Malo mi je bezveze da za posao skladištara imaju tako stroge medicinske kriterije, pa nećeš pobogu letjeti space shuttleom u svemir. Ovdje kod mene u HR postoji doduše nekakav pravilnik o poslovima s posebnim uvjetima rada. Uglavnom se odnosi na zanimanja u kojima radnik radi na velikoj visini, radi pod vodom, izložen je kemikalijama itd. Kod takvih poslova ako se ne varam liječnički pregled treba obavljati jednom godišnje a on uključuje obično i psihotest. Ne znam kakva je situacija u Srbiji, ali ako se u tom skladištu gdje bi trebao raditi nalaze opasne kemikalije ili slične opasne stvari onda nije ni čudo da te traže liječničko uvjerenje za posao.
Mislim da ne možeš smuljati da nemaš psihijatrijsku dijagnozu jer ti tvoj liječnik obiteljske medicine prvo mora izdati uvjerenje sa kojim ideš na medicinu rada a na njemu će ti pisati F dijagnoza. Znači kad dođeš na medicinu rada vidjet će uvjerenje od tvog liječnika i vjerojatno ćeš morati pisati psihotest i razgovarati sa psihologom koji je zaposlen na toj medicini rada a on će na osnovu toga procijeniti da li si sposoban za taj posao ili nisi.