EVE ME.....REKOH da se isprobudite prvo
Ja sam ih pustila napolje da obave šta treba i opet ubacila strogo u boks i otišla da spavam. Maki je došao oko 3,30 sa neke žurke i zatekao svinjče Maru van boksa a Mrkiša je bio u boksu. Djevojka je iskopala rupu ispod ograde i izašla a onaj kabasti nije mogao a lenj je da toliko kopa

Maki je onda pustio i Mrkišu i zatvorio vrata od kuće tako da su oboje spavali napolju na njihovom dvosedu koji je još ceo...msms ima naslon, nogare, okvire stranica i jastuk.....prećkice u okvirima stranica više ne postoje...pitati maru di su

Ja ustajem jutros, kao strogo ih pomazim i izbacim napolje jer od Mrkiše ne mogu kafu ni da srknem

i ne ranim ih jer reko Maca ih je nahranio kad je ustao u 5 i pomislim sigurno ih je on pustio iz boksa jer sam sinu poslala sms da ih ne pušta kad dodje jer su u kazni......silazi Maki i ispriča mi šta je ova Opajdara uradila.....e, kad sam je dovatila....sve je njuškom drljala po onoj zemlji u iskopanoj rupi
Posle se čujem s macom i konstatujemo da ih niko nije nahranio

on ostavio meni a nije mi rekao........zovem Makija da ih on narani.....a on na F.Gori bere grojze s drugarima

kaže, milite boga da ne krenu da jedu lamperiju sa trema

inače smo dobro