matijalukic
Zainteresovan član
- Poruka
- 255
stvorilo bi se mnogo vise kombinacija ze gol zajedno sa kastiljom, a i poducio bi ove mlade igrace
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gaj, rodic, kastiljo i kaludjerovic dolaze odlaze lekic, ninkov i isah
gaj, rodic, kastiljo i kaludjerovic dolaze odlaze lekic, ninkov i isah

Zvezdin stadion dobija novo ruho
Stadion Fudbalskog kluba Crvena zvezda bi u bliskoj budućnosti trebalo da poprimi potpuno drugačiji oblik, reči su generalnog sekretara Andrija Kleut.
„To je trenutno idejni projekat koji je portugalski konzorcijum izneo pred rukovodstvo kluba, a mi smo ga predstavili gradskoj Skupštini kao jedan od mogućih. On podrazumeva renoviranje Zvezdinog stadiona, koje bi se odvijalo fazno, tako da bi stadion mogao da se koristi za domaće i evropske utakmice“, istakao je Kleut.
Prema Kleutovim rečima Marakana bi mogla da bude ’doterana’ već za tri-četiri godine.
„To je neki period od tri, četiri godine ukoliko dođe do realizacije projekta. On podrazumeva pre svega regulisanje kompletne papirologije. Stadion bi bio jedan od najmodernijih ne samo ovde,već u čitavom regionu i ovom delu Evrope“, naglasio je Kleut.
Kleut je istakao da se nada da je taj predviđeni period realan i van ’papira’.
„Mi svi želimo da taj period bude realan. U igri je puno faktora. Ono što je na nama mi ćemo se potruditi da odradimo maksimalno. Bitno je da se što pre napravi dobra finansijska konstrukcija. Ovo je Zvezdin projekat i nebitno je da li ga je ova Uprava pokrenula, on je jednostavno u funkciji jedne nove Zvezde“, rekao je Kleut.

Koliko ja kontam, to bi finansirao grad, stoga nema nicheg losheg u tome onda po Zvezdu, moze samo da zaradi
Боље би било да направе тим који ће моћи да игра у Лиги УЕФА... Шта фали стадиону?
daj izvor! Gde si to video, chuo, prochitao?
Klub u raspadu, a oni renoviraju stadion.![]()

Sportski Zurnal, a prica se o Kaludjerovicu da vrlo lako moze da dodje do Zvezde
Kastiljo želi da ostane u Engleskoj
Fudbaler Crvene zvezde Segundo Kastiljo, koji je donedavno bio na pozajmici u Vulverhemptonu, izrazio je želju da ostane u Engleskoj.
Menadžer Vulvsa Mik Mekarti nije želeo da zadrži reprezentativca Ekvadora, koji je igrao kao pozajmljen igrač Crvene zvezde. Kastilju ugovor sa Crvenom zvezdom ističe prvog jula, ali Ekvadorac ne želi da produži saradnju sa ’crveno-belima’, već namerava da pronađe novi angažman na Ostrvu.
„Prioritet je ostanak u Engleskoj, a ako se to ne dogodi razmotriću mogućnost odlaska u druge evropske klubove“, rekao je Kastiljo za koga su interesovanje pokazali i pojedini ekvadorski timovi.
U svojim redovima, Kastilja bi voleli da vide ekvadorski LDU Kito,Deportivo i Barselona, kao i grčki AEK.
U slučaju da Ekvadorac pronađe klub, Crvena zvezda bi mogla dobro da prođe finansijski pošto poseduje 40% prava na Kastilja. Na osnovu sporazuma sa menadžerskom agencijom, u slučaju isteka ugovora to bi automatski bilo oko 1,2 miliona evra.