LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ALO BRE......ima li koga?
Gordana od kako pozelene ni dobro jutro nema kad da dovikne![]()

ja sam tu
na poslu
direktor otisao u nabavku a ja malo da odmorim
inace. ozbiljno razmisljam o ideji da starijoj sestri uzmem nekog psa
ja bih retrivera i da bude zenka
zeta brat ima nekog matorog staforda, jadnicak vise bolestan nego zdrav
ne zelim da joj nametnem obavezu, ali znam da je moja sestra odgovorna, i treba joj malo zanimacije
malo da je rastereti i smiri
jer je previse nervozna i opterecuje se glupostima
a psa bih uzela posle nove godine, da jos malo ispipam teren
sta vi mislite?
Pobrljave nacisto sas ona slovca i onolke teme
Dobar dan odeljenjce![]()

Dobar dan, ja bila juče i vidim niko me ne ebava,
e pa ovako neebavajuća lepo se igram sa slovcima
tam kod Gordanu i koje fali![]()

Ako ako kod mene si dobrodosla
Ova Ljiljana načisto zapustila odeljenjce![]()
..i kaod ku'e o'eju sve ...pojedini
...a bre, ne postiyavam 
Dobar dan, ja bila juče i vidim niko me ne ebava,
e pa ovako neebavajuća lepo se igram sa slovcima
tam kod Gordanu i koje fali![]()

najprvija

Kod mene opet loše vesti
Sad smo došle od veterinara... Odvela sam Donu jer se stalno liže... ne uspavam čak ni da ocenim - gde?!
Nekad spava savijene kao kifla... što ukazuje na to da je boli stomak.
Inače delue OK osim što je još više razmažena. Jede normalno, vodu pije normalno, temperaturu nema.
Najpre su ustranovili da je sama iscedila paranalnu žlezdu... još se cedilo kod njih.
Postoji i iscedajk iz vagine... pa su videli da ima i mleka... znači neki vid "lažne trudnoće".
Onda je uključio UZ... i uzeli su bris iz vagine.
Ispostavilo se da ima cistu i to veliku na desnom jajniku, gnoj u materici (dakle piometra) kao i veliku količinu bakterija i još više gljivica.
Predlog je da se izvrši operacija praktično sterilizacija jer se cista na jajniku u zemlji Srbiji ne leči (bar tako kaže veterinar, svakako ću se ja konsultovati sa još nekim.
Trebalo bi da je sutra odvedem da joj uzmu krv, urade rendgen stomaka (zbog srca, jetra i ne znam čega još) pa da konačno donesemo odluku .
Vraćam se sa njom odande, ona trčka, vesela, šašava kakva je i ne mogu da verujem da je zapravo ozbiljno bolesna
Svakako ima dosta godina i svakako nisam uspela da joj "uhvatim" teranje tako da sam već odustala od parenja i kučića što će reći da mi sama sterilizacija ne pada teško, ali se naravno plašim i tužna sam i... ne mogu da zamislim da joj se može desiti nešto loše...
A moj stav sterilizaciji znas-go for it! 

Jutros nisam htela da ustanem dok mm nije uključio klimu 
a i u kući je toplo....ona pećka sama greje 
El može Maca preko veze da mi pošalje jednu ekipu da i kod mene greju radijatori 
El može Maca preko veze da mi pošalje jednu ekipu da i kod mene greju radijatori
![]()