smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Joj... šta ti je sentimentZa autić ja poželim da dobro služi... i da se zameni novim u neko dogledno vreme
Tako je draga, imam grozne ambicije da ovaj tek dobijeni (bolji izraz je od sina preuzet) posteno izvozam i da za svoj konacni auto dobijem jednu SKODU
Bila mi je prvi auto kad sam bila mnogo mlada i jos vise luda, sad na zalasku karijere je zelim opet
Samo sad mlogo skupaaaaaa, ne znam kako cu, ali znam da ocu![]()

Mi smo... kad smo bili deca... imali FIAT 124, bordo. Svi u porodici smo najviše od svih automobila ... i pre i posle njega, nekako najviše bili vezani baš za taj... I meni ostade u sećanju ona oznaka sa stakla... i godinama volim da je vidim...
E sad... vreme čini svoje.
Brat je više od 20 godina profesionalno vezan za automobile... pa mu se tako i ukus i afinitet menjao...
Da budem iskrena - i meni.
Kad sam počela da biram auto za sebe (e, to je priča za smejanje do suza - mesecima su se svi u mojoj okolini slatko zabavljali mojim kriterijumima, komentarima i eliminacijom) - shvatila sam da je taj sentiment ipak ostao negde u prošlosti... i da su neke druge stvari važnije. Osim boje... baš sam želela taj tamno crveni... al' baš nisam uspela da ga nađem.
Posle sam zavolela i ovaj... i juče kad nam je u servisu bio baš kao moj, ali crven - skontali smo da se boje interijera i enterijera mnogo bolje uklapaju kod ovog mog teget nego kod crvenog

Nekad se to zvalo "Kiselo grožđe"

E... a tebi od sveg srca želim da što pre dođeš do te voje škode... ili nekog drugog... ako se predomisliš