GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564

Žao mi je Mari

- - - - - - - - - -
Boli me glava ..izgoresmo ovde ..zvala sam Ljilju da joj se žalim
e greje više ali se slabo hladi s obzirom na spoljašnju temperaturu :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moj drugar... pušač jedno 30 godina... ožda i neku više... koji nije mogao da zamisli buđenje bez cigarete, dve kutije dnevno minimum... sa sve onim žutim prstima, pušačkim kašljem i svim ostalim... e, taj ima tu elekronsku i sam se šali na svoj račun - ali kaže da ne bi verovao (kao što i nije) - dok nije probao!
U svakom slučaju... znam za jedan uspešan slučaj... verujem da ćeš ti biti sledeća![]()
Ma ynam sve, ali tako je kako je. I ne radi se tu o zaštiti radnika jer oni ispoštuju sve, što jeste, jeste. Ali, posle toga se sačeka učtivan otkazŽena bez problema ode na porodiljsko, ali kad se vrati sačeka je otkaz.
ono što je interesantno je da njeni šefovi na primer, ne umeju da urade ni 30% onoga što znaju radnice tu da urade, a da ne pričam o odgovorima na stručna pitanja....ali su šefovi. Većina mladih tamo, a svi su preko zadruge na ugovore po 6 meseci, bukvalno noće u firmi, nemaju privatni život, vikende su tu, sve neudato i neoženjeno i beživotno. Tako je u korporacijama. Američki sistem.
Sve što je lepo kratko traje.
Tako i moje druženje sa Sabom.
Kupila sam joj obećanu koskicu, nije stigla da se igra.
Nečiji auto je bio brži.
![]()
Zao mi je, Mari... 

e svaka ti je zlatna.....ja zato i ne ostavljam ametom....ako ostavim, jednom sam probala na kratko, ubih se jedući.....tako da bi ona moja gospa Mara, što ju je bilo lakše preskočiti nego zaobići, imala naslednicu![]()

joj sto je to doslo nekako lepo, nikad covek da se zasiti

JES VALA I Goca kaže tako........ona ti je stara pušačica....bivša 

Dete mi se malopre vratilo sa veselih krompira iz komsiluka i sprema se sutra da nastavi za kazandzijama jer oni prelaze kod mog strica.
Pozdravljam vas. 

Jutro

Videla sam LJILJU MMM, super je, jos bolja, lepsa i mladja nego sto je bila![]()

Samo sto sam prvi put oprala moj novi auto pocela je kisa![]()

Dobro jutro. Kisa padala nocas.Macketina babetina me opet probudila u pola sest...
Niko ne zna da mi kaze zasto stalno mjauce i budi nas svako jutro![]()

Dobro jutro, jutros mi procvetali kaktusi i traju jedan dan
![]()

e što su ti muški.....treba da idemo maca i ja u Ušće da vidim za tu cigaru. Sad dodašo kući s posla i odmah uvalio Makiju da ide samnom. Dete me zove, kaže nemoj sad da idemo nego sutra jer je danas petak i velika je gužva u to vreme...idi mi dodji mi....kažem ja i neću s tobom da idem nego s Macom....dete kaže pa on mi sad daje druge informacije.....reko, daj mi ga ovamo.....nemoj da prebacuješ na Makija tvoje obaveze, idemo ti i ja i to danas posle 18 do tad će da prodju svi koji rade do 17 sati i neću sutra da mi deliš dan, tamo nema nikog pre podne a popodne ja oću bre da budem kući i da spavam i radim po kući a ne da se švrćkam po Ušću.![]()
kaže, dobor, dobro idemo ti i ja danas.....pa mislim![]()

Samo jos ovo: moje kuce jutros ukralo komsijama klip kukuruza.