F ODELJENJCE

Odoh ujutro na put, sa sestrom mojom, sednemo u moj novi auto i krenemo:ok:
Namera nam je obici neke lepe krajeve iz proslosti, videti gde su nam ono bese bili koreni...:)
Usput obici staru ujnu cijih se lepinja sa kajmakom secam iz detinjstva,uzicki kraj, pa zatim selo moje iz detinjstva rana, gde sam raspuste provodila:heart::heart:cacanski kraj,
pa zatim do Goca planine, banje Vrnjacke, Kraljeva grada na Ibru i Moravi:D
pa do Velike Plane i cuvenog sela Krnjeva, plastenik i cvece moje drugarice, pa polako kuci svojoj....
Bice ovo jedan od lepsih vikenda!:super::super::super:
Ne nosim lapictopic, cujemo se u novoj nedelji:bye::bye::bye:

Odoh ujutro na put, sa sestrom mojom, sednemo u moj novi auto i krenemo:ok:
Namera nam je obici neke lepe krajeve iz proslosti, videti gde su nam ono bese bili koreni...:)
Usput obici staru ujnu cijih se lepinja sa kajmakom secam iz detinjstva,uzicki kraj, pa zatim selo moje iz detinjstva rana, gde sam raspuste provodila:heart::heart:cacanski kraj,
pa zatim do Goca planine, banje Vrnjacke, Kraljeva grada na Ibru i Moravi:D
pa do Velike Plane i cuvenog sela Krnjeva, plastenik i cvece moje drugarice, pa polako kuci svojoj....
Bice ovo jedan od lepsih vikenda!:super::super::super:
Ne nosim lapictopic, cujemo se u novoj nedelji:bye::bye::bye:

jaooooooooooooooooooooooo diFno
lepo se provedi, opusti i uživaj.....i ponesi foto aparat da slikaš :zag:

kupila.....al ova aroma što ide uz njuma je marLboro ali bog te mazo sas slatko......dušu da ispustim......kad me ona slatkoća udarila u čelepenku :eek:
al žu ispušim pa žu predjem na onu drugu što nije slatka :zcepanje:
nije lošo.....bili kod Cic i ona ne oseća ni dim...ništa......a ima dima....a ja uzimam dozu nikotina...jedino što ne čuri dok je držiš u ruke ili u piksli pa malo nedostaje taj osećaj.....:cepanje:
al ne odustajem od pušenja....jok :manikir:

Back