Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi sta se desava sa V.V.LICEM?
Ilić je otišao!!! Nakon što su ga izbanovali na pravdi Boga, čovjek je odyebao likove koji nisu vrijedni njegove pažnje!!! Onaj ko treba zbog toga da se stidi, sam će da se prepozna,:cool: mada je očigledno i će sad neki od ovdašnjih idiota da se unaokolo zabudaljuju i busaju debilnim rezonom da je Krstarica bez Ilića lafo atraktivnije mjesto za boravak!!!
Nek im služi na čast!!!:(

Poslednja izmena:
Vidi druže,ja gde živim je zajebano mesto ko uđe u naš grad taj se vrati sa jednom rukom-ovo nije upućeno navijačima Zvezde,nego samo kažem da je kod nas mnogo mnogo jača zj zajebana situacija

OVO JE BILO JACE OD MENE!
morao sam da ostavim post na vasoj temi....iako sam reko da necu da pisem

NESO BAS CU DA PROVERIM TVOJU recenicu......dolazim u Beocin!!!!
Tebe cu prvog da dovatim posto pretis :evil:! Pa da vidimo dal cu da izadjem citav

Извор: www.delije.net Добро знај да увек ту сам Ја!

0809_zastava_dsv.jpg

Комплетан пројекат "Добро знај да увек ту сам Ја!", који су Делије предложиле као програм оздрављења ФК Црвена Звезда, је од данас доступан целокупној јавности.

Пројекат је написан на више од 140 страна и заштићен је као ауторско дело.

Комплетан пројекат у PDF формату можете преузети - http://www.oaza.rs/sport/delije/other/projekat_dobro_znaj.pdf

Vidi druže,ja gde živim je zajebano mesto ko uđe u naš grad taj se vrati sa jednom rukom-ovo nije upućeno navijačima Zvezde,nego samo kažem da je kod nas mnogo mnogo jača zj zajebana situacija-ovo nije pretnja samo da znate

...a vrati se sa jednom rukom :roll:
Znači u Beočinu ruke same od sebe otpadaju...na izlazu iz Beočina mogao bi Nešo da otvoriš radnju za proteze i da zgrneš silnu lovu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back