F ODELJENJCE

Nego, da vas malo zasmejem za kraj dana... Na autobuskoj liniji kojom idem (nastavlja on dalje posle, ja silazim za svega 4-5 stanica) vozi izmedju ostalih i jedan rodjak Vlada Divca, naravno, visok i crn. Tip je negde oko '70. godista, ozenjen i ima cerkicu. I danas u autobusu jedna gospoDZa, rekla bih, oko '60. godista, stala na prolaz (iako dalje u autobusu ima jos mesta za sedenje) i sve vreme se diskretno proteze, zabacuje kosu i koketno gleda u pravcu retrovizora. Mislim, OK, silazi brzo pa ne prolazi da sedne. Prodje jedna stanica, ona se izvija i sklanja da je zaobidju oni sto silaze, druga, treca... Na trecoj je siilazila neka gomila djaka pa se ona "teska srca" skroz priljubila uz soferovo sediste, "nonsalantno" prebacila ruku preko njegovog naslona kao da ne smeta deci... Uz grokcuce-negodujuci uzdah je sela na mesto sa kog sam ja ustala pred svoju stanicu jer je procenila da ni samnom ni sa mojom komsinicom ne moze da se mimoidje. :lol: A pitala sam se za sta ce mi u zivotu koristiti poznavanje nemustog jezika (u tolikoj meri da mi Mirko sa povredjenom sapom trazi da mu ulovim vrapca), kad ono da se smejem ljudskoj povrsnosti! :mrgreen:

Nego, da vas malo zasmejem za kraj dana... Na autobuskoj liniji kojom idem (nastavlja on dalje posle, ja silazim za svega 4-5 stanica) vozi izmedju ostalih i jedan rodjak Vlada Divca, naravno, visok i crn. Tip je negde oko '70. godista, ozenjen i ima cerkicu. I danas u autobusu jedna gospoDZa, rekla bih, oko '60. godista, stala na prolaz (iako dalje u autobusu ima jos mesta za sedenje) i sve vreme se diskretno proteze, zabacuje kosu i koketno gleda u pravcu retrovizora. Mislim, OK, silazi brzo pa ne prolazi da sedne. Prodje jedna stanica, ona se izvija i sklanja da je zaobidju oni sto silaze, druga, treca... Na trecoj je siilazila neka gomila djaka pa se ona "teska srca" skroz priljubila uz soferovo sediste, "nonsalantno" prebacila ruku preko njegovog naslona kao da ne smeta deci... Uz grokcuce-negodujuci uzdah je sela na mesto sa kog sam ja ustala pred svoju stanicu jer je procenila da ni samnom ni sa mojom komsinicom ne moze da se mimoidje. :lol: A pitala sam se za sta ce mi u zivotu koristiti poznavanje nemustog jezika (u tolikoj meri da mi Mirko sa povredjenom sapom trazi da mu ulovim vrapca), kad ono da se smejem ljudskoj povrsnosti! :mrgreen:

:rotf:ama ona nije nemušta......ko ni Mirko :zcepanje:

hvala magi i Joco. Ma bićemo ok.....u petak idem da pušim po Ušću ...:zcepanje:
tamo ima radnja ...bem li ga kako se zove za te cigare, a ima je Macin kolega. Ima i po apotekama da se kupi ali ne mog da pušim po apotekama...a ovamo mož da pupiš sve sorte dok se ne odlučiš :cepanje:

Gledah tv i pričah sa macom......grlo me zabole od tolku priču, odvikla sam :lol:
laku noć od mene :cao:

tamo ima radnja ...bem li ga kako se zove za te cigare, a ima je Macin kolega. Ima i po apotekama da se kupi ali ne mog da pušim po apotekama...a ovamo mož da pupiš sve sorte dok se ne odlučiš :cepanje:

Gledah tv i pričah sa macom......grlo me zabole od tolku priču, odvikla sam :lol:

ups lele crna Ljiljano :cepanje:

Moj drugar... pušač jedno 30 godina... ožda i neku više... koji nije mogao da zamisli buđenje bez cigarete, dve kutije dnevno minimum... sa sve onim žutim prstima, pušačkim kašljem i svim ostalim... e, taj ima tu elekronsku i sam se šali na svoj račun - ali kaže da ne bi verovao (kao što i nije) - dok nije probao!
U svakom slučaju... znam za jedan uspešan slučaj... verujem da ćeš ti biti sledeća ;)

Šta je ovo od jutros?. Ne mogu ni kafu da popijem, Cimaju me bez prestanka :aha:

MENI JE STALNO TAKO :zplez:

- - - - - - - - - -

Moj drugar... pušač jedno 30 godina... ožda i neku više... koji nije mogao da zamisli buđenje bez cigarete, dve kutije dnevno minimum... sa sve onim žutim prstima, pušačkim kašljem i svim ostalim... e, taj ima tu elekronsku i sam se šali na svoj račun - ali kaže da ne bi verovao (kao što i nije) - dok nije probao!
U svakom slučaju... znam za jedan uspešan slučaj... verujem da ćeš ti biti sledeća ;)

eeeeeeee će vidimo.......prvo probno i javno :zcepanje:

u koliko sati ideš da zauzmem busiju za snimanje (naravno tajno) :lol:

Kao bivši pušač..tvrdim neće ti ništa pomoći..volja, raznorazna pomagala , bla bla...Dakle nikotin je droga , droga koja najbrže deluje, ali odvikavanje od te droge ne boli i ne ostavlja nikakve posledice--
Dakle odlučiš i to je to..Ili pušiš ili ne. Ako ti prija puši, ako ti ne prija ne treba ti ni ta elektronska:aha:

Moj nenad je par meseci koristio elektronsku i kad je samnom uvek mi uzimao cigare i za novu godinu je batalio jer pored mene opet poceo da pusi :D.
Sad je uzme kad ga mrzi da kupi obicne.
Uzimao je ukus kafe i super je,prvi put kad sam probala samo sto se nisam udavila jer je jako i pece za grlo.
On je kupovao te bez nikotina.
Bude ti zabavno u pccetku.
Mora da se.pazi da se ne polomi i cisti da ne crkne greja,

u koliko sati ideš da zauzmem busiju za snimanje (naravno tajno) :lol:

Kao bivši pušač..tvrdim neće ti ništa pomoći..volja, raznorazna pomagala , bla bla...Dakle nikotin je droga , droga koja najbrže deluje, ali odvikavanje od te droge ne boli i ne ostavlja nikakve posledice--
Dakle odlučiš i to je to..Ili pušiš ili ne. Ako ti prija puši, ako ti ne prija ne treba ti ni ta elektronska:aha:

AMA PRIJA MI, AL MORAM ZBOG cIC DA JE NE DAVIM DIMOM

:rotf:ama ona nije nemušta......ko ni Mirko :zcepanje:

A najveca je fora sto je sofer nije ni skontao. :mrgreen: A i sto bi, ima bas slatku zenicu, i zgodnu, sto bi ga zanimala 10 godina starija gospoDZa u rozLe majci?! :lol:

zao mi je za Cic sto je dobila otkaz.

al kad se desi nesto lose ko zna zasto je to dobro ;).

:amen: Da moja jedna poznanica nije izgubila trudnocu, ostala bi u vezi sa covekom koji je i psihicki i fizicki zlostavljao. Udala se koju godinu kasnije za divnog coveka i sad su trudni. :heart: Isto tako je i to sto je Mica ostala bez posla u CC dobro za nesto, vreme ce pokazati.

ups lele crna Ljiljano :cepanje:

Zato smo F! :super:

'Bar dan. :kafa: Htela gadura da mi odvede malog gada, otela sam joj ga i vratila. :ljutko: Posle je mali gad napao ujaka, ne da mu da udje u magacin, kamoli da jede. Gleda me moj debeljko ovako: :eek:

Dodajem ja na spisak mog zeta. Mada, on je uzeo zbog astme a astmaticni napadi ga prosli tek kad su kunice liferovali kod mojih strica i strine ali na obicne cigarete se nije vratio.

- - - - - - - - - -

:zcepanje:
Mimi, ne mešaj se u mačeća posla :rtfm:

Ma dok ona njih chelichi seljakajuci ih tamo-amo, meni zivci pucaju k'o oblande! :sad2:

Sve što je lepo kratko traje.
Tako i moje druženje sa Sabom.
Kupila sam joj obećanu koskicu, nije stigla da se igra.
Nečiji auto je bio brži.
:sad2:

:( Mari , žao mi je..:zag:

i dobar dan svima, lep, sunčan.... bile smo sa Lenom da primi mesečnu vakcinu protiv srč.crva...testiranje na istog, što se radi kad nije sezona komaraca , a rade se dva različita testa, košta oko 2800 din...nije jeftino, ali razmišljam da uradimo ....

:( Mari , žao mi je..:zag:

i dobar dan svima, lep, sunčan.... bile smo sa Lenom da primi mesečnu vakcinu protiv srč.crva...testiranje na istog, što se radi kad nije sezona komaraca , a rade se dva različita testa, košta oko 2800 din...nije jeftino, ali razmišljam da uradimo ....

Vakcina protiv srcanog crva? Nisam cula za nju...Ja sam letos slucajno imala prilike da testiram Zone, u okviru nekog istrazivanja o rasprostranjenosti srcanog crva kod nas, hvala bogu test je bio negativan!:super: Inace se jako plasim toga, koliko znam, narocito ga puno ima bas na teritoriji nekoh beogradskih opstina, gde i ja zivim:(

Back