"F*cked Her Brains Out"

Mastrangello

Domaćin
Poruka
3.360
Ovaj izraz sam cuo u mnogim Americkim rijaiiti programima, a narocito filmovima i serijama, a ne znam sta zapravo "znaci"...
Mozda zbog mog neiskustva, ali...

Kako shvatate ovaj izraz? Sta podrazumeva? Sta decko treba da uradi da bude u mogucnosti da kaze ovo?
Ima li u srpskom jeziku ekvivalentan izraz za ovo?

When a man fucks a woman so good she orgasms multiple times, trembles/shakes uncontrollably, is unable to speak properly and needs to sleep afterwords to recover.

when a man fucked a women so hard she had multiple orgasms and shakes her legs while she cant control it and also takes a fat ass nap afterwards.

Ovaj izraz sam cuo u mnogim Americkim rijaiiti programima, a narocito filmovima i serijama, a ne znam sta zapravo "znaci"...

Kako shvatate ovaj izraz? Sta podrazumeva? Sta decko treba da uradi da bude u mogucnosti da kaze ovo?

When a man fucks a woman so good she orgasms multiple times, trembles/shakes uncontrollably, is unable to speak properly and needs to sleep afterwords to recover.

when a man fucked a women so hard she had multiple orgasms and shakes her legs while she cant control it and also takes a fat ass nap afterwards.
Ј'бо је док јој није испо мозак од тога како је ј'бо

..znaci isto sto i -Fucked his brains out...
ne bre,vidiš kad žene ne rade ništa onda misle :rotf:
i normalno opažaju i onda kažu nešto:rotf:
mislim da i muški isto tako,samo bez neke samoozbiljnosti,pošto kad love i ostanu živi i donesu ručak,rokne ih adrenalin,tako da sav užas postane zajebancija:rotf::rotf:
a žene i decu analiziraju,kao kakav je ili kakva i gde da ih usmeravam🤷‍♀️
zato je njima njihovo mišljenje važnije,a ustvari sve je privid🤷‍♀️
to što misliš samo je tebi važnije🤷‍♀️:lol:
e posle se žene nadmeću tim mišljenjima svojim,jer se bore🤷‍♀️
zato zapetljaju,e sad treba i shvatiti,ko ustvari realno vaspitava ljude,i onda to proguravanje postane besmisleno🤷‍♀️
zašto??
pa zato jer je sve proizvod interakcije,a ne mišljenja🤷‍♀️:rotf::rotf:
mišljenja se promene ako nisu više funkcionalna:lol::rotf:

a izraza svakojakih danas...

sto bi reko ckalja...

ništa relevantno za većinu muškaraca kojima prvo treba 35 minuta da im se digne, pa se onda zadišu posle 5 jer su u nikakvoj formi

držite se vi seksa zarad razmnožavanja. ustvari ne, to je loša ideja
Vecini treba 35 min da se digne?

Lose iskustvo veoma.

Ili posecujes dom staraca ili si ti uzrok toj njihovoj "uzurbanosti" dizanja

A za koliko im se digne kosa na glavi pored tebe?

Iduci put i na to obrati paznju pa uporedi.

Back