- Poruka
- 9.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na celom svetu samo Crvena Zvezda
Kad se moji istomisljenici dokopaju vlasti u savezu.. ova utakmica ce biti ponistena kao i prosla sezona gde je tole lopov bio na celu saveza...Ovo je snimak zadnje do sad pobede u derbijima Zvezde prosle godine.. za koju je mrtvac tole zabranio navijace, igrana pred praznim tribinama... tada je jos bio u tranzitnoj fazi iz kluba u savez, pa nije stigao i sudiju da potkupi, silovanje patizanke ih je zabolelo.. pa su krenuli da namestaju i derbije i ostale utakmice.. hapse.. ali otpor narodu protiv rezima, tuzilastva miskovica toleta i JSDp mafije zjeke bjeke, ustasa u vlasti i ostale bagre mora krenuti.. niko nije veci od Zvezde i Delija i niko se ne kaci sa nama a da ne bude surovo kaznjen posle.
Jebi Zvezdo glupe grobare, glupe grobare, glupe grobare..... ... .. ...
Sto se tice pesme o mrtvacu kleu, tuzno i smesno je kako ****** sa juga pevaju jos uvek pesme o igracima, pojedincima.. sever je prevazisao to idolopoklonicko stanje velicanja pojedinih igraca, ali ****** grobari nisu. .svi oni vole da primaju u dupe, puse ***** i diareji i svim ostalim tipovima, vole analni seks, ****** i nekrofili vole da jebu svoj les mrtvog patizana.. grobarski pederski um silovane dece postao je odvratan.. takva seljacka komunjarska primitivna idolopoklonicka bagra u svojoj bljutavosti je verovatno poslednji put krocila na Marakanu jer uskoro cemo im ukinuti klub pa ce u Gejbari u gej barovima traziti nova prijateljstva, a go go denser kleo ce im igrati.. ali ni tu nece imati mira jer ce Delije porazbijati i razneti gamad gejbarsku u komade.. Cijem ***** ce te da pevate sledece pesme tudjmanovom ste uvek pevali...jer on i jeste patizan, umro je franja ali grobarski duh je odvratan i prljav... u spartanskom duhu truli otpad moramo ukloniti iz Srbije.. oni koji jos imaju malo obraza u sebi preci ce da navijaju a Zvezdu.. da bi spasiii svoje duse... ostalima samo smrt predstoji.
OK. Dosta zagadjivanja teme sa Govnarima.. vratimo se svi opet ovde nasoj velikoj Crvenoj Zvezdi, ponosu Srbije i njenom trijumfalnom pohodu ka tituli!
( ja inace u glodarsku temu ne zalazim, leglo bolesti i prljavstine.. deratizaciju miseva vrsim u svojoj kuci.)
Danas vam taj trofej vredi k'o trenerke kod Kineza...

@ЗЈЖОСС
@mjovic95
Sto si sklonio avatar,ako se ne varam bio je Cleo?Stavi ga ponovo,sta te boli ***** sta ovaj kaze!?
Oni nekom pricaju o srpstvu i pravoslavlju? Gde ste u NP da branite srpstvo i pravoslavlje?
Ova poruka je sve rekla:
![]()

tudjmanova policijska koaliciona ivicina ljajiceva deco- bezite odavde... idite kopajte rupe..jer evo cujem klea zove mance...
samo da stavim sliku severa.. da vasa ne prlja ovu temu..
no comment
![]()
![]()
ma nemojte ga banovati u teskom je psihickom stanju,pocinje da stice komplekse.

Lepo peva mala,nisam ni skonto da peva dok nisam prestao da pevamHvala Nataliji Jogrić
FK Crvena zvezda se od sveg srca zahvaljuje Nataliji Jogrić (8) i njenim roditeljima zbog zadovoljstva ukazanom svima koji su prisustvovali meču na najvećem srpskom stadionu između Crvene zvezde i Partizana. Mala Natalija je hrabro otpevala himnu republike Srbije „Bože pravde“ pre početka utakmice.
Kažemo hrabro, jer se neposredno pred izvođenje uplašila i rasplakala zbog baklji, dimnih bombi, topovskih udara i petardi koje su poletele sa južne tribine, gde su bili smešteni navijači Partizana.
Uprkos suzama, Natalija je izvela himnu kako je bilo i planirano i dobila veliki aplauz od onog dela stadiona koji je ćutao dok se izvodila „Bože pravde“.
Hvala Natalija i vidimo se ponovo na Marakani 12. decembra protiv Spartaka iz Subotice.

Hvala Nataliji Jogrić
FK Crvena zvezda se od sveg srca zahvaljuje Nataliji Jogrić (8) i njenim roditeljima zbog zadovoljstva ukazanom svima koji su prisustvovali meču na najvećem srpskom stadionu između Crvene zvezde i Partizana. Mala Natalija je hrabro otpevala himnu republike Srbije „Bože pravde“ pre početka utakmice.
Kažemo hrabro, jer se neposredno pred izvođenje uplašila i rasplakala zbog baklji, dimnih bombi, topovskih udara i petardi koje su poletele sa južne tribine, gde su bili smešteni navijači Partizana.
Uprkos suzama, Natalija je izvela himnu kako je bilo i planirano i dobila veliki aplauz od onog dela stadiona koji je ćutao dok se izvodila „Bože pravde“.
Hvala Natalija i vidimo se ponovo na Marakani 12. decembra protiv Spartaka iz Subotice.
Ciji je ovo tekst??
Natalija me je odusevila, preslatka i predivna mala devojcica, otpevala je divno srpsku himnu, a ja stvarno nisam cuo da su se navijaci sa juga drali i palili baklje dok je pevala, bas je bila tisina, ne razumem zasto sad te stvari, neki bas ne mogu da se pomire s porazima....
Hajde ovako svi da nadjemo dobre fotke i tekstovena foru dole partizan gore zvezda
evo jedan tekst za klea
Kordova kleo govna je jeo a govna je jeo jer je crveno beo
i svi crno beli govna su jeli jeli jeli i na k**** nam seli
sedeli su tako ceo dan i pevali **** li nas partizan
Ciji je ovo tekst??
Natalija me je odusevila, preslatka i predivna mala devojcica, otpevala je divno srpsku himnu, a ja stvarno nisam cuo da su se navijaci sa juga drali i palili baklje dok je pevala, bas je bila tisina, ne razumem zasto sad te stvari, neki bas ne mogu da se pomire s porazima....
tvoja topla barca sa juga u svojim raznim komentarima i pesmama poredili su ovu dvojicu.. znaci sami ste prizvali i njegovu pogibiju, kao i kopanje mu rupe... , to vam je ta tuzna sudbina... ja samo kao vec dokazani prorok i vidovnjak uporedjujem njihov slicni 9 sudbinski brzi kraj, sa svojom magicnom kuglom u satoru u sred noci punog meseca predvidjam kleovu smrt.. , mi cigani vidimo sve... zvezdano nebo je iznad nas i kazuje nam mnoge istine, a vi taj kompleks imate od nas i jer nemate tu magijsku moc, samo znate da kopate, crncite, glodjete, mrzite, tuzna vam je juzna sudbina, a uz to nije neka mudrost shvatiti da ce i sam Bog kazniti judu za izdaju.Zasto sad diras i Mancea???

Mi i jesmo navijali,jer kad su igraci izasli popalili smo baklje i navijali,tek mnogo kasnije smo skontali da neko peva na mikrofon,ja sam u pocetku pomislio da se neki hodza sa severa dere na mikrofon.

Najzaslužniji za konačan rezultat!!! Izišao da pojača sopstvenu ekipu!!!Dobar onaj imenjak Knezevic.Igra pravi muski fudbal....
Grobarska bruka!!!Hvala Nataliji Jogrić
Šta sad reći poslije ovoga??? Dijete pjeva srpsku himnu, a on čuje hodžu??? Osjećaj za muziku ti je jednak osjećaju za fudbal!!!![]()