F ODELJENJCE

Moj drugar... pušač jedno 30 godina... ožda i neku više... koji nije mogao da zamisli buđenje bez cigarete, dve kutije dnevno minimum... sa sve onim žutim prstima, pušačkim kašljem i svim ostalim... e, taj ima tu elekronsku i sam se šali na svoj račun - ali kaže da ne bi verovao (kao što i nije) - dok nije probao!
U svakom slučaju... znam za jedan uspešan slučaj... verujem da ćeš ti biti sledeća ;)

nažalost ja znam za desetak neuspešnih
i samo jedan uspešan
čak sam i naterala muža da proba
njega ne zanima elektornska cigara, čak mu je i muka, oće da se truje za sve svoje pare
a nažalost to je poprilično...

Ma ynam sve, ali tako je kako je. I ne radi se tu o zaštiti radnika jer oni ispoštuju sve, što jeste, jeste. Ali, posle toga se sačeka učtivan otkaz :zcepanje: Žena bez problema ode na porodiljsko, ali kad se vrati sačeka je otkaz.
ono što je interesantno je da njeni šefovi na primer, ne umeju da urade ni 30% onoga što znaju radnice tu da urade, a da ne pričam o odgovorima na stručna pitanja....ali su šefovi. Većina mladih tamo, a svi su preko zadruge na ugovore po 6 meseci, bukvalno noće u firmi, nemaju privatni život, vikende su tu, sve neudato i neoženjeno i beživotno. Tako je u korporacijama. Američki sistem.

postoji nešto još gore
recimo u postekspresu radnici pošte primaju oko 30 000
a svi oni koji su primljeni oreko omladinske zadruge i koji rade apsolutno isti posao
primaju 17 000 bez penzionog...
a rade zajedno....

dobar dan svima

Sve što je lepo kratko traje.
Tako i moje druženje sa Sabom.
Kupila sam joj obećanu koskicu, nije stigla da se igra.
Nečiji auto je bio brži.
:sad2:

:sad2: Zao mi je, Mari... :zag:

'Bar dan. Grlo me rasturi. I moram da idem. Samo jos da vam kazem, dovela Blondi i trece, tj. prvo, ono (sto je krenulo) naopako, bezi mali, nem' pojma jel' bata il' seka. :cao:

A JA IZGIBO S POSO.....Maki je na odmoru i morala sam ga pozvati da mi pomogne......ja samo da preletim parohiju sa dugog kompa dok on knjizi pa ja nastavljam....pa on.....i tako...u krug dok ne..:tease:

Kad se prica povede o ostavljanju cigara nam nasih najdrazih, tu imam svasta da vam kazem:rtfm:
Kao prvo, ja 5.septembra napunila 6 godina od poslednje popusene cigare:manikir:
Kao drugo, nisam se ispomagala pri tome cinu nikakvim sredstvima sem svojom voljom i glavom:ok:
Kao trece, podnela sam to savrseno jer mi samo doslo da prekinem, ono sto kazu doslo iz d...ta u glavu:whistling:
Kao cetvrto, posle sam se toliko odomacila bez njih, da sam nasla sebi prisnijeg prijatelja u vidu visestrukih obroka sto je rezultiralo mojom sadasnjom tonažom:rumenko::rumenko:
Kao peto, dok sam pusila, a bila sam revnosna,tri pakle clasica na dan, nisam bila bolesna ni od cega, nisam bre ni kasljala, a sad sve neke gluposti u meni rastu, samo se setkam po hirurzima:dash::dash:

Tako da je zakljucak od mene sledeci: ko pusi zlo ne misli, ko ne pusi ima druge poroke!:klap::klap::klap:

:rotf::rotf::rotf::klap::klap:
e svaka ti je zlatna.....ja zato i ne ostavljam ametom....ako ostavim, jednom sam probala na kratko, ubih se jedući.....tako da bi ona moja gospa Mara, što ju je bilo lakše preskočiti nego zaobići, imala naslednicu :zcepanje:

:rotf::rotf::rotf::klap::klap:
e svaka ti je zlatna.....ja zato i ne ostavljam ametom....ako ostavim, jednom sam probala na kratko, ubih se jedući.....tako da bi ona moja gospa Mara, što ju je bilo lakše preskočiti nego zaobići, imala naslednicu :zcepanje:

Pazi sad, ima istine u ovome: duvan jako unistava culo ukusa i mirisa, sto posle napunjenih 40 godina duvanisanja potvrdjujem. Kad sam prestala, stvarno se pojavili niodkuda novi lepi mirisi, a tek ukusi:kolac::cvet::kuvar5::jede: joj sto je to doslo nekako lepo, nikad covek da se zasiti:rumenko:
Eto, u ta cula su opasnosti kad posten covek prestane da pusi,gotovo!:rtfm:

:rotf::rotf: JES VALA I Goca kaže tako........ona ti je stara pušačica....bivša :zcepanje:

odoh da legnem, samo sam došla da preletim brzinski parohiju, svi su dobri, mirni.....a ja moram da legnem, ne mogu više
laku noć deco :heart:

Jes sve potvrđujem..Izoštrila se čula--Par puta prepričavah kako sam se pitala dal je moguće da sam ovako mirisala (smrdela)na duvan.
Stalno brišem teme iz praćenja da ih zbog igrica ne bih imala sto i onda izbrišem i odeljenjce i lepo zaboravim da se javim.:aha:

Dobro jutro, jutros mi procvetali kaktusi i traju jedan dan

294s5g7.jpg

Videla sam LJILJU MMM, super je, jos bolja, lepsa i mladja nego sto je bila:super::super::heart::heart:

ja ne stigoh da napišem da si bila :zag:
a sve ovo što si rekla je tačno.....od ovolko sedenje u kanc se podmladjujem...:rotf::rotf:

Tako mi je drago što si svratila...radi to češće jer mi prija tvoj optimizam i snaga......bucko :heart::klap:

- - - - - - - - - -

Samo sto sam prvi put oprala moj novi auto pocela je kisa:besna::besna::besna:

:zcepanje:

e što su ti muški.....treba da idemo maca i ja u Ušće da vidim za tu cigaru. Sad dodašo kući s posla i odmah uvalio Makiju da ide samnom. Dete me zove, kaže nemoj sad da idemo nego sutra jer je danas petak i velika je gužva u to vreme...idi mi dodji mi....kažem ja i neću s tobom da idem nego s Macom....dete kaže pa on mi sad daje druge informacije.....reko, daj mi ga ovamo.....nemoj da prebacuješ na Makija tvoje obaveze, idemo ti i ja i to danas posle 18 do tad će da prodju svi koji rade do 17 sati i neću sutra da mi deliš dan, tamo nema nikog pre podne a popodne ja oću bre da budem kući i da spavam i radim po kući a ne da se švrćkam po Ušću.:evil:
kaže, dobor, dobro idemo ti i ja danas.....pa mislim :manikir:

Dobro jutro. Kisa padala nocas.Macketina babetina me opet probudila u pola sest...:besna:
Niko ne zna da mi kaze zasto stalno mjauce i budi nas svako jutro:dash::dash:

Zato sto ste je pustili prvi put. :lol:

Dobro jutro, jutros mi procvetali kaktusi i traju jedan dan

294s5g7.jpg

:zaljubljena:

e što su ti muški.....treba da idemo maca i ja u Ušće da vidim za tu cigaru. Sad dodašo kući s posla i odmah uvalio Makiju da ide samnom. Dete me zove, kaže nemoj sad da idemo nego sutra jer je danas petak i velika je gužva u to vreme...idi mi dodji mi....kažem ja i neću s tobom da idem nego s Macom....dete kaže pa on mi sad daje druge informacije.....reko, daj mi ga ovamo.....nemoj da prebacuješ na Makija tvoje obaveze, idemo ti i ja i to danas posle 18 do tad će da prodju svi koji rade do 17 sati i neću sutra da mi deliš dan, tamo nema nikog pre podne a popodne ja oću bre da budem kući i da spavam i radim po kući a ne da se švrćkam po Ušću.:evil:
kaže, dobor, dobro idemo ti i ja danas.....pa mislim :manikir:

Svi li su isti, samo svoje planove gledaju... :aha:

'Bar dan od mene unakazene od strane crnog divljaka i dovidjenja. :cao: Samo jos ovo: moje kuce jutros ukralo komsijama klip kukuruza. :eek:

Back