mari47
Stara legenda
- Poruka
- 94.263
Dobro jutro, čekam Tacu da sidje pa da pijem drugu kafu,
on kuva najbolju kafu, slažu se i moje prijateljice s navedenim
on kuva najbolju kafu, slažu se i moje prijateljice s navedenim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro jutro, čekam Tacu da sidje pa da pijem drugu kafu,
on kuva najbolju kafu, slažu se i moje prijateljice s navedenim![]()

a ovolki poso nas čeka.....ja ko uključena u struju od jutros, ništa me ne boli.....sve je kako je Mita rekao ebote
masaža vas boli i treba da boli, ali to znači da vas neće boleti kasnije bez razloga, samo od sebe. Boleće vas samo kad se preopteretite, kad dugo hodate, stojite, radite nešto na šta niste navikli, a to boli svakoga. Čim odmorite, prespavate neće vas ništa boleti...u tome i jeste stvar da vas ne boli po ceo dan i da možete da funkcionišete bez lekova..i tako bi....sinož me sve bolelo, krsta ubijaju na svaki pokret.....jutros...ništa,. samo standardan bol dok se razgibam malo a i on je jako mali u odnosu na pre. Ništa popila nisam od lekića za bolove. Kasnije ću sigurno popiti jer ću i danas da preteram hahahaah

........Blenta 

Sasavi bebironci.
Oni nasi maceci bebironci, bre, porasli, juce Mirko mladji sam pojeo celog misa sto mu je Blondi donela, sve vreme rezeci na brata i sestru. 
I mene boli grlo al' ko me pita. 

ja slabo spavam od jutros,sestri nije dobro celu noc.
prima inekcije,ima upalu mokracnih kanala i bubreg je boleo,a od nocas i uvo
rekli joj da se jajvljaju sa razlicitim simptomima vlada neki virus![]()

Gotov ajvar.? Odbraniste li paprike od paščadi![]()
ali je vrhunac bio danas pospodne kad je Maca potopio kazan u kome smo na kube pržili ajvar i legosmo malo.....Mara je ušla u kazan 

mrki ne znamo koe je radio za to vreme, ču ga da laje..bogu fala nije gnjurao 

i masna a što mirišeeeeeeeeeeeeeee![]()

nisam je kupala, nije skroz ušla pa nije tako strašno, samo sam je obrisala....kreten od psa....

nisam je kupala, nije skroz ušla pa nije tako strašno, samo sam je obrisala....kreten od psa....
![]()

Mrca uopšte ne obraća pažnju na kornišone...Valjda mu se ne sviđa miris mirođije belog luka ...A pariku crvenu, delimo kad god je jedem![]()
ja navijam za maru
pa kad biste promenili telefon da nije bilo nje![]()
i sad ne mogu da dobijem klijente dok se oni meni ne jave...i kad se jave ja zaboravim da pitam za broj