F ODELJENJCE

Ja bolje da se ne igram, ič ne vidim od nespavanja i umora
oko zimnice.
Čovek na igricama ( Skura) napisao lepo Nektarine ( vrsta jela)
a ja čitam nekretnine :roll:
A Ada spava, ako, celu noć zavijala, Saba za nju bila siva eminencija :manikir:

pa za sada su skupa jer još nije opasno, ali kad bude, Mara će spavati u boksu oko koga je veliko kamenje i blokovi da ne mož da otkopa ili ćemo u boks staviti blokove tako da će sav biti pod kamenom, a Mrki u kući sa zatvorenim ulaznim vratima.
Mara posle ovog teranje ide na sterilizaciju. Ne smatram da je ona bolja pre prvog teranja. Hoću da odrade hormoni sve šta treba. Mada bi najbolje bilo da to bude posle drugog teranja, jer je ona još jako mlada, a za drugo je već zrelija, ali ne možemo ih kontrolisati. Plašim se da će deda da ih pusti kad mi nismo tu.
ma koliko mara ima meseci?
meni se cini da je jos rano njoj za teranje

'Bar dan u preletu. :cao: Otkinula se sinoc, Predo zanocio van magacina. Nadjem ga kod ovih komsija, na klupici pred vratima zanocio po vetru, ubila ga od batina starija braca sto nisu mrdali odatle. :sad2: Al' kad je video mene, obradovao se k'o rodu najrodjenijem, a Blondi napao, iscedio je k'o krpu! :lol:

Ja sam sva polomljena... i leđa me bole. I nema ko da me izmasira :(
Dona je dobro. Svrbi je rana pa se češe, ali sve ostalo je OK.
Osim što je još više razmažena... ako je to uopšte moguće.
Danas se druži sa majstorom koji je došao da mi "sredi" grejanje... odnosno ubaci u sistem neko čudo da se onemogući smrzavanje i ugradi električne grejače u radijatore koje planiram da koristim... Zima nije ni počela a ja sam već smrznuta i još veća jeza me hvata kad pomislim kako će sve to izgledati...
U svakom slučaju, čak i da imam novac (koji, naravno nemam) bilo bi više nego bahato grejati onoliki prostor za to malo koliko sam ja kod kuće. Da ne pominjem kako danima ne uđem u neke prostorije... Problem je što je raspored takav da ne mogu da izdvojim deo kuće koji se greje... već će biti toplo-hladno... Ovu zimu ću valjda preživeti... a za kasnije ćemo videti...

Pa Smeh stvarno nema potrebe grejati toliku kuću posebno što i ti nisi tu poceo dan.

E Jocko, tako to biva..moja Cic nikad nije umela da prepisuje.Uvek je učila i izlazila na ispit samo kad ona smatra da je spremna. Jednom na faksu, reše ona i drugarica da ne uče nego da prepišu...kad mogu svi mogu i one. I drugarica prepisala a ovu moju je profesor rasturio od zaebancije jer je video da se uzvrpoljila.....kaže, koleginice ne mogu da verujem da ne umete da prepisujete hahaha ubi se čovek smejući se na ispitu....ostali prepisivali :zcepanje:

:zcepanje:

1369224_10201674972789850_686929281_n.jpg

Back