Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JESI LI TI SASVIM UREDU ON ONAKAV SUT MOZE DA SUTNE JEDNOM U DVE GODINE
PRVI NJIHOV GOL JE KILAVO USAO
TREBAO JE BLAZIC OD POCETKA DA IGRA ON BI KOLKO TOLKO ZAMENIO LAZETICA

Ja bas volim takve igrace i napadace, ne daju ne daju, ali kada daju- to je u najvaznijem trenutku, efektno i vredi za 5 golova!!!! ;)

I ne moras da se deres, cujem i vidim dobro jos uvek... :D

Sudija je katastrofalno sudio to nema sta da se kaze,mnogo mnogo proputsa na obe strane.
Sto se tice navijanja tice prednost uvek ima domacin,ali ne bi o tome ovde.
Na jna se vi niste culi....

Nas stadion, nesrecnim okolnostima ima 32.000 a Marakana i do 50.000 kapacitet stadiona. A u nekim momentima juce, i pored skoro pune Marakane, sa Juga se culo nadjacavanje, a na JNA, kada se Juzna tribina pripremi, i kada pocne, JACI SU I OD 70.000 NA MARAKANI!!!!!
;)

Sta li ce tek biti sa novim stadionom!!!:per:

A sve vise mi je zao Ljajica, koji odlazi, kada vidim ove klipove, juce je dokazao da postaje veliki igrac, ali..... :cry:

Priznajem, prvi gol je bio traljav i jedva uguran u mrezu, ali je prethodio sjajnom akcijom, to se mora napomenuti, ipak smo vas mleli skoro svakog trenutka meca i pored "naseg" sudije!!! :rtfm:

Poslednja izmena:
Mi jesmo VELIKA NAJVECA, SUPER HIPER GIGANT
CRVENA ZVEZDA
, a vas sponzor na dresu vam govori da ste ne mali p. nego " mikro Patuljak"

571px-Crvena_zvezda.svg.png
vs .

da, ova tacka pored nas ..to ste vi - mikrob.

Nas stadion, nesrecnim okolnostima ima 32.000
Kako jadno kompleksaski ovo zvuci.. evo bas vidim kako ce te da skupite 50000 ljudi da ikad dodje da navija za tudjmanov ,PApski, PAndurski PAli mrtvi les od kluba i tima... :hahaha: Srusen i spaljen ce biti jna ceo uskoro.. nema mesta u Beogradu za strani siptarski projekat.
skloni tog Katolika Papcu jedan iz avatara...,Srpskog Patrijarha ste ubili i sad slavis Vatikanskog Boga.. sramota, izrodi ustase i crnci su vam idoli.. nije za vas nebeska Srbija!

edit: sad vidim da si malo dete 95 godiste.. mozda je ovo i prejako za tebe da ukapiras..

Sto se tice same utakmice dominirali smo i gazili bubasvabe 90 minuta.. greskama odbrane usled neocekivane kise se posrecilo gostujucoj bednoj ekipi uz ocigledno zlonamerno toletovo postavljanje sudije kradja nevidjena s obzirom da je isti taj produzio i 6 minuta derbi na jna kad su iz ofsajda dali gol.. juce samo 4 i pored prekida seljaka sa juga zbog kojih treba kazniti pakistance izbacivanjem iz lige, kao sto ih uefa izbacuje... ako ima mudrosti u nasoj upravi mehanizmi ce se pokrenuti da se ponisti mec i izbaci iz lige ovaj strani mali klub parazit i pohapsi stoka grobarska u upravi i savezu.

Poslednja izmena:
CRVENA ZVEZDA

vs .

Kako jadno kompleksaski ovo zvuci.. evo bas vidim kako ce te da skupite 50000 ljudi da ikad dodje da navija za tudjmanov ,PApski, PAndurski PAli mrtvi les od kluba i tima... :hahaha: Srusen i spaljen ce biti jna ceo uskoro.. nema mesta u Beogradu za strani siptarski projekat.
skloni tog Katolika Papcu jedan iz avatara...,Srpskog Patrijarha ste ubili i sad slavis Vatikanskog Boga.. sramota, izrodi ustase i crnci su vam idoli.. nije za vas nebeska Srbija!

edit: sad vidim da si malo dete 95 godiste.. mozda je ovo i prejako za tebe da ukapiras..

Sto se tice same utakmice dominirali smo i gazili bubasvabe 90 minuta.. greskama odbrane usled neocekivane kise se posrecilo gostujucoj bednoj ekipi uz ocigledno zlonamerno toletovo postavljanje sudije kradja nevidjena s obzirom da je isti taj produzio i 6 minuta derbi na jna kad su iz ofsajda dali gol.. juce samo 4 i pored prekida seljaka sa juga zbog kojih treba kazniti pakistance izbacivanjem iz lige, kao sto ih uefa izbacuje... ako ima mudrosti u nasoj upravi mehanizmi ce se pokrenuti da se ponisti mec i izbaci iz lige ovaj strani mali klub parazit i pohapsi stoka grobarska u upravi i savezu.

U kratkim crtama:

1. Klub se zove PARTIZAN, zar ti to nesto ne govori??

2. Vi Srbi?? A odakle vam onaj drugi nadimak?? :per:

3. I da imam 10, isto toliko puta sam pametniji od tebe. ;)

4. Poltronu kretenski, reci to milionima ljudi u Srbiji koji navijaju za Partizan!!!!! :rtfm:

A koliko ste jaki i veliki u odnosu na nas, videlo se juce, a koliko ste se uvek bunili i zalili, hteli da se bijete, kad vam rezultat nije bio povoljan, i s pravom dobili nadimak i pesmu s posvetom, videlo se u ovom klipu.

Pozdrav! ;)

Poslednja izmena:
smrdljive grobarske klipove ne klikcem.. tako da necu znati sta je na njemu..

izmanipulisani decace.. niko ne navija za vas.. to sto vidis u medijima tv, je podmetanje rezima kome treba klub za pranja para... ni 10000 ne mozete da skupitei kad vam namestaju utakmice... mozda jedino u albaniji nadjete jos koga... dok mi u doba najvece krize imamo 30000 na malim mecevima... dakle ne postoje sem vas desetina placenih internet budala i policije u civilu sveukupno vise od 100 navijaca vaseg malog kluba.
al ovog egipcanina boli yebote
boi me k.... za vas nizu rasu..
usli ste u Zvezdinu temu.. a kad smo vas ****** 5 godina nije vas bilo nigde... ja sam ponosan na Zvezdinu velicinu i kad ne dobijamo... a misevi decenije provodite u rupama.

egipcani? indijci.. bree pakistanci odlucite se vec odakle smo.. pre ce biti da ste vi malo oni tamnoputi prljavi.. kao i nosati jevreji .. promesali ste istoriju da bi nas drevne Srbe ocrnili... Vas hrvat tito je bio egipatski faraon.. ne kapiram pominjanje egipta.

elem, dosao sam ovde da apelujem na sve zvezdase za potrebu neke vrste ulicne revolucije protiv fudbalskog lopovskog saveza... kad mogu ovi studenti da protestuju mozemo i mi navijaci najuticajnijeg i najveceg sportskog kluba na balkanu.

I nemoj bolje, da ne zaplaces :rotf: :rotf:

Pa daj da sprovedemo anketu na ulicama, i ako skupimo 100 navijaca Partizana, opet vas pobedjujemo...:lol:

Majko mila.... :roll:

P.S. Mi pokusavamo da diskutujemo, sigurno nisam neki "okoreli grobar" koji pljuje i psuje sve koji navijaju za Zvezdu, jer meni i otac navija za Zvezdu, a ja shvatam da bez Zvezde nema Partizana, a bez Partizana Zvezde, a vi ste bezbroj puta upadali u nasu temu i provocirali nas, mi to ne radimo, bar ja, za ostale ne odgovaram....

;)

Poslednja izmena:

izmanipulisani decace.. niko ne navija za vas.. to sto vidis u medijima tv, je podmetanje rezima kome treba klub za pranja para... ni 10000 ne mozete da skupitei kad vam namestaju utakmice... mozda jedino u albaniji nadjete jos koga... dok mi u doba najvece krize imamo 30000 na malim mecevima... dakle ne postoje sem vas desetina placenih internet budala i policije u civilu sveukupno vise od 100 navijaca vaseg malog kluba.

usli ste u Zvezdinu temu.. a kad smo vas ****** 5 godina nije vas bilo nigde... ja sam ponosan na Zvezdinu velicinu i kad ne dobijamo... a misevi decenije provodite u rupama.

egipcani? indijci.. bree pakistanci odlucite se vec odakle smo.. pre ce biti da ste vi malo oni tamnoputi prljavi.. kao i nosati jevreji .. promesali ste istoriju da bi nas drevne Srbe ocrnili... Vas hrvat tito je bio egipatski faraon.. ne kapiram pominjanje egipta.

elem, dosao sam ovde da apelujem na sve zvezdase za potrebu neke vrste ulicne revolucije protiv fudbalskog lopovskog saveza... kad mogu ovi studenti da protestuju mozemo i mi navijaci najuticajnijeg i najveceg sportskog kluba na balkanu.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ovog za predsednika:hahaha:

CRVENA ZVEZDA

vs .

Ti si jedan iskompleksirani indijanac...

srusena je vama rupa http://www.sportal.rs/news.php?id=15132

Nemoj u tvoja pogana usta da uzimas presvetog Patrijaha Pavla koga smo mi ispostovali kako dolikuje,dok ste se vi raspevali u pioniru
Mali je u odnosu na tebe magistar
Vrhunac svega :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
pored ovakvog indijanca ja da sam zvezdas ja bi se stidio sto navijam za taj klub..

a vi kako te

a ja shvatam da bez Zvezde nema Partizana, a bez Partizana Zvezde,
to je bas ono protiv cega se ja borim... taj nametnuti derbi trip, Zvezda sama moze i treba da postoji , mozda i pripadam malobrojnoj struji koja tako misli.. ali Zvezda je najveca i najpopularnija ubedljivo... i nema svrhe vise praviti neku derbi histeriju zbog koje neko posle mora da namesta utakmice uplakanim grobarima samo da bi se osetili ponekad jednakim prema nama prirodno jacim i boljim.

sto se tice tog avatara jude.. opet kazem da ga sklonis jer taj brazilac pozdravlja katolickog vatikanskog papskog boga..na slici, koji je protivan srpskom, time vas klub ucestvuje u unistavanju srpske vere i pretvaranju naivnih ljudi podsvesno u katolicanske sluge... ako nisi zaista katolik avatar bi morao da sklonis, ako jesi ***. bar neka drugi uvide stetnost takvih skrivenih poruka po Srpski narod koje kreira tudjmanova uprava iz humske... gajeci centarfore nesrpske krvi, koji dok su svi Srbi u danima zalosti zbog Patrijarha on otpozdravlja papi koji je zajedno sa tadicem i tompsonom izazvao smrt Patrijarha.

a ti sareni generalni govnaru .. odjebi... vasa lavor rupcaga je mnogo lepse spaljena.

Vidimo pravi primer naseg Lekica ovde kako se raduje i zahvaljuje srpskim pravoslavnom bogovima.. to je lepa slika i zato cemo mi imati milione vernih navijaca uvek.. .za razliku od sarenolikih grobara koji su u derbiju jos i slavili turski praznik bajram, pored nepostovanja Hriscanskog pocetka posta.. Borba BOGA i djavola se odvija ocigledno u derbi dimenziji.. gde znamo svi da ce nasa pravda trijumfovati na kraju.

lekic-veca6951020091002034050.jpg

Poslednja izmena:
to je bas ono protiv cega se ja borim... taj nametnuti derbi trip, Zvezda sama moze i treba da postoji , mozda i pripadam malobrojnoj struji koja tako misli.. ali Zvezda je najveca i najpopularnija ubedljivo... i nema svrhe vise praviti neku derbi histeriju zbog koje neko posle mora da namesta utakmice uplakanim grobarima samo da bi se osetili ponekad jednakim prema nama prirodno jacim i boljim.

sto se tice tog avatara jude.. opet kazem da ga sklonis jer taj brazilac pozdravlja katolickog vatikanskog papskog boga..na slici, koji je protivan srpskom, time vas klub ucestvuje u unistavanju srpske vere i pretvaranju naivnih ljudi podsvesno u katolicanske sluge... ako nisi zaista katolik avatar bi morao da sklonis, ako jesi ***. bar neka drugi uvide stetnost takvih skrivenih poruka po Srpski narod koje kreira tudjmanova uprava iz humske... gajeci centarfore nesrpske krvi, koji dok su svi Srbi u danima zalosti zbog Patrijarha on otpozdravlja papi koji je zajedno sa tadicem i tompsonom izazvao smrt Patrijarha.

a ti sareni generalni govnaru .. odjebi... vasa lavor rupcaga je mnogo lepse spaljena.

Vidimo pravi primer naseg Lekica ovde kako se raduje i zahvaljuje srpskim pravoslavnom bogovima.. to je lepa slika i zato cemo mi imati milione vernih navijaca uvek.. .za razliku od sarenolikih grobara koji su u derbiju jos i slavili turski praznik bajram, pored nepostovanja Hriscanskog pocetka posta.. Borba BOGA i djavola se odvija ocigledno u derbi dimenziji.. gde znamo svi da ce nasa pravda trijumfovati na kraju.

nisi ti moj nivo da bi se ja nesto raspravljao sa tobom ;)
Niza ste rasa *** niza ste rasa ;) :bye:

Хехе невероватан је опет био онај Пижон са својом тактиком.
Сетио се човек 20 минута пре краја да мења нешто у тиму који пас један није знао да повеже.
Нинков је такође одиграо јако слаб меч. Приметио сам неколико пута током меча да га при пробојима са те стране скоро нико није пратио.
Заслужена победа гробара, нема шта.
Био на дербију водио децу, Пижон нема појма ,Каду мора да игра ,Исах очајан,
Нинков крене неможе да претрчи па дави и изгуби се, по левој страни константна промаја то је то
Партизан јачи за Мореиру

Ti si jedan iskompleksirani indijanac...

srusena je vama rupa http://www.sportal.rs/news.php?id=15132

Nemoj u tvoja pogana usta da uzimas presvetog Patrijaha Pavla koga smo mi ispostovali kako dolikuje,dok ste se vi raspevali u pioniru
Mali je u odnosu na tebe magistar
Vrhunac svega :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
pored ovakvog indijanca ja da sam zvezdas ja bi se stidio sto navijam za taj klub..

Znao sam da ce poceti iskoriscavanje patrijarha srpskog, Svetog Pavla, ali ovako bas i nisam ocekivao...

A hvala ti za ovo pozutelo, pocrveneo sam:rumenko: Mada, nije to tesko :lol:

Tebi jedan trajni ban i kick your ass treba.. ;)

Katolici i Pravoslavci, mole se BOGU, i Sveti Simbol je KRST, ali ja ni prema ostalim verama nemam nista lose reci, dok neko ne dirne moju...

Kleo se radovao- kako?? Osim sto je klicao Srbima i iskreno se radovao, ljubio grb SRPSKOG KLUBA, i kao i Kaka, proslavio gol?? Ne kontam??! :dontunderstand:

A promenio sam avatar, na tvoju molbu...

Nadam se da ces sad biti zadovoljan :mrgreen:

Poslednja izmena:
nisi ti moj nivo da bi se ja nesto raspravljao sa tobom ;)
Niza ste rasa *** niza ste rasa ;) :bye:
ae bezi siptaru.. niko te nije ni zvao u raspravu..
sto se tice kosarke...
dok ste se vi raspevali u pioniru
mi bojkotujemo kosarku godinama, kako smo to mi Delije pevali.. vi ste ceo mec skandirali , majmunisali ste se. niste mogli da se uzdrzite... jedino pevanje zvezdinih simpatizera je bilo posle kraja meca... kada ste vi inace planirali svoje pesme
svinja vam je odredio da se simbolicno na dan sahrane igra taj mec.. kao "grobari" sahranjuju Patrijarha.. tuzno i jadno...ipak smo vas dobili da ne likujete u potpunosti.

@mjovic95 novi avatar
latinicna slova, bed blu bojs grb.. engleski buldog.. tipicno za grobare... al mi ne smeta..vasa bruka.

u vezi bogova.. idi u temu religija..necu ja da te ucim o opasnosti ekumenizma, i sta su idoli koji se zahvaljuju tudjim bogovima, i mnogi veruju da je papa antihrist.

silovana i zauvek iskompleksirana grobarska deco, prodali ste se komunjarskom savezu rezimu policiji...namestili utakmicu, pokopajte se.
satanisticke parole ste smislili.. mudzahedini prljavi..pogani izrodi, niko ne voli vas mali paki,.. pa hocete celu srbiju da pobijete, zasto vas policija ne zabrani i ne izbaci govna zbog otvorenog poziva na umiranje?!?!?! a Zvezdu proganjaju.. ovom rezimu s blizi kraj.
ZVEZDA je SAMPION zvanicni... jer kad preuzmemo vlast u savezu titula ce nam biti vracena a neregularni prosli derbiji ponisteni.!

da bog da umro svako ko navija za patizan!!!
da bog da vam se srusio avion sa igracima...
neka umre prdizan..
nasoj sreci nema kraja grobari nam lizu jaja.
Ko ne voli Zvezdu neka se ubije!

moje forum nick inace znaci:

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ - ОСТАЛИМА САМО СМРТ!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back