Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da je postojalo jos nekoliko tema i o Partizanu, kojih ipak nema u pretragi, ali mozemo slobodno i to da sracunamo, ispasce u nasu korist sigurno... :D

A vi ste definitivno dobili zasluzeno onaj alter-nadimak od "Delija", definitivno....

Kada neko udje i pocne da podjebava u temi Partizana, mi i tad pokusamo da pisemo normalno i mozda cak i prodiskutujemo sa "delijom", a kada neko ovako udje i pocne da vas malo zeza(pazi, ne podjebava, kad bi ja poceo da vas podjebavam....), vi odma' balavite o balavcima, slinavcima....

Niste dzaba c... :neutral:

SUTRA DELJEMO!!!! :per:

Znam da je postojalo jos nekoliko tema i o Partizanu, kojih ipak nema u pretragi, ali mozemo slobodno i to da sracunamo, ispasce u nasu korist sigurno... :D

A vi ste definitivno dobili zasluzeno onaj alter-nadimak od "Delija", definitivno....

Kada neko udje i pocne da podjebava u temi Partizana, mi i tad pokusamo da pisemo normalno i mozda cak i prodiskutujemo sa "delijom", a kada neko ovako udje i pocne da vas malo zeza(pazi, ne podjebava, kad bi ja poceo da vas podjebavam....), vi odma' balavite o balavcima, slinavcima....

Niste dzaba c... :neutral:

SUTRA DELJEMO!!!! :per:
Opasan si ti grobar,sad si zavrsio 6. razred slomices nas sve...

Za ovaj poraz moramo da krivimo sami sebe...rakao sam prijatelju da ce da primimo gol iz kontri kad je isljucen Knezevic...na zalost obistinilo se.
Ne znam koji je razlog onako bezvoljne igre nasih igraca...delovali su kao da vode sa tri razlike a ne kao da gube,uz to imali su i igraca vise...
Mislim ipak da je bio los potez da se krene iz pocetka sa tri spica...nismo imali sredinu terena uopste,a tu je Partizan najjaci...a i primili smo golove kad smo se najmanje nadali,na pocetku meca i sa igracem vise...

C.Zvezda - Partizan 1:2

Stadion: Marakana.
Gledalaca: 27500.
Sudija: Stanković Dragomir, pomoćnici: Radojičić Igor i Tomičić Nikola.

CRVENA ZVEZDA : Stamenković, Ninkov, Đorđević (kap.), Vilotić, Ignjatijević, Savio, Isah, Bogdanović, Lekić, Jevtić i Perović.

Rezerve: Pavlović, Sacić, Vasiljević, Nikolić, Blažić, Lazović, Kadu.

PARTIZAN : Božović, Knežević, Lomić, Đorđević, Krstajić, Fejsa, Petrović, Ljajić, Moreira, Cleo, Dijara.

Početak utakmice je kasnio nekih 5 minuta, zbog intoniranja himne "Bože Pravde".

0:1, 4. minut. Naši igrači su izgubili loptu na sredini terena, gosti su krenuli u kontru preko Ljajića i Moreire, koji dodao loptu za Petrovića, čiji udarac sa 10 metara iskosa sa leve strane kači Stamenković, ali u nastavku ona dolazi do Dijare na samoj gol liniji, odakle mu nije bilo teško da je sprovede u gol.

Naši igrači imaju blagu inicijativu posle vodećeg gola gostiju, na čijoj se polovini uglavnom igra, ali bez prilike za pogodak.

19. minut, žuti karton za Ignjatijevića i Kneževića zbog međusobnog "koškanja".

20. minut, Lekić prima loptu i šutira sa 30 metara levom nogom, ali lopta ide pored desne stative.

22. minut, iznenadna prilika za Jevtića ispred gola gostiju posle duge lopte Vilotića iz odbrane, ali kao da se naš napadač nije nadao da će lopta doći do njega, te ista odlazi u ruke golmana.

23. minut, u kontri naših igrača, Knežević ruši Savia, koji je bio bez poseda lopte, ali za taj start sudija ne pokazuje ni faul, kao ni karton.

28. minut, žuti karton za Ljajića zbog oštrog starta nad Ignjatijevićem sa leđa.

Smenjuju se napadi obe ekipe, tempo je na zavidnom nivou, ali nema ozbiljnijih šansi na obe strane.

39. minut, Ljajić šutira sa 10 metara iskosa sa desne strane, ali pravo u Stamenkovića.

40. minut, Ninkov posle prodora po desnoj strani, pada u kaznenom prostoru posle starta Lomića, ali sudija pokazuje da nema najstrože kazne.

41. minut, žuti karton za Moreiru zbog faula nad Saviom.

GOL! 1:1, 43. minut. Inicijativa naših igrača se isplatila. Dug napad sa mnogo dodavanja na polovini gostiju, završeno je centaršutem Jevtića u sredinu sa desnog krila i autogolom Kneževića glavom sa 7-8 metara, koji je bio u skoku sa Lekićem.

Kraj prvih 45 minuta.
Počinje drugo poluvreme.

48. minut, drugi žuti i crveni karton za Kneževića, koji je ni manje ni više nego zgazio i prešao preko Lekića, koji se nalazio na travi. Krajnje nesportsko ponašanje igrača gostiju od početka utakmice je napokon kažnjeno. Krstajić dobija žuti karton zbog prigovora.

50. minut, prva izmena kod gostiju, Dijaru menja Jovanović.

54. minut, žuti karton za Isaha, zbog povlačenja za dres Moreire.

1:2, 61. minut. Kontra napad gostiju preko Ljajića posle centaršuta Isaha, lopta za Klea, koji ju je vukao do ivice kaznenog prostora, odakle je šutirao veoma precizno i pogodio mrežu uz samu stativu.

69. minut, izmena na obe strane. Kod nas Kadu menja Perovića, a kod gostiju Vašington Klea.

72. minut, Bogdanović izvodi slobodan udarac sa 18 metara posle faula nad Kaduom, ali lopta ide malo iznad prečke.

74. minut, druga izmena kod nas, Isaha menja Blažić.

U 75. minutu je utakmica prekunuta zbog divljanja na južnoj tribini. Tačnije, zbog lomljenja i paljenja stolica, kao i svog bacanja stolica na vatrogasce, koji pokušavaju da ugase vatru na nekoliko mesta na jugu.

79. minut, Ninkov je još jednom oboren posle prodora u šesnaestercu od strane Lomića, ali ni ovaga puta nema penala.

82. minut, napad preko Jevtića, centaršut Jevtića sa desne strane u sredinu, gde je oboren Vilotić, kao i Lekić, koji je u padu uspeo da zahvati loptu, ali nema ni penala ni gola.

83. minut, centaršut Kadu sa desnog krila, lopta je išla u gol, pa je golman gostiju izbacio loptu u korner. U nastavku nova gužva pred golom gostiju, ali bez novog udarca.

85. minut, odlična prilika za Jevtića posle centaršuta Ignjatijevića sa levog boka, ali je naš napadač nedovoljno dobro zahvatio glavom loptu na petercu i ona završava pored gola.

89. minut, dug napad po desnoj strani, centaršut Bogdanovića u sredinu, ponovo na Jevtića, koji i ovoga puta iz dobre pozicije na 7-8 metara šutira glavom pored stative.

Utakmica je produžena za 4 minuta.

90. + 1. minut, poslednja izmena kod gostiju, Ljajić izlazi, Tomić izlazi.

90. + 3. minut, Bogdanović izvodi novi slobodan udarac sa 18 metara, ali ovoga puta lopta pogađa živi zid.

Nerazumljiva igra...pa taj partizan ništa posebno,čak šta više i lošu igru je pokazao ali je to bilo dovoljno da se pobedi tim koji kao da je bio drogiran...treba nam otrežnjenje ali ne na derbiju...da smo igrali neku evropsku ladno bi 6-7 komada primili ali sreća što to glodari nisu znali da iskoriste...je.biga i ovo je njima dovoljno.
Da sam neki psiholog možda bi i znao zašto su onako bezvoljno,odvratno i sramotno večeras nosili grb kojim smatram svetinjom ali ovako neka gledaju snimak i neka se stide šta su uradili armiji navijača.

Nerazumljiva igra...pa taj partizan ništa posebno,čak šta više i lošu igru je pokazao ali je to bilo dovoljno da se pobedi tim koji kao da je bio drogiran...treba nam otrežnjenje ali ne na derbiju...da smo igrali neku evropsku ladno bi 6-7 komada primili ali sreća što to glodari nisu znali da iskoriste...je.biga i ovo je njima dovoljno.
Da sam neki psiholog možda bi i znao zašto su onako bezvoljno,odvratno i sramotno večeras nosili grb kojim smatram svetinjom ali ovako neka gledaju snimak i neka se stide šta su uradili armiji navijača.

Totalno je nejasno zasto da onako odigraju...mozda je neiskustvo razlog...ali najiskusniji Djordjevic je ispao kod gola Klea...ili je mozda u pitanju prevelika zelja za pobedom...

Bez lose namere:mrgreen:

Jako sumnjiva utakmica, Zvezda sa igracem vise bez ikakve volje da nesto uradi..cak i posle primljenog gola...ne bi me nista cudilo da su neke igre u pitanju, sem fudbala.

Sto je najcrnje, bolje za Zvezdu da nije sve cisto, jer ako je ovo najbolje sto mogu, mogu slobodno odmah da zatvore klub. Sramota koliko su losi.

Glodari potovarili Gurbete na njihovom stadionu,koji je bio zapaljen,tradicionalno.....;)
Pazi,izgubila zvezda od onakvog glodarskog Partizana.....:rotf:

Хехе невероватан је опет био онај Пижон са својом тактиком.
Сетио се човек 20 минута пре краја да мења нешто у тиму који пас један није знао да повеже.
Нинков је такође одиграо јако слаб меч. Приметио сам неколико пута током меча да га при пробојима са те стране скоро нико није пратио.
Заслужена победа гробара, нема шта.

Хехе невероватан је опет био онај Пижон са својом тактиком.
Сетио се човек 20 минута пре краја да мења нешто у тиму који пас један није знао да повеже.
Нинков је такође одиграо јако слаб меч. Приметио сам неколико пута током меча да га при пробојима са те стране скоро нико није пратио.
Заслужена победа гробара, нема шта.

Ninkovu je nedostajao Lazetic....u kojem ovaj ima veliku pomoc...

Nista posebno nije prikazano ni od jednog tima, mi smo bili neodlucni, komplikovali, zadrzavali loptu i to nam se obilo o glavu, Partizan je nesto bio odlucniji, pokretljiviji i to je odlucilo ovaj derbi, atmosfera na stadionu je bila OK, moglo je da prodje i bez onog divljanja Grobara, al' razume se, nije derbi svaki dan.
FOX je veoma dobro odradio prenos "vecitog", moderno i atraktivno.

Nista posebno nije prikazano ni od jednog tima, mi smo bili neodlucni, komplikovali, zadrzavali loptu i to nam se obilo o glavu, Partizan je nesto bio odlucniji, pokretljiviji i to je odlucilo ovaj derbi, atmosfera na stadionu je bila OK, moglo je da prodje i bez onog divljanja Grobara, al' razume se, nije derbi svaki dan.
FOX je veoma dobro odradio prenos "vecitog", moderno i atraktivno.

Veoma veoma loša kopija ovoga:

Ninkovu je nedostajao Lazetic....u kojem ovaj ima veliku pomoc...

njemu nije falio Lazetic kad ga je Dijara poslao po burek, a Jevtic je manje-vise igrao po njegovoj strani i bio solidan
jednostavno Ninkov je sirovina, sivonja od beka, ova utakmica (on je izgubio Derbi, igrao je protiv rupcage Lomica, a nijednom nije to iskoristio) je pokazala da ga crveno-beli navijaci i novinari dizu bez potrebe i da je daleko od nivoa potrebnog za drugog beka u reprezentaciji
Rukavina je, uz sve svoje mane, ipak kvalitetniji od Ninkova, koga laze vasa uprava kad kazu da vredi 4 milke, nije mi jasno, setite se i one situacije pre 2 godine kad ga je papirni Bambi napravio smesnim
slazem se sa vama da ste izgubili ne zato sto je Partizan briljirao (mi i dalje igramo ispod nivoa u odnosu na tim koji imamo na papiru), vec zato sto ste odigrali lose (sto se mozda i ocekivalo, ovo su poluamateri, vezali ste 3 meca u 6 dana, oni to ne mogu da izdrze, samo sto se nije ocekivalo da budu bas ovako losi) i bezvoljno (ne znam koji je razlog, mozda klizav teren i nedostatak snage)
zao mi je sto su huligani sa Juga palili i lomili stolice, nadam se da ce biti pohapseni i osudjeni na neki prinudni rad u zatvoru dok 5 puta ne otplate stolice
eto toliko o Derbiju
pozdrav za korektne Delije

njemu nije falio Lazetic kad ga je Dijara poslao po burek, a Jevtic je manje-vise igrao po njegovoj strani i bio solidan
jednostavno Ninkov je sirovina, sivonja od beka, ova utakmica (on je izgubio Derbi, igrao je protiv rupcage Lomica, a nijednom nije to iskoristio) je pokazala da ga crveno-beli navijaci i novinari dizu bez potrebe i da je daleko od nivoa potrebnog za drugog beka u reprezentaciji
Rukavina je, uz sve svoje mane, ipak kvalitetniji od Ninkova, koga laze vasa uprava kad kazu da vredi 4 milke, nije mi jasno, setite se i one situacije pre 2 godine kad ga je papirni Bambi napravio smesnim
slazem se sa vama da ste izgubili ne zato sto je Partizan briljirao (mi i dalje igramo ispod nivoa u odnosu na tim koji imamo na papiru), vec zato sto ste odigrali lose (sto se mozda i ocekivalo, ovo su poluamateri, vezali ste 3 meca u 6 dana, oni to ne mogu da izdrze, samo sto se nije ocekivalo da budu bas ovako losi) i bezvoljno (ne znam koji je razlog, mozda klizav teren i nedostatak snage)
zao mi je sto su huligani sa Juga palili i lomili stolice, nadam se da ce biti pohapseni i osudjeni na neki prinudni rad u zatvoru dok 5 puta ne otplate stolice
eto toliko o Derbiju
pozdrav za korektne Delije

Izgleda da nismo gledali istu utakmicu,ili se ti pravis lud?Pored Ninkova su uvek bila dva igraca Partizana,najcesce Lomic i Petrovic.A uopste nije bilo pametno staviti Jevtica,koji je centarfor,na mestom desnog krila.Bolje da je stavio mladog Lazovica,decko ima i brzinu i tehniku,ali gotovo je sad.

pozz svima :)

ovako, derbi ko derbi je bio toliko smoren da neam reci -.-

A oni mentoli sa FOX-a kao da prenose nindza ratnike a ne fudbalsku utakmicu, jos derbi :dash:

Partizan zasluzeno dobio, sami smo krivi *** .. Citavo drugo poluvreme imamo igraca vise, a nismo ni krstenu priliku stvorili :dash:

***, napisacu ono sto sam svugde napisao,

OD GOVANA SE PITA NE PRAVI !

Adzicu, Lukicu, Vi ste na potezu !

Jekule druze kako je?

Ne može da bude dobro,pa čak ni ceo dan posle derbija...ne mogu da se otrgnem mislima kako smo vam dozvolili da nas pobedite jer veruj mi kad samo pomislim kako loše igrate (mada nisam hteo da prognoziram rezultat) bio sam siguran da će te izgubiti sa dva razlike.Ono juče što smo mi "prikazali" je ustvari kopija vaših utakmica u Evropi...ako nisi bio svestan na šta ste ličili eto ti prilike da vidiš.
Ne želim da se vadim na druge faktore koji su možda mogli da utiču na rezultat - penali za vas i nas (igranje rukom u našem šesnaestercu,penal nad Lekićem,produžetak od samo 4 minuta-realno barem još 6-7minuta) jer ne verujem sa onakom igrom da bi možda i za novih 45 minuta dali gol ali opet ko zna...
Kod nas bih pohvalio navijače koji su bili više nego speriorniji od juga koji se čuo samo kod oba gola i da kamera nije snimila divljaštvo na jugu ne bi ni znali da tamo ima navijača.
Ništa,idemo dalje...nije dobro ovako izgubiti u derbiju ali može ovo da nam još i pomogne kao otrežnjenje...jedino se tešim da nisu i pre derbija isticali te silne pobede i dizali se u nebesa.Videćemo koliko su psihički spremni da prebrode ovu katastrofu od igre.
Inače vama svaka čast,ne na nekoj posebnoj igri već na tome da i kada ste ostali sa 10 igrač znali ste kako da smirenom igrom privedete utakmicu kraju...e vidiš,to je mene najviše bolelo.

Ne može da bude dobro,pa čak ni ceo dan posle derbija...ne mogu da se otrgnem mislima kako smo vam dozvolili da nas pobedite jer veruj mi kad samo pomislim kako loše igrate (mada nisam hteo da prognoziram rezultat) bio sam siguran da će te izgubiti sa dva razlike.Ono juče što smo mi "prikazali" je ustvari kopija vaših utakmica u Evropi...ako nisi bio svestan na šta ste ličili eto ti prilike da vidiš.
Ne želim da se vadim na druge faktore koji su možda mogli da utiču na rezultat - penali za vas i nas (igranje rukom u našem šesnaestercu,penal nad Lekićem,produžetak od samo 4 minuta-realno barem još 6-7minuta) jer ne verujem sa onakom igrom da bi možda i za novih 45 minuta dali gol ali opet ko zna...
Kod nas bih pohvalio navijače koji su bili više nego speriorniji od juga koji se čuo samo kod oba gola i da kamera nije snimila divljaštvo na jugu ne bi ni znali da tamo ima navijača.
Ništa,idemo dalje...nije dobro ovako izgubiti u derbiju ali može ovo da nam još i pomogne kao otrežnjenje...jedino se tešim da nisu i pre derbija isticali te silne pobede i dizali se u nebesa.Videćemo koliko su psihički spremni da prebrode ovu katastrofu od igre.
Inače vama svaka čast,ne na nekoj posebnoj igri već na tome da i kada ste ostali sa 10 igrač znali ste kako da smirenom igrom privedete utakmicu kraju...e vidiš,to je mene najviše bolelo.

Sudija je katastrofalno sudio to nema sta da se kaze,mnogo mnogo proputsa na obe strane.
Sto se tice navijanja tice prednost uvek ima domacin,ali ne bi o tome ovde.
Na jna se vi niste culi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back