F ODELJENJCE

ja slabo spavam od jutros,sestri nije dobro celu noc.

prima inekcije,ima upalu mokracnih kanala i bubreg je boleo,a od nocas i uvo :dash:
rekli joj da se jajvljaju sa razlicitim simptomima vlada neki virus :dash:

Dobro jutro, čekam Tacu da sidje pa da pijem drugu kafu,
on kuva najbolju kafu, slažu se i moje prijateljice s navedenim :manikir:

A OVAJ MOJ ko usporen film od jutros :aha:
Samo bi da spava....:eek: a ovolki poso nas čeka.....ja ko uključena u struju od jutros, ništa me ne boli.....sve je kako je Mita rekao ebote :eek: masaža vas boli i treba da boli, ali to znači da vas neće boleti kasnije bez razloga, samo od sebe. Boleće vas samo kad se preopteretite, kad dugo hodate, stojite, radite nešto na šta niste navikli, a to boli svakoga. Čim odmorite, prespavate neće vas ništa boleti...u tome i jeste stvar da vas ne boli po ceo dan i da možete da funkcionišete bez lekova..i tako bi....sinož me sve bolelo, krsta ubijaju na svaki pokret.....jutros...ništa,. samo standardan bol dok se razgibam malo a i on je jako mali u odnosu na pre. Ništa popila nisam od lekića za bolove. Kasnije ću sigurno popiti jer ću i danas da preteram hahahaah
Oterah macu u radnju pa na pijac....a čudo uradih od jutros. E sad sam sela da odmorim lecka, pa opet u juriš. :metla:

:lol: Sasavi bebironci. :heart: Oni nasi maceci bebironci, bre, porasli, juce Mirko mladji sam pojeo celog misa sto mu je Blondi donela, sve vreme rezeci na brata i sestru.

'Bar dan. Joco, i Milica je zaribala, kaslje, slini i ima ravno 37.

Aj se malo zaebavamo. Vikend je, kad ćemo ako ne tad :manikir:

Ovo vi je s fejsa, da se anketirate, to je sad skroz in.

АНКЕТА: ИЗРАЧУНАЈ КОЛКА СИ СЕЛКА !

Ако си већ почела с овај квиз, тури си 10 поена. Алал нека ти је.

OBLAČENJE RADNIM DANOMу пола 4 после краја „радног“ времена у општину:
а) Само се фура деколте – 8 поена

б) Само мињак – 9 поена

в) Мињак, са све деколте и штикле – 10 поена

3. OBLSČENJE ZA VIKEND

а) Корсет, фармерице и штикле – 8 поена

б) Мињак сас штикле, мајчица – 9 поена

в) Све у фулу, мињак, штикле, деколте – 10 поена

4. RADNO MESTO

а) Конобарица код Мркелу или куварица – 2 поена

б) У Леон – 5 поена

в) Код Кинези – 6 поена

г) Бегаш из Санч – 7 поена

д) У општину – 10 поена

5.KUDE SEDIŠ KAD ISKOČIŠ KEŽUAL

а) Кафе – 8 поена

б) Даја – 9 поена

в) Стрит, Момент, Параграф – 10 поена

6. Како се веселиш код Бибија

а) На астал играње ко Дара Бубамара цркву кад отвара – 10 поена

б) На столицу стојање, ноге опружаш, па савијаш – 9 поена

в) Намигујеш му на певача и играш с њега – 8 поена

г) Са другара на момкати или конобара – 7 поена

д) Зовеш комбинацију на мобилни кад се запева „Носи ветар, носи лишће опало“

ђ) Собула си се и играш са штикле у руке – 5 поена

е) Ако си под астал алал нека ти је – ван конкуренције си

7. ČLAN SI SLEDEĆE STRANKE

а) ДСС и УРС – 10 поена

б) СНС – 9 поена

в) ДС – 8 поена

г) СПС – греота, еве ти на 6 поена

8. PONAŠANJE NA FEJS

а) Боцкаш се с Турци, Арапи и други потенцијални оријантални инвеститори на фејс – 10 поена

б) Захваљујеш се на комплименти од Курту и Мурту – 9 поена

в) Жике, Ди Џеј Паци и Бане Стојанчић су ти пријатељи и бар неко од њи ти је лајковао слику – 8 поена

г) Лајкујеш своји статуси, коментари и слике – Греота, на ти 6 поена

9. ODNOS PREMA MUŠKU POPULACIJU

а) Фатила си се с момка у Росонеро, или како се већ тој данас вика – 10 поена

б) Фатила си се с момка испред Росонеро или како се вика већ тај монденски локал – 9 поена

в) Нашла си момка код Џиду у пивницу – 8 поена

г) Не даваш му по 3 дана, на Џиду ил на момка, свеједно – 7 поена

д) Дала си му тој вече кад сте се фатили испред Росолендо или како већ. Џида се не подразумева у овој опцији.

10. NAOBRAZBA

а) Гимназија и народњаци – 10 поена

б) Економска и Цеца се слуша до коске док не досади на Бога и народ – 9 поена

в) Хемијска и тренс – 8 поена

г) Медицинска и Дуња Илић – Греота – на ти 6 поена и ургенција код Уроша Трајковића (вече са њим)

Не мора на сва питања да се одговори!

10 – 30 поена – Неси толка селка, само те мрзив душмани и оговарав без везе кад су рекламе на Фарму. Ће се удаш за уговорца или конобара из Кафе, или тако неког добро ситуираног момка.

31 – 50 поена – Живот те није мазио, још може да ти се помогне, али ако се не доведеш у ред, нећеш отићи даље у каријери од просечне гледатељке Ићке и Тепсије. Ће се удаш за сталну муштерију Моцарт кладионице што и не мож да буде тако лоше.

51 – 70 поена – Продала би род рођен за слику са Цвију и Ацу Пејовића. Селка си. Али ти треба тренирање да би достигла неслућене висине селства, а које ћеш да постигнеш уз гледање Брачног судије и осталих емисија Сање Маринковић. Ће се удаш за комшију, ако га пре тој не отне нека Лесковчанка од учитељски.

71 до 100 поена – Честитамо. Права си селка. Увек знаш кад Дарко Лазић или Јелена Костов госују у Паламудијум. Ти ако не усрећиш момци по Врање ники неће.

Poslednja izmena:
:cao:

Gotov ajvar.? Odbraniste li paprike od paščadi :lol:

EVE ME..DRŽim farbu pa ću begam dalje
35 tegli izašlo.....malo, al tako je, jedno 30kg mast i oko 5kg čvaraka....kodža za jelo, mleveno za kobasice ne znam kolko kila i mnooogo za dimljenje...i krastavčiće sam stavila sa karfiolom i šargarepicom
Od paščasi jedva oljupismo papriku...otimaju iz ruke, jedu pečenu, jedu ljuspe :eek: ali je vrhunac bio danas pospodne kad je Maca potopio kazan u kome smo na kube pržili ajvar i legosmo malo.....Mara je ušla u kazan :dash::dash::dash::dash::dash: mrki ne znamo koe je radio za to vreme, ču ga da laje..bogu fala nije gnjurao :dash::dash::worth::rotf::rotf::rotf::rotf:

Back