Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ми под хитно морамо да мењамо све живо... Ово је катастрофа, мислим да је овај пораз стварно кап која је прелила чашу. Сада смо у ситуацији као што је Јувентус у Италији.

Kad bi mi bili u situaciji u kojoj je sad Juventus, mogli bi da pevamo.

Ми под хитно морамо да мењамо све живо... Ово је катастрофа, мислим да је овај пораз стварно кап која је прелила чашу. Сада смо у ситуацији као што је Јувентус у Италији.

Шта ???

:hahaha::hahaha::hahaha:

СВИ У СУБОТИЦУ !!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕДЕЉА 17;00 !!!!!
ДА СТАВИМО ТАЧКУ НА НАЈУСПЕШНИЈЕ НАШЕ ИЗДАЊЕ НА ТРИБИНИ У ПОСЛЕДЊИХ 10 ГОДИНА!!!!!!!

****** vise dosta, pa sta ako smo izgubili, mladi su igraci, psihicki nestabilni treba se ipak ponositi ovom generacijom jer i pored svih problema uspela je da osvoji bar kup. Neka im je ova sezona za nauk, a sedece dupla kruna. Dostanic ide, uprava ostaje, dovode se kvalitetni igraci, ide lekic , bogdanovic, ninkov dolazi novi i bolji.

Куп је светла тачка, као и посета на стадиону, остало... Борча да нам забије три комада код куће и то није први овакав пораз ове сезоне... Волео бих да сам толики оптимиста као ти, ал' нешто баш и не могу да будем...

Црвено бели ми смо са вама и кад је радост и када је бол сва срца наша су увек уз вас, немојте никад издати нас!!!!!

Cene ulaznica su: zapad - 350, 00 dinara; Istok - 300,00 dinara; sever-jug - 250, oo dinara.
Utakmica se igra u nedelju 16.05 sa početkom od 17h., u tom terminu se igraju i sve preostale utakmice 30. kola.

И нема везе што Звезда нема везе
И нема везе што сам пијан ја
И нема везе што поново смо други
Јер живот свој за Звезду даћу ја

Нема везе што гробари су бољи
И што се чује напред Партизан
Нема везе, ма ко им **** матер
Јер Звезду лудо лудо волим ја

Нема везе што Звезда нема везе
Нема везе, нисам нервозан
Нема везе што поново смо други
Јер Звезду лудо лудо волим ја

ЕЕееееее у Суботици ћемо бити на јужној трибини....
За фотокопирати :lol: :lol: :lol:

scan10943copy.jpg

(пар другара је са капија јна прошле суботе отишло у творза због тога ;) )

sviusuboticu.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back