zagrizu i pljunu. :eek:

Meni crko laptop u pm ,
ne kupujte nikako MSI laptopove nikako najgore hladjenje imam.
Danas smo ga hvalili kako se ne pregrejava i sad nece da upali.

Bio mi dragi dobio je gulas umesto kolaca :P.bilo njami :)

Mirni, tihi ,lepo se namestili, voda tece, kamenje lepo slozeno i mislim se ja :think:da ljiljka Ti imas bujnu mastu i za svoje nesvesne radnje koje obavljas u snu, pronalazis krivce i bacas ljagu na ove divne andjele....:rtfm:

Mirni, tihi ,lepo se namestili, voda tece, kamenje lepo slozeno i mislim se ja :think:da ljiljka Ti imas bujnu mastu i za svoje nesvesne radnje koje obavljas u snu, pronalazis krivce i bacas ljagu na ove divne andjele....:rtfm:

:zeek: divni........cele tri ipo sekunde......pogledaj im poglede bre.....zevzeci neopevani.....:rtfm:

- - - - - - - - - -

img2213-1.jpg

img2212-1.jpg

img2192-1.jpg

Hmmm ako bih poceo da analiziram, slike tako divnih, lepih, umiljatih i jos niti da su sa otvorenim ustima i tebe, koja pise, ma ne da pise vec ih prikazuje bre ko da su, sta ja znam -zivotinje....

Moram ti reci, Ljiljka...ili ces Ti morati da budes finija prema njima ili ce sve ove tvoje akcije o njihovim takozvanim nestaslucima, eto nesvesno si ukazala da si Ti ta koja je upcila ne dostatak....da li su oni se zalili- nisu.:rotf:

Odoh Ja sada da nina nanam a ti molim te, obrati paznju .....nemoj samo da koristis metode - narocito ne kriticizam.

poremetice se njihov self estime, pa ce onda godinama da idu na terapije i da se tu i tamo lezi na kaucu, prilikom seanse a da znas TO kosta, lele sto to kosta:worth:

Back