F ODELJENJCE

Ajmo kafa :kafa:

10qvuhz.jpg

bAR DAN.......SAMO DA SE JAVNEM. Cigara je ok...ne smeta mi samo da nije tolko slatko :lol: al žu ispušim zinat :zcepanje:
odoh da zamesim kiflice sa sirom, nadoššo kvasac, pa na kuvanje i pajanje po kući

'Bar dan. Moje dete tek sad ustalo pod pretnjom golicanjem. :eek: Juce smo bile na rodjendanskoj zurci njene drugarice, inace cerke moje drugarice. I odabrala je da joj kupi kisobran, nadjosmo neki u DM sa Vinijem Puom, pa smo usput i za malog batu kupile onaj njihov sa medom sa maramica, Milica isti takav (samo sa rozLe drskom) prerasla a da je ostao citav. Andjica je dobila gomilu poklona tako da sredjuje utiske od svega a Joca je odmah sinoc krenuo da peva po kuci "Pada kisa na misa..." :heart:

Inace, Predo (mackic) je ulovio moljca a Crni je ermigiro u divljinu. Mari lovi samo mamin rep i brata. Moram posle Crnom da odnesem nesto za jelo, divljak mali. :aha:

Da, bre, nedelja kao predvidjena za odmor a svi se ubiju od posla. :lol:

Joj, ljudi, koji je posao drzati macke unutra! :aha: Nisam toga bila svesna do avanture zvane Blondini macici. :lol: Dvaput dnevno menjaj vodu, triput dnevno cisti wc, grej mleko, nalivaj granule, animiraj... I niko ne pita za njih, samo ako hoce da nasekiraju Milicu. :(

bar dan.......stigla Cic :worth:
cigara je super......nema smrada, dim se ne oseća a ja uzimam dozu nikotina. Ionako nećem da prestNEM da pušim nego samo da nju ne gušim. Juće sam ceo dan popušila 3 cigare prave, motane od mace, i sve su mi bile užasno jake :aha: U stvari mi nedostaje ritual paljenja cigre, pauze, dim oko mene....mada je ovo mnogo bezbednije....ne mog se samozapalim :rotf::rotf::rotf:

a ovo dvoje su u kazni.....božur nije više sa nama :sad2:

Pokoj mu duši... Mislim, božuru. :( 'Bar dan želim. Dete mi upravo izlazi iz škole, mama je uzima, pa je predveče ja vodim na sistematski. Ne shvatam zašto opet, imali su jedan pred upis. Mačići ke.njaju za medalju, moram danas da kupujem posip. Ne znam šta bih tek da su sva tri, a ne samo 2 kod mene. :sad2: E, i da vi se pofalim, neki predator pomislio da idem u srednju školu! :D To su zanimljivosti od ovog vikenda, samo da editujem slike pa ću da vam pokažem, da se malo smejete, imam screenshots. :twisted:

dosla sam kuci :rida:
hocu opet da budem sa njim :rida:

AJDE MORE......ćew bude :zag:

dqaklem, lud dan....totalno sam izgubila sposobnost da nešto radim na kompu i pričam :aha: odvbikla sam se sedeći sama ko gluva kućka godinu dana :tease: te sam rekla Cic
"Slušaj ćerko, ajd sad ti malo ućuti, ja moram nešto da proknjižim" :zcepanje:
svi klijenti oduševljeni cigarom :zbanana:
Maca kupio istu od od kolege a on je koristio par dana samo...sad kad sednemo u fotelju i oboje pušimo na struju :rotf::rotf::rotf:

Zovem se Marina imam 27god. Dobro sam građena i sve, ali volim grah nakon kojeg imam užasne vjetrove, smrde ko rafinerija u Bosanskom Brodu, i ova priča počinje ovako: Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se . Kada je postalo jasno da ćemo seoženiti, odlučila sam prestati jesti grah. Nekoliko mjeseci kasnije, namoj rođendan, pokvario mi se auto dok sam se vraćala kući s pos
la. S obzirom da sam živjela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da ću kasniti, jer sam morala pješačiti kući. Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu krčmu iz koje se širio miris graha i ja jednostavno nisam mogla odoliti. Pošto sam imala pred sobom još dugo pješačenje, predpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući . Ušla sam u krčmu i za čas posla sam 'sredila' tri porcije graha. Kada sam nastavila pješačiti, potrudila sam se osloboditi plinova. Kad sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao: - 'Draga, imam iznenađenje za večeru!' Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za stolom za večeru. Sjela sam, i baš kad je htio da mi skine povez, zazvonio je telefon. Natjerao me je da mu obećam da neću dirati povez dok se ne vrati, i otišao da se javi. Grah koji sam pojela je još uvijek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdio kao kada kamion s gnojem, prolazeći pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i žustro odpuhala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuhanja kupusa. Naćulivši uši na telefonski razgovor u susjednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam jos nekoliko brzih kružnih pokreta salvetom da raspušemsve, vratila salvetu na krilo i uz osjećaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo. Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguć izraz kada se moj muž vratio i ispričao se što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uvjerila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sjedeli za stolom u glas je uzviknulo: - 'Sretan rođendan!' Pala sam u nesvijest.

:hahaha:

Back