F ODELJENJCE

'Tro. :kafa: Ne mogu da gledam snimke, uključen mi je antivirus, skeniram upravo ovo sokoćalce. :pljus:

I ne mogu da progledam od jutros, a pre 11 sam sinoć legla, još su kod Bečkovićke bila uključenja gledalaca.

Pao evro inače. U stvari, skočio dinar, za 50 para. Valjda da se dodvore Krkobabiću, da mu glasači sad, kad su poplaćali dažbine i kupili potrepštine za naredne dve nedelje, ostatak uštekaju u stabilnijoj valuti. Kad otanje, tamo oko 20. ima opet da padne dinar. A sve sam to uspela da propratim jer povremeno imamo evre u pazaru, da se narod ne cima do grada, učinimo im, računamo im koliko bi i mi dobili u menjačnici, i danas smo na gubitku. Jeste malo ali ja za te pare detetu kupim doručak kad ide ujutru u školu.

Popih kafu i spava mi se i dalje. :aha:

Magi, ide li i Lena na put? :) Nešto razmišljam, nema teoretske šanse da bi moja mama i ja mogle istovremeno negde da otputujemo, jedino još ona ume (i sme i hoće) da rukuje Mrvicinim lancem, mm-u to ne pada na pamet. To mi je problem, ne bih je ostavljala non-stop vezanu, hrana manje-više, ona uzme mito od poznatih osoba i nastavi da ih napada. :lol:

:kafa:
pauza

- - - - - - - - - -

Popih kafu i spava mi se i dalje. :aha:

Magi, ide li i Lena na put? :) Nešto razmišljam, nema teoretske šanse da bi moja mama i ja mogle istovremeno negde da otputujemo, jedino još ona ume (i sme i hoće) da rukuje Mrvicinim lancem, mm-u to ne pada na pamet. To mi je problem, ne bih je ostavljala non-stop vezanu, hrana manje-više, ona uzme mito od poznatih osoba i nastavi da ih napada. :lol:

ja imam ovde usput problem sa jednim psom koji redovno izlece iz dvorista i napada
svi ostali su podmitljivi :lol:

- - - - - - - - - -

a inace, kad su videli da hranim ovu jednu malu i oni se raduju kad me vide
:lol:

I kod nas bi bilo lepo to zvezdano setaliste,kad bi postojalo... Pa bi se setili Mije, Ckalje, Zorana Radmilovica, Paje Vujisica....moram da stanem sa nabrajanjem jer ne mogu da ih stavim ni blizu kolko bih htela:(

Inace dobro vam jutro, ovo maglovito i sivo, neka se u divan dan izrodi:)

Dobro jutro deco :kafa:
Pometeni, stvarno si bio u Holivudu ili si to prepisao
od nekoga? Ako si bio, zavidim ti iskreno, jer i ja bih - sine :manikir:

I da vam kažem, ljuta sam na sebe i idem da se stidim, ovako :rumenko:
Juče ne da sam brljala na igricama, te mi fale slova, te ne igram zadatu igru,
ili nastavim igru a ne upišem prethodno rešenje:roll:
Biva to kad se barata s prevelikom dozom samopouzdanja:manikir:

AJDE MORE, pa drugarica modla je tu.......koe god da zbrljošeš :zcepanje:

I kod nas bi bilo lepo to zvezdano setaliste,kad bi postojalo... Pa bi se setili Mije, Ckalje, Zorana Radmilovica, Paje Vujisica....moram da stanem sa nabrajanjem jer ne mogu da ih stavim ni blizu kolko bih htela:(

Inace dobro vam jutro, ovo maglovito i sivo, neka se u divan dan izrodi:)

eeeee da.......to bi bilo divno. Moglo bi na Kalemegdanu, jedna staza. U svom onom zelenilu bilo bi prelepo...istorija istoriji :aha:

Nadam se da si se samoispravila jerbo ja juče nisam bila sposobna nizašta..stigla me neka viruščina, nos ko slavina ,,a oči ono dosad nisam doživela , kao pesak da mi neko nasuo u njih...Jutros sve ovako bolesna otpratih majku na koronarografiju i evo me sad dožoh kući :aha:

Back