F ODELJENJCE

Pa lepo sam ti sinoć rekla da će napraviti neku štetu čak i u boksu :zcepanje:
Dona uglavnom leži, prilikom posete veterinara je ustala sa sve mahanjem repa!
Dobila bocu i tražila da izađe... ludica se mučila da siđe niz stepenic kako bi piškila!
Lepo vaspitan pas :heart:

EVE ME.....REKOH da se isprobudite prvo :lol:

Ja sam ih pustila napolje da obave šta treba i opet ubacila strogo u boks i otišla da spavam. Maki je došao oko 3,30 sa neke žurke i zatekao svinjče Maru van boksa a Mrkiša je bio u boksu. Djevojka je iskopala rupu ispod ograde i izašla a onaj kabasti nije mogao a lenj je da toliko kopa :rotf:
Maki je onda pustio i Mrkišu i zatvorio vrata od kuće tako da su oboje spavali napolju na njihovom dvosedu koji je još ceo...msms ima naslon, nogare, okvire stranica i jastuk.....prećkice u okvirima stranica više ne postoje...pitati maru di su :evil:
Ja ustajem jutros, kao strogo ih pomazim i izbacim napolje jer od Mrkiše ne mogu kafu ni da srknem :zcepanje: i ne ranim ih jer reko Maca ih je nahranio kad je ustao u 5 i pomislim sigurno ih je on pustio iz boksa jer sam sinu poslala sms da ih ne pušta kad dodje jer su u kazni......silazi Maki i ispriča mi šta je ova Opajdara uradila.....e, kad sam je dovatila....sve je njuškom drljala po onoj zemlji u iskopanoj rupi :evil:

Posle se čujem s macom i konstatujemo da ih niko nije nahranio :eek: on ostavio meni a nije mi rekao........zovem Makija da ih on narani.....a on na F.Gori bere grojze s drugarima :eek:
kaže, milite boga da ne krenu da jedu lamperiju sa trema :dash::rotf:

inače smo dobro :manikir:

:lol: Veselje s njima.

Pa lepo sam ti sinoć rekla da će napraviti neku štetu čak i u boksu :zcepanje:
Dona uglavnom leži, prilikom posete veterinara je ustala sa sve mahanjem repa!
Dobila bocu i tražila da izađe... ludica se mučila da siđe niz stepenic kako bi piškila!
Lepo vaspitan pas :heart:

:heart:

I ja mislim da je dobro.
Hoće i vodu i hranu... samo me je veterinar upozorio da joj dajem po malo kako joj se stomak ne bi naduo... zbog rane.
U suštini, ništa joj neće biti ako bude malo gladna. Dala sam joj samo meso... računam da od toga neće da se nadima stomak :zcepanje:
Vodu sam joj dala da pije pa sklonila.
Sve u svemu - dobra je i dobro je.
Hvcala vam što brinete. :heart:

Drago mi je da je dona dobro.
Za Maru mi Ljiljka ispričala .:lol: i me se oko ručk opsetili da nismo naranili Mrcu..kolektivna amnezija :aha:
Fala Maci više se ne mrznem :worth:
Glava me boli , ne znam koj mi je i juče me bolela udruženo sa nervoznim želudcem

Joj, Goco, i ne bolela te! :sad2: Vreme je apsolutno grozno a ja mojim zverovima ne mogu da objasnim da sam bolesna, macke ke.njaju u pesak kao da napolju nemaju gde, traze da ih ja mazim i zabavljam, kao da njih cetvoro nije dovoljno, Mrvica kako me cuje napolju sa kupcem, kuka i ona... Drzim na grlu narandze umocene u majoran, navodno pomaze...

ma povracala je ko zna kad,nisam ja kuci bila od 18h.

vidim da je pojela brdo trave.
jela je malo ali ne onako alavo kako zna :D

ja mislim da alavije kuce nisam videla u zivotu.

videcu posle dal je povracala.

Ja došla da vidim šta su ugursuzi danas napravili...
mada sam očekivala da će biti zatišje (nadam se ne pred buru) :zcepanje:
Donu sam zatekla na krevetu... sad mi je žao da je pomeram, ali moram da ga razmestim za spavanje. Ili da legnem na pod... tamo gde sam njoj namestila? :think:

Jadan Mrki uništi ga ona opajdara , e što ti je žensko :rotf:

jes vala :lol:

- - - - - - - - - -

Ja došla da vidim šta su ugursuzi danas napravili...
mada sam očekivala da će biti zatišje (nadam se ne pred buru) :zcepanje:
Donu sam zatekla na krevetu... sad mi je žao da je pomeram, ali moram da ga razmestim za spavanje. Ili da legnem na pod... tamo gde sam njoj namestila? :think:

ma najbolje lezi na pod :eek:

ja se razmisljala dal da nastavim spavanje pod toplom jorgan planinom ili da ustanem.

pa sam skocila da vidim kako je dora,i bolje je,nema znaka povracanja vise,kidise na princes krofne.

mozda joj samo stao zeludac sinoc,ko zna sta je sve pojela :aha:

ja se razmisljala dal da nastavim spavanje pod toplom jorgan planinom ili da ustanem.

pa sam skocila da vidim kako je dora,i bolje je,nema znaka povracanja vise,kidise na princes krofne.

mozda joj samo stao zeludac sinoc,ko zna sta je sve pojela :aha:

Ocetkaj je. Sad se jace linja, i Gizmo mi je uvek u periodu linjanja imao cesce takve ispade, dovoljno jedan dan da ga ne ocetkamo. Mackari stalno sa tim kubure, cak oni sto im macke ne izlaze gaje psenicu u saksijicama po celom stanu bas zbog gutanja dlaka.

ja gledam film sas Macu....rat Rouzovih....ne zna se koji put :zcepanje:
mislim da od moje zimnice danaske neće bude ništa dok odemo na Kvantaš.....i tako to :aha:

:lol: Da, ima tih filmova koji se gledaju svaki put. I znas ga na pamet i uvek reagujes na neke scene. Ne mogu da zamislim sebe kako menjam kanal kad naidjem na Vrele dane u Alabami. :aha:

Inace, moji macici poblesavili za sve pare, moram da drzim iskljucenu kasu jer se penju i na nju. :eek:

- - - - - - - - - -

Mama danas htela da pece zelenu papriku za zamrzivac i malidzane (sa plavim patlidzanom i senfom, prelepo) al' mi umro jedan teca iz malo sire familije pa mora danas na sahranu. A paprika sve skuplja. :sad2:

Mi se odmaramo onako... baš.
Sad sam se probudila, a moje verno pseto mirno leži pored mene! Nije me budila što je za neverovati!
Kad je ukapirala da sam budna - počelo veselje.
Dobro je... sad ćemo kod veterinara... pošto se penje na krevet može i u auto ;)

Nego... Jedna jako tuzna prica je dobila lep rasplet. Jednu devojcicu sa Maldiva je jos od sedme godine ocuh silovao, cak je i zatrudnela vise puta, kad je poslednji put (sa 15 godina) iznela trudnocu, on je ubio bebu. I glupave muslimanske vlasti NJU osude na javno bicevanje, ni manje, ni vise, nego 100 udaraca zbog vanbracnog seksa. Odmah su se pokrenuli u celom svetu da se to spreci jer sigurno jadnica ne bi ni prezivela, jesam samo jedna od 2.000.000 potpisnika peticije i podelila sam je par puta na fb pa su i moji prijatelji i njihovi prijatelji potpisali ali ponosna sam sto sam doprinela spasavanju jednog zivota. :) http://www.independent.co.uk/news/w...ared-the-lash-after-global-anger-8783406.html

Back