F ODELJENJCE

Luna :heart:
nezna kao pahuljica :aha:
105pmiw.jpg

2s8sfox.jpg

2exo780.jpg

Zovem se Marina imam 27god. Dobro sam građena i sve, ali volim grah nakon kojeg imam užasne vjetrove, smrde ko rafinerija u Bosanskom Brodu, i ova priča počinje ovako: Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se . Kada je postalo jasno da ćemo seoženiti, odlučila sam prestati jesti grah. Nekoliko mjeseci kasnije, namoj rođendan, pokvario mi se auto dok sam se vraćala kući s pos
la. S obzirom da sam živjela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da ću kasniti, jer sam morala pješačiti kući. Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu krčmu iz koje se širio miris graha i ja jednostavno nisam mogla odoliti. Pošto sam imala pred sobom još dugo pješačenje, predpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući . Ušla sam u krčmu i za čas posla sam 'sredila' tri porcije graha. Kada sam nastavila pješačiti, potrudila sam se osloboditi plinova. Kad sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao: - 'Draga, imam iznenađenje za večeru!' Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za stolom za večeru. Sjela sam, i baš kad je htio da mi skine povez, zazvonio je telefon. Natjerao me je da mu obećam da neću dirati povez dok se ne vrati, i otišao da se javi. Grah koji sam pojela je još uvijek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdio kao kada kamion s gnojem, prolazeći pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i žustro odpuhala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuhanja kupusa. Naćulivši uši na telefonski razgovor u susjednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam jos nekoliko brzih kružnih pokreta salvetom da raspušemsve, vratila salvetu na krilo i uz osjećaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo. Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguć izraz kada se moj muž vratio i ispričao se što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uvjerila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sjedeli za stolom u glas je uzviknulo: - 'Sretan rođendan!' Pala sam u nesvijest.

:hahaha:

:cepanje:

Idi bre Joco umal se ne udavi od smeha :rotf: :rotf::rotf:

Dobro veče!
Ukapirala (sasvim slučajno) da u dnevnoj sobi imam internet!
Za neupućene: Mesecima ga ne plaćam, lovim po ćoškovima tamo gde se 'vata neki komšijski. Ovde još nisam probala... čudi me da to klinci nisu provalili :dontunderstand:
Svojevremeno su prošli kroz čitavu kuću sa sve lap topom umesto detektora :rotf:
Konačno mi je bio majstor za grejanje i sad tek - ništa ne znam.
I pojma nemam kako to da rešim... jer mi se ne skidaju radijatori i ne prazni mreža...
Rešenje mi mogao biti antifriz, al' za to če mi poslati kolegu da se konsultujemo...
U stvari, kaže da ga više brine kotao i mogućnost njegovog smrzavanja, od radijatora i sistema u kući...
Kako ću se grejati i nije neki problem s obzirom na to koliko vremena provodim u kući...

'Bar dan. Ljiljo, kako se boris sa klijentima i rokovima? Kako ide pusenje?

PUŠENJE IDE ODLIČNO....:zcepanje:

klijnti sve ludji.....standardno privatnički :tease:...saq tendencijom da bude još grdje :cepanje:
rokovi......koji rokovi dušo? :eek:

- - - - - - - - - -

Dobar dan Fovci. :)

Nadam se da imate lepu i suncanu Jesen, kako se ono nekad zvalo Miholjsko leto?

Ovde se naziva Indijansko leto, pa se nadam da ce biti ovako sve do zime!

di si bre ti? nemoj da izdam poternicu :lol:
da se javiš bre ovdena, da ne brinemo.......znaš kakav je čopor? :cistinaocare:

Ko je crno miholjsko leto.
Posmrzava smo se,grejanje nece da nam ukljuce jos nije sezona.
Narod poceo vec da lozi :)

Cccc, pa sta bre radite sa tim vasim vremenom, sto bre upropastiste Lepe jesenje dane........:eek:

Hmm, more se vi obratite tukaj Gordanu, more izgleda da je tu ona umesala svoje prste. Hahaha:hahaha:

Posaljite joj nesto slatko da se bre ......:whistling:

PUŠENJE IDE ODLIČNO....:zcepanje:

klijnti sve ludji.....standardno privatnički :tease:...saq tendencijom da bude još grdje :cepanje:
rokovi......koji rokovi dušo? :eek:

- - - - - - - - - -

di si bre ti? nemoj da izdam poternicu :lol:
da se javiš bre ovdena, da ne brinemo.......znaš kakav je čopor? :cistinaocare:

Ama sam si gu tu, svratim ponekad ali je to obicno kratko ,elem bejah zauzet sa postavkom pozorista od B.Nusica, ali sve je palo u vodu, tako da sada sam i slobodan a u isto vreme radih , :ok:

A zasto ja moram da idem na svet zivotinja,pa da klikcem ,sto bre nema kao sto je pre bilo da se Efovci nalaze na moje: teme koje pratite?:think:

Nego bre ,gde su ostali muski......more nezgodno je tu se javljati u odeljenje, more se osecam kao ofucani macor.........
:hahaha:
Vikaj i drugije muski da se bre vrnu u razred.:ok:

Back