F ODELJENJCE

nemoj da pričaš....pa bvi imate sneg tamo? :zeek:
Mi se utepasmo s večeru. Maca hteo da jede samo paradajz čorbu, ali kad je video šta sam spremila (ostao krompir pire, pa propržih lukac i tresnuh onaj pire i aleve paprike....kao restovan krompir), komad sira i salata od kiselog kupusa sa uljem i alevom paprikom i to malkice ljutom, taman da rezni....reko, ti naseckaj suvoga mesa.....Maca odustao od čorbe I tako, sad mi sva pamet u zadnjem trapu i vuče na dole majkumu :zcepanje:

nemoj da pričaš....pa bvi imate sneg tamo? :zeek:
Mi se utepasmo s večeru. Maca hteo da jede samo paradajz čorbu, ali kad je video šta sam spremila (ostao krompir pire, pa propržih lukac i tresnuh onaj pire i aleve paprike....kao restovan krompir), komad sira i salata od kiselog kupusa sa uljem i alevom paprikom i to malkice ljutom, taman da rezni....reko, ti naseckaj suvoga mesa.....Maca odustao od čorbe I tako, sad mi sva pamet u zadnjem trapu i vuče na dole majkumu :zcepanje:

kuku, pa gledaj ti razrednu , kako sikanira, joooooj ljudiiii.z:shock:

pise tako a vamo , zazubiceeeeee, uhhhh.z:((

dobro vece....ovde nema belog ali ima minusa .....citav dan je ispod nule.

ne izlazi ako ne moras,

oporavljam se od, ne znam ni sta me snaslo...

nadam se da ce to otici, sinoc , Topla voda, deo rakije i limuna i bese dobro.

danas ipak , moradoh da odem do prodavnice da reklamiram o pokvarenim mandarinama,

kutija od 2.5 kg a ono pri dnu, 6-7 trulih.

Dobih , novu kutiju i u njoj, pred njima, pregledoh i nadjoh , 1 da je bila losa.

hmm i nije lose 5 kg, od toga jedno pola kile bilo lose...za samo 7.99$. A da su slatkeeeee, jesu.

Ne bi ti ja iylayila napolje po taj kijamet da reklamiram 5-6 pokvarenih mandarina. To ti je rizik kupovine u kutiji i tačka. Što nisi kupio na kilo pa da biraš. Al to tamo su zapadna posla. Eto zašto kažu truli zapad :zcepanje:

Dobro jutro. Ladno baš i led baš :aha:
Cic danas ne radi jer Svitac ostaje da spavka u jaslicama prvi put, pa da bude blizu ako je vaspitačica zove. Mada je dobar. Malko poplače, cirka 2 minuta, kad ga ostave, i uzme da se igra. Tako plače i inače, samo oglasi da nije saglasan, konstatuje da se ne isplati drati se, i ode dalje kao da se ništa nije dogodilo :zcepanje:

Ne bi ti ja iylayila napolje po taj kijamet da reklamiram 5-6 pokvarenih mandarina. To ti je rizik kupovine u kutiji i tačka. Što nisi kupio na kilo pa da biraš. Al to tamo su zapadna posla. Eto zašto kažu truli zapad :zcepanje:

Dobro jutro. Ladno baš i led baš :aha:
Cic danas ne radi jer Svitac ostaje da spavka u jaslicama prvi put, pa da bude blizu ako je vaspitačica zove. Mada je dobar. Malko poplače, cirka 2 minuta, kad ga ostave, i uzme da se igra. Tako plače i inače, samo oglasi da nije saglasan, konstatuje da se ne isplati drati se, i ode dalje kao da se ništa nije dogodilo :zcepanje:

ih , sednes u makinu, 500 metara je udaljena, udjes, pokazes, oni , pitaju dal da vam vratimo pare na vasu Vizu...

Ja, hocu te slatke mandarine, kojesu pakovane i svaka je 2.5 kg. Uzmes, uzmes i druge stvari, na kasu , i oma u kola i bjeaaazi kuci.

Subara na glavu, dobre Cokule i sta se moze desit, uobicajeno je da pitaju Al je to original ...i kazem jasta da je na meni sve original i tak, ...

inace kako uvedose sankcije Rusima, mi sve skuplje i skuplje placamo....

kako , je onda Rusima, kada mi ovde ispastamo...

za moju drugaricu Ljilju, za koju znam da je sad u istom haosu kao ja... iskorak u svet mike antica. :)
pozdrav draga.

Ko hoće da doživi čudo
mora imati srce nevino
kao mleko,
ne sme biti uobraženko,
jer takvu stvoru
doživeti čudo je teško.

Ko hoće detinju radost da nađe
mora umeti da oprosti
onom ko mu podmeće klopke i zamke,
i one će se pretvoriti
u kočije, lađe