F ODELJENJCE

eco.jpg

NESTALA ABA!!! Ženka vučjaka koja se odaziva na ime Aba je pobegla od kuće sa labradorom iz komšiluka. Labrador se vratio ali Abe još uvek nema. Ako neko na teritoriji Kragujevca vidi vitku ženku vučjaka tamne boje neka mi pošalje pp. Unapred hvala. ludopile

Evo postavljam ovde, ako mimi's ili razredna veruju da treba negde drugde, neka slobodno prebace.

Dobro jutro.....daklem, ono dvoje su ludi za sve kerove što smo imali :lol:
nemac zavija ko blesav....uglavnom noću, tako što stane ispod našeg prozora.. pored toga i laje za sve pare. Maca silazio jedno 4 puta naksinoć kad beše baš hladno i duvao vetar, pa rekoh da njemu neće biti hladno a Marici hoće. Još sam ga pokrila ćebetom na onom dvosedu. Taman zadremasmo kad je počeo da laje ko blesav.......maca sidje....opet zaspasmo.....onda je dovatio da cepa ćebe, laje, zavija... Maca mu je sneo njegov jastuk sa podesta na spratu i ubacio ga u letnju kuhinju....tačnije uneo ga je.....inda je malo odspavao...msm Maca...eeeeeeee, onda je krenuo Tobi (to je ovaj novi kotao na pelet) jer je tako programiran i ovaj silni pas se uplašio, pobegao u najdalji kutak kujne i počeo da arlauče......Maca sišao te ga pustio napolje.....onda je nastao mir.....do 4,30.....kad je maca napokon za stalno ustao i turio džezvu za kafu :rotf:
Sad je Mara napolju noću a on unutra....Mara se ne dernja noću, ćak ništa i ne uništava, samo se nekad prošeta po stolu na tremu......na kome nema mušeme :zcepanje: Najnovija Mrkišina izmišljotina je da stane ispred vrata od spavaćih spba na spratu i zavija......a noćas je sneo svoj jastuk u prizemlje u hodnik i tako spavao...ako je sa nama u dnevnoj sobi bez nje od njega ne mož se živi.....Marica legne i spava a ovaj.....:dash: ako su zajedno sa nama on nju vija oko stočića.....mož da zamislite na šta to liči :rotf:
Kad su napolju skupa pod nadzorom su stalnim, al bre, ovaj je lud 100% a i ona povileni kad su skupa.....i tako.....valjda još neki dan pa će se smire :aha:

- - - - - - - - - -

dobro jutro i tebi Profo :)

Veselo na Ledinama. Kako je lepo gledati
pozorište al' ne u svojoj kući:D
Da je to kod mene, Taca i ja bi došli do mladenci,
jer taj kad spava, ko' lav, ne diraj ga.
Reko' li Dobro jutro :kafa:

:zcepanje: mogu da zamislim taj put......bili bi pozorište u kući za komšilak :rotf:
pozdravi ga

- - - - - - - - - -

:kafa: Jutro ljudi, jos danas i sutra i onda poletarac odlece malo :srecna:
da optrcim sve sa kojima zelim da se vidim, i da ne spavam nikako, jer necu imati vremena za to :lol:

ti dolaziš vamo?

E evo malo za Dobro jutro:)

Uploaded with ImageShack.us

Lepo. :) Inače, jedna zanimljivost vezana za flamingose je da im je perje u stvari belo, a da tu rozikastu boju dobije od račića koje jedu.

Dobro jutro.....daklem, ono dvoje su ludi za sve kerove što smo imali :lol:
nemac zavija ko blesav....uglavnom noću, tako što stane ispod našeg prozora.. pored toga i laje za sve pare. Maca silazio jedno 4 puta naksinoć kad beše baš hladno i duvao vetar, pa rekoh da njemu neće biti hladno a Marici hoće. Još sam ga pokrila ćebetom na onom dvosedu. Taman zadremasmo kad je počeo da laje ko blesav.......maca sidje....opet zaspasmo.....onda je dovatio da cepa ćebe, laje, zavija... Maca mu je sneo njegov jastuk sa podesta na spratu i ubacio ga u letnju kuhinju....tačnije uneo ga je.....inda je malo odspavao...msm Maca...eeeeeeee, onda je krenuo Tobi (to je ovaj novi kotao na pelet) jer je tako programiran i ovaj silni pas se uplašio, pobegao u najdalji kutak kujne i počeo da arlauče......Maca sišao te ga pustio napolje.....onda je nastao mir.....do 4,30.....kad je maca napokon za stalno ustao i turio džezvu za kafu :rotf:
Sad je Mara napolju noću a on unutra....Mara se ne dernja noću, ćak ništa i ne uništava, samo se nekad prošeta po stolu na tremu......na kome nema mušeme :zcepanje: Najnovija Mrkišina izmišljotina je da stane ispred vrata od spavaćih spba na spratu i zavija......a noćas je sneo svoj jastuk u prizemlje u hodnik i tako spavao...ako je sa nama u dnevnoj sobi bez nje od njega ne mož se živi.....Marica legne i spava a ovaj.....:dash: ako su zajedno sa nama on nju vija oko stočića.....mož da zamislite na šta to liči :rotf:
Kad su napolju skupa pod nadzorom su stalnim, al bre, ovaj je lud 100% a i ona povileni kad su skupa.....i tako.....valjda još neki dan pa će se smire :aha:

- - - - - - - - - -

dobro jutro i tebi Profo :)

Veselo. :lol: Mi smo na kraju lajavog Žabicu liferovali, pa ne bi dočekao da ga neko iz komšiluka ubije sa sve Mrvicom, ni krivom, ni dužnom, Saša bi ga utep'o za sve pare. I naspavala sam se. :aha: Mrvica kad laje noću, znam da je nešto ozbiljno, i tačno znam jel' jež, pas, mačka ili čovek i ako je čovek, šta hoće i s koje strane dolazi. A Žabica... Ni pogledao nas nije kad smo ga spustili iz kola, odmah je našao društvo. Od demodikoze i bakterija sam ga izlečila ali pas je odrastao u "azilu" i nije bio srećan kad ne može da laje bukvalno non-stop. Ne sećam se da sam ga uopšte ikad videla da drema.

Pusti Mladenci! :lol:

I od mene, sad već dobar dan. Majem se od juče s nekim delovima pilića, kako da ne preopteretim zamrzivač odjednom... I usput pomalo moderišem.

E, zaboravih da vam kažem: moje kuče se više ne zove Mrvica nego MACPRIJATNO. :lol: Toliko je ljubomorna na mačke da, kad joj je hladno, iz kućice izlazi jedino da bi njih sprečila da joj isprazne činiju. I jede na silu čak. :eek:

E, zaboravih da vam kažem: moje kuče se više ne zove Mrvica nego MACPRIJATNO. :lol: Toliko je ljubomorna na mačke da, kad joj je hladno, iz kućice izlazi jedino da bi njih sprečila da joj isprazne činiju. I jede na silu čak. :eek:

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

koji kolac da pravim,a da bude bas kremast ne voli sa koricama :think:

princes krofne.......napraviš više fila i daš mu u činiju :lol:

a krofne kupiš gotove, samo krem napraviš

koji kolac da pravim,a da bude bas kremast ne voli sa koricama :think:

Koliko vremena imaš? Ako imaš dva-tri dana, kupi medene korice, koštaju oko 200 dinara i filuj ih kako god hoćeš, natope se i nabubre, skoro ih i ne osećaš. Ili čizkejk. Mama je skoro na par mesta probala, sa maskarponeom je i oduševljena je. Bio valjda maskarpone na sniženju u Tempu... :lol: A za koricu mleveni keks i margarin i za preliv kutijicu smrznutog voća ukuvaš sa malo šećera.

Nego, ne pitasmo za koga i kojom prigodom. A ako je baš-baš odmah za služenje, probaj salzburški sufle, on se služi vruć a treba ti svega 5 jaja, malo voća i još par sastojaka tipa običnog i vanilinog šećera... Spremala sam ga jednom, moji su raspamećeni. S tim da je Milica jela samo onaj sneg, izbegavala voće. Aostanu ti i tri žumanca za premazivanje testa ili za zabajone...

sutra dolazi :)

princas krofne smo jeli vec 5vikenda za redom,majka isprobavala rernu pokusava da joj narastu velike.

ma sta god spremim svidece mu se ,nego hocu i ja nesto novo.

Ako odmah filuješ ove medene korice, biće super već sutra. Jer one su toliko isušene, da upijaju kao sunđer. A za ostalo, pogledaj kod Gastronomada na sajtu, što ja, što drugi poštovaoci, smo isprobali i oduševljeni: profiterole, kanole, salzburški sufle, čizkejk od tih sočnijih stvari. Pretpostavljam da mu se ne bi svideli brauniji, mafini, torta od šargarepe (koja je odlična)...

Baš sam danas provela lep dan. I to van kuće.
I gledala kako se peče rakija. Nimalo jednostavno, pravo da vam kažem.
A znate kako rakija dobija boju? Ja znam; stavi se kora drveta, ne znam kojeg,
i kroz to teče prepečenica. Neizostavno se setih Bajage :whistling:

Back