GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Mogla si i da se pomeriš tri koraka do vrata i da pušiš 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

al žu ispušim zinat 
Juce smo bile na rodjendanskoj zurci njene drugarice, inace cerke moje drugarice. I odabrala je da joj kupi kisobran, nadjosmo neki u DM sa Vinijem Puom, pa smo usput i za malog batu kupile onaj njihov sa medom sa maramica, Milica isti takav (samo sa rozLe drskom) prerasla a da je ostao citav. Andjica je dobila gomilu poklona tako da sredjuje utiske od svega a Joca je odmah sinoc krenuo da peva po kuci "Pada kisa na misa..." 

mrca očešljat jedva ga savladsmo msm sve može ali šape nikako ..pojeo pola jabuke tj zajedno smo je izgrickali 

Nisam toga bila svesna do avanture zvane Blondini macici.
Dvaput dnevno menjaj vodu, triput dnevno cisti wc, grej mleko, nalivaj granule, animiraj... I niko ne pita za njih, samo ako hoce da nasekiraju Milicu. 

eeee baš sam danas mislila na tebe kako se provodiš na putu
odmaraaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaa saaam.......
i malo po kući......ala je prijalo
evo dva štetnika.....
![]()

U stvari mi nedostaje ritual paljenja cigre, pauze, dim oko mene....mada je ovo mnogo bezbednije....ne mog se samozapalim 

E sad Ljiljko mož da se posvetiš forumu 
'Bar dan želim. Dete mi upravo izlazi iz škole, mama je uzima, pa je predveče ja vodim na sistematski. Ne shvatam zašto opet, imali su jedan pred upis. Mačići ke.njaju za medalju, moram danas da kupujem posip. Ne znam šta bih tek da su sva tri, a ne samo 2 kod mene.
E, i da vi se pofalim, neki predator pomislio da idem u srednju školu! 

dosla sam kuci
hocu opet da budem sa njim![]()
Aj' ne bilo ti zapoveđenoo, utopi tugu tako što ćeš da mi otključaš nivo na Criminal case, imaš ionako od mene energije do mile volje napabirčene otkako ne igraš redovno. 
dosla sam kuci
hocu opet da budem sa njim![]()

odvbikla sam se sedeći sama ko gluva kućka godinu dana
te sam rekla Cic

Ocekujes da zatekne pasulj u tanjiru, kad ono... 

pa di si ti.....m?