LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666

baš počeh da pišem o današnjem danu.....stvarno je divan i puna mi dušica želi da spavka

laka ti noć doc.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da pričaš....pa bvi imate sneg tamo?
Mi se utepasmo s večeru. Maca hteo da jede samo paradajz čorbu, ali kad je video šta sam spremila (ostao krompir pire, pa propržih lukac i tresnuh onaj pire i aleve paprike....kao restovan krompir), komad sira i salata od kiselog kupusa sa uljem i alevom paprikom i to malkice ljutom, taman da rezni....reko, ti naseckaj suvoga mesa.....Maca odustao od čorbe I tako, sad mi sva pamet u zadnjem trapu i vuče na dole majkumu![]()
kuku, pa gledaj ti razrednu , kako sikanira, joooooj ljudiiii.
pise tako a vamo , zazubiceeeeee, uhhhh.![]()
pa ja nemam jagnjetinu, moram se snalazim.....msm momentalno![]()
dobro vece....ovde nema belog ali ima minusa .....citav dan je ispod nule.
Ne bi ti ja iylayila napolje po taj kijamet da reklamiram 5-6 pokvarenih mandarina. To ti je rizik kupovine u kutiji i tačka. Što nisi kupio na kilo pa da biraš. Al to tamo su zapadna posla. Eto zašto kažu truli zapad
Dobro jutro. Ladno baš i led baš
Cic danas ne radi jer Svitac ostaje da spavka u jaslicama prvi put, pa da bude blizu ako je vaspitačica zove. Mada je dobar. Malko poplače, cirka 2 minuta, kad ga ostave, i uzme da se igra. Tako plače i inače, samo oglasi da nije saglasan, konstatuje da se ne isplati drati se, i ode dalje kao da se ništa nije dogodilo![]()
ne mogu cesce da dolazim, a nisu me u red doveli ni veci mangupi..tako da...znas ako malo cesce budes dolazila i tebe cu da dovedem u red,
pitaj ljiki kako je ona prosla![]()